‘The Last Duel’: Ridley Scott zegt dat luie millennials de kassa hebben gefaald

Inhoudsopgave:

‘The Last Duel’: Ridley Scott zegt dat luie millennials de kassa hebben gefaald
‘The Last Duel’: Ridley Scott zegt dat luie millennials de kassa hebben gefaald
Anonim

Ridley Scott heeft een reden waarom zijn met sterren bezaaide historische drama 'The Last Duel' ondermaats presteerde aan de kassa.

De epische historische film, uitgebracht in oktober in de bioscoop, bevat grote namen zoals Matt Damon en Ben Affleck, evenals 'Killing Eve'-ster Jodie Comer en 'Star Wars' en 'House of Gucci'-acteur Adam Driver.

De film van Scott speelt zich af in het middeleeuwse Frankrijk en vertelt het verhaal van Marguerite de Carrouges (Comer), getrouwd met Jean (Damon), een ridder. Nadat Marguerite de vriend van haar man Jacques Le Gris (chauffeur) ervan beschuldigt haar te hebben verkracht, daagt Jean hem uit voor een gerechtelijk duel.

De film werd gebombardeerd aan de kassa en bracht wereldwijd 27 miljoen dollar op tegen een budget van 100 miljoen dollar. Nu heeft Scott in een interview met 'The Hollywood Reporter' de mislukking van de kassa op apathische millennials gespeld.

Ridley Scott denkt dat 'Millennials' verantwoordelijk zijn voor 'The Last Duel'-bombardementen aan de kassa

Scott heeft uitgelegd dat hij denkt dat millennials en hun obsessie met mobiele telefoons verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van 'The Last Duel'.

"Ik denk waar het op neerkomt - wat we vandaag hebben [zijn] het publiek dat is grootgebracht met deze fing mobiele telefoons. De millennial [sic] wil nooit iets leren niets, tenzij je het op een mobiele telefoon wordt verteld, "zei Scott.

"Dit is een brede streep, maar ik denk dat we er nu met Facebook mee te maken hebben", voegde Scott eraan toe.

"Dit is een misleiding die is gebeurd waar het het verkeerde soort vertrouwen heeft gegeven aan deze nieuwste generatie, denk ik."

Hij bleef echter bij zijn beslissing om betrokken te zijn bij de film, geschreven door Damon en Affleck met scenarioschrijver Nicole Holofcener.

"We vonden het allemaal een geweldig script. En we hebben het gehaald. Je kunt niet altijd winnen", zei Scott.

Hij voegde eraan toe: "Ik heb nog nooit spijt gehad van een film die ik ooit heb gemaakt. Niets. Ik heb al heel vroeg geleerd om je eigen criticus te zijn. Het enige waar je echt een mening over zou moeten hebben, is wat je net deed. Loop weg. Zorg dat je gelukkig bent. En kijk niet achterom. Dat ben ik."

'The Last Duel' op Rotten Tomatoes

De film heeft een score van 85% op recensie-aggregator 'Rotten Tomatoes', waarbij critici Comer's subtiele optreden prijzen.

"Het is Comer die het redt van een koude, intellectuele oefening in het vertellen van verhalen. De subtiele modulaties in haar uitvoering binnen elk segment zijn effectiever dan het gewelddadige einde van de film", aldus de recensie gepubliceerd door news.com.au merkt op.

Naast een grafische scène met aanranding, richt 'The Last Duel' zich ook op de mannen in de nasleep van dat geweld, iets dat bepaalde critici nodeloos en misleidend vonden.

"Een film die zichzelf verdedigt met feministische thema's, plaatst ook het verhaal van zijn heldin op de achterbank, terwijl hij meer belang hecht aan het bloedige, actievolle gevecht tot de dood. Shhh, lieverd: de mannen zijn aan het duelleren, " 'Screen Zealots' recensie leest.

Aanbevolen: