Marvel-fans denken dat Daredevil's Kingpin zal terugkeren in 'Hawkeye

Inhoudsopgave:

Marvel-fans denken dat Daredevil's Kingpin zal terugkeren in 'Hawkeye
Marvel-fans denken dat Daredevil's Kingpin zal terugkeren in 'Hawkeye
Anonim

De trailer van Marvel serie Hawkeye is gisteren (13 september) uitgebracht en geeft fans het meest verwachte cadeau voor deze feestdagen.

De serie speelt zich af tijdens Kerstmis en ziet Jeremy Renner zijn rol van Clint Barton hernemen en samenwerken met Hawkeye-stagiair Kate Bishop (gespeeld door Pitch Perfect en Dickinson-ster Hailee Steinfeld). De twee werken samen om vijanden uit het verleden van Barton te confronteren toen hij de identiteit van Ronin aannam, zoals getoond in Avengers: Endgame.

Na het zien van de trailer speculeren fans of Vincent D'Onofrio zal terugkeren als Wilson Fisk, ook bekend als schurk Kingpin, een slechterik die hij samen met Charlie Cox in de serie Daredevil heeft gespeeld.

Op dit moment is niet bevestigd of D'Onofrio zijn rol zal hernemen. Hij heeft echter enkele tweets leuk gevonden over zijn mogelijke terugkeer, wat bijna het bewijs is dat hij daadwerkelijk terug zal komen. Tenminste, sommige fans lijken dat te denken.

Vincent D'Onofrio keert terug als Kingpin, denken Marvel-fans

Hoewel het grootste deel van de cast is bevestigd, is er geen spoor van D'Onofrio die Kingpin speelt. Toch heeft de acteur verschillende posts op sociale media leuk gevonden die wijzen op zijn mogelijke terugkeer naar de MCU in de nieuwe serie.

Volgens The Direct werd in veel tweets specifiek verwezen naar D'Onofrio's mogelijke verschijning in de show, waardoor de erkenning door de acteur van hen vóór een officiële Marvel Studios-aankondiging "eigenaardig" was.

Deze omvatten tweets met de tekst "THE KING RETURNS IN HAWKEYE" en "Mf heeft zojuist een tweet gepost 10 minuten nadat de Hawkeye-trailer is uitgebracht".

"Vincent D'Onofrio houdt van Hawkeye-gerelateerde tweets over Kingpin, terwijl zijn NDA er gewoon is", merkte een fan op en tweette een artikel over collega-MCU-acteur Alfred Molina met de titel "Ik zal alles doen. Ik ben een beetje een slet op die manier". Over MCU-continuïteit gesproken, toch?

Gaat Charlie Cox de hoofdrol spelen in 'Spider-Man: No Way Home'?

Eerder dit jaar ontstonden er speculaties dat Daredevil-personages een rol zouden kunnen spelen in nieuwe series en films in de nieuwste fase van de MCU nadat de nieuwe Spider-Man-trailer uitkwam.

In een sneak peek voor Spider-Man: No Way Home, lijkt Peter Parker van Tom Holland in politiehechtenis te zijn met menig fan die Charlie Cox herkent als Matt Murdock alias Daredevil aan… zijn arm? Dit klinkt misschien als vergezocht, maar het zou niet onmogelijk zijn. De Netflix-serie deelt in feite continuïteit met het grotere Marvel Cinematic Universe.

"Als de Kingpin-onthulling van de Hawkeye-serie uitkomt, in dezelfde week van Spider-Man No Way Home, dan kan dat geen toeval zijn dat Matt in NWH zit!!" een fan schreef op Twitter.

Fans zullen geduld moeten hebben om erachter te komen en hun ogen openhouden voor een officiële aankondiging van Marvel voordat de film en de serie later in het jaar uitkomen.

Spider-Man: No Way Home gaat in première in de bioscopen op 17 december 2021. De première van Hawkeye is gepland op Disney+ 24 november 2021 en zal bestaan uit zes afleveringen, waarvan de seizoensfinale op 29 december wordt uitgezonden.

Aanbevolen: