Stephen Colbert wreef deze miljardair op de verkeerde manier

Inhoudsopgave:

Stephen Colbert wreef deze miljardair op de verkeerde manier
Stephen Colbert wreef deze miljardair op de verkeerde manier
Anonim

Iedereen houdt van een goede Hollywood-vete. En laten we eerlijk zijn, de industrie zit er vol mee. De helft van de tijd weten fans niet eens dat twee grote beroemdheden in oorlog zijn. Dit was het geval met wat er 15 jaar lang gebeurde tussen George Clooney en Russell Crowe. Natuurlijk zijn veel van de beroemdste vetes degene waar iedereen en hun hond van op de hoogte zijn. Dan zijn er de speelse vetes. Dit zijn degenen die de scheidslijn tussen serieus en komisch doen vervagen. De "vete" tussen Jimmy Kimmel en Matt Damon is daar een goed voorbeeld van. En dat geldt ook voor die tussen een multimiljardair en een andere presentator van een late night talkshow, Stephen Colbert.

Stephen Colbert is nooit bang geweest om vijanden te maken, en al helemaal niet van een van de machtigste mannen ter wereld. Nee, we hebben het niet over de vete die hij heeft met voormalig president Donald Trump na alle schoten die hij op hem heeft genomen. We hebben het over de eigenaar van The Virgin Group, Sir Richard Branson. Hoewel Stephen vrijwel zeker een paar foto's heeft gemaakt van de buitengewoon rijke zakenman, is veel ervan gewoon plagen. Maar alleen omdat de twee een wat speelse dynamiek tussen hen hebben, wil nog niet zeggen dat Stephen hem niet van tijd tot tijd de verkeerde kant op heeft gewreven. Hier is de waarheid over hun vete en wat Stephen deed dat de tycoon van $ 3,9 miljard irriteerde.

Richard Branson gooide water naar Stephen op het Colbert Report

Voordat Stephen Colbert het overnam van David Letterman in The Late Show, was zijn Comedy Central-show, The Colbert Report, zijn weg naar de wereld van het sterrendom. In de show speelde Stephen een zeer irritante conservatieve expert en dit wreef zijn gasten niet altijd op de juiste manier.

In 2007 kregen fans voor het eerst te maken met de quasi-vete die nog steeds bestaat tussen Stephen en Richard. Voorafgaand aan Richard's eerste optreden in de show, maakte Stephen verschillende grappen over de Brit, waarbij hij zei dat hij eruitzag als "een kruising tussen David Bowie en Pan de geitengod" en hem beschreef als "Sir Big Baby". Toen Richard voor het eerst verscheen in The Cobert Report in 2007, beweerde de eigenaar van Virgin dat hij niet genoeg tijd kreeg om zijn luchtvaartmaatschappij aan te sluiten. Het interview was ongemakkelijk, een beetje controversieel en eindigde in een watergevecht tussen hen twee nadat Richard tijdens de uitzending een mok water op Stephen had gedumpt.

Hoewel dit alles lijkt op een legitieme vete van beroemdheden, leek het ook doorspekt te zijn met komedie. In 2011 keerde Richard terug naar The Colbert Show en werd aan het einde van het anders normale interview overgoten met wit schuim. Hoewel dit Richard zeker irriteerde en ervoor zorgde dat hij een brandblusser in de weg van Stephen gooide, leek het erop dat hij de komiek niet ging haten. Hoewel je niet kunt zeggen dat de twee vrienden zijn, kun je ook niet zeggen dat ze elkaar haten.

Richard is gelukkiger met het type komiek dat Stephen Colbert vandaag is

In 2017 verscheen Richard voor het eerst in The Late Show met Stephen Colbert. Toen hij het podium opliep, begroetten de twee elkaar met een ietwat ongemakkelijke knuffel en begonnen ze meteen met de capriolen waar ze in The Colbert Report in terechtkwamen, toen Stephen een conservatieve en enigszins irritante late showhost speelde.

"Geen brandblussers in de buurt?" Sir Richard Branson vroeg het onmiddellijk aan Stephen.

"De laatste keer dat we samen waren, sloeg hij me in het gezicht met een brandblusser, en daarvoor gooide je water in mijn gezicht", zei Stephen tegen het publiek.

"Je was in die tijd een andere persoonlijkheid. Ik heb nu de voorkeur aan jou," gaf Richard toe.

"Jij bent hetzelfde", schoot Stephen terug.

In het interview nam Stephen enkele foto's van Richard's ruimterace met Jeff Bezos. Dit was iets dat weer naar voren kwam toen Richard terugkeerde naar The Late Show in 2021. Tegen die tijd hadden zowel hij als Jeff hun ruimtevaartuigen gebouwd en waren ze in de ruimte geweest. Nadat Stephen de draak had gestoken met het typische verlangen van miljardairs om naar de ruimte te gaan, herinnerde hij het publiek eraan dat hij Richard ooit had verteld dat hij ook naar de ruimte zou willen gaan. En op zowel een ontroerend als beledigend moment, onthulde Richard dat hij een foto van Stephen had uitgeknipt en die mee naar de ruimte had genomen. Vervolgens gaf hij Stephen de foto en ondertekende deze.

"Dat is fantastisch. Dank je, Richard," zei Stephen.

Dus, hoewel Stephen deze miljardair zeker op het verkeerde been heeft gezet, lijkt het erop dat er een behoorlijke hoeveelheid bewondering bestaat tussen de twee.

Aanbevolen: