Waarom denken fans dat Leonardo DiCaprio Kerry Washington met bloed wreef in 'Django Unchained'?

Waarom denken fans dat Leonardo DiCaprio Kerry Washington met bloed wreef in 'Django Unchained'?
Waarom denken fans dat Leonardo DiCaprio Kerry Washington met bloed wreef in 'Django Unchained'?
Anonim

Kerry Washington heeft ooit uitgelegd dat ze een behoorlijk serieuze therapie nodig heeft om in zoveel verschillende en uitdagende rollen te kunnen acteren. En aan haar scènes in 'Django Unchained' met Leonardo DiCaprio te zien, is dat serieus voer voor therapie.

Er is tenslotte een scène waarin Leo's personage (Calvin) bloed smeert op Kerry's personage (Hildi). En fans denken toevallig dat het echt bloed van Leo was -- maar waarom denken ze dat? De grotere vraag is natuurlijk of het bloed echt is of niet.

Fans op Reddit zijn verdeeld. Sommigen zeggen dat Leo echt zijn bloed op Kerry heeft gesmeerd. Dit is waarom: er is veel publiciteit geweest dat Leonardo echt zijn hand op een stuk glas op de tafel sloeg en bloed trok. Leo, ooit de professional, ging verder met zijn epische monoloog terwijl zijn hand overal bloedde, schijnbaar onaangedaan.

En hoewel de scène niet opzettelijk was - het "glas met kleine steel" brak per ongeluk, zegt IMDb - iedereen vond het geweldig. Toen Quentin Tarantino 'cut' noemde, klapte de hele crew en de regisseur was zo onder de indruk dat hij de geïmproviseerde scène behield voor de laatste beelden.

Maar als het ging om het filmen van de scène waarin Calvin bloed op Hildi smeert? Dat was niet helemaal wat het leek, zegt IMDb. Het is waar dat Leo's echte bloed de volgende scène inspireerde, maar het was niet echt zijn bloed dat werd gebruikt. Hoewel, zo te zien, er genoeg zouden zijn geweest als ze het echte werk hadden willen toepassen.

'Django Unchained' Jamie Foxx en Leonardo DiCaprio
'Django Unchained' Jamie Foxx en Leonardo DiCaprio

IMDb-trivia bevestigt dat Leonardo DiCaprio op het idee kwam om wat bloed op Hildi's gezicht te smeren voor effect. Maar dit was nadat hij zijn hand had gesneden, verbonden was en de cast klaar was voor de volgende scène.

Quentin was het ermee eens dat het een geweldig idee voor de film was, dus verzamelden ze wat nepbloed bij elkaar als rekwisiet en filmden toen de andere gedenkwaardige scène daarmee. Wie weet hoeveel takes die kostte, maar nee, het was geen echt bloed dat over Kerry Washingtons gezicht werd gesmeerd.

Hoewel, met iemand als Leo als hoofdrolspeler en Quentin Tarantino als regisseur, zou ze waarschijnlijk niet verbaasd zijn geweest als het. Leo staat erom bekend zichzelf onder te dompelen in zijn rollen; hij at zelfs vlees voor één optreden, hoewel hij in het echte leven vegetariër is.

En Quentin staat bekend als totaal extra als het gaat om het maken van de juiste foto. Maar hij is het ook helemaal eens met acteurs die hun eigen weg gaan en improviseren voor de verbetering van de film.

Gelukkig is dat precies wat er gebeurde met 'Django Unchained', zo episch als die beelden bleken te zijn.

Aanbevolen: