Dit waren de beste gasten van Bill Maher op 'Real Time

Inhoudsopgave:

Dit waren de beste gasten van Bill Maher op 'Real Time
Dit waren de beste gasten van Bill Maher op 'Real Time
Anonim

Een geweldige talkshowgast tilt een gevestigde show naar een hoger niveau zonder de regels van zijn wereld te overtreden. Ze moeten passen bij het formaat. En het formaat van Real Time With Bill Maher is uitzonderlijk specifiek. Het is een interviewshow, een politieke chatshow en een comedyshow tegelijk. Hoewel dit voor iedereen flexibel lijkt, is het dat eigenlijk niet. Een gast moet bepaalde eigenschappen hebben om erbij te horen. Maar dat betekent niet dat Bill alleen op Real Time dezelfde persoonlijkheid heeft. Verre van. Hij heeft eigenlijk een van de meest dynamische en interessante gastenreeksen op de televisie.

Sommige van Bill's beste gasten zijn meerdere keren in de show geweest. Anderen zijn maar één keer actief geweest en hebben hun sporen achtergelaten. Elk van deze gasten heeft iets onvergetelijks, grappigs, interessants of controversies bijgedragen aan Real Time. Ze komen misschien uit de showbusiness, filosofie, literatuur, komedie, muziek of natuurlijk de politiek, maar ze hebben Real Time echt onvergetelijk gemaakt.

14 Sam Harris

De neurowetenschapper, filosoof, auteur en podcasthost is een van de meest geliefde en gewilde intellectuelen van zijn tijd geworden. En het lijdt geen twijfel dat een deel van zijn succes te danken was aan zijn eerste paar optredens in Real Time With Bill Maher. Natuurlijk kreeg zijn argument over religie met een zeer chagrijnige Ben Affleck veel media-aandacht. Hoewel het zeker sommige mensen van Sam afwendde, maakte het hem ook tot een echt genuanceerde en gedurfde stem in het intellectuele landschap. Bovendien zorgt Sam voor geweldige televisie.

13 Donna Brazile

Het voormalige hoofd van de DNC en politiek strateeg Donna Brazile is gemakkelijk een van de best terugkerende gasten op Real Time. Ten eerste is ze een schat aan informatie en, dankzij haar tijd op CNN, een briljante redenaar. Maar ze is ook ronduit grappig en leuk om naar te kijken. Vooral als ze in de lucht met Bill Maher flirt. Hij weet meestal niet wat hij met haar flirts moet doen, maar Donna maakt duidelijk dat ze hem ergens in elk van haar vele optredens leuk vindt.

12 Ann Coulter

Ann Coulter is ongetwijfeld een van de meest gehate politieke commentatoren en tv-persoonlijkheden die er zijn. Ze heeft een hekel aan zowel links als rechts, de laatste vindt dat ze hen een slechte naam bezorgt. Maar Bill Maher is in het echt bevriend met haar en geeft haar graag een podium. Terwijl Bill duidelijk maakt dat hij het niet eens is met alles wat uit haar mond komt, weet hij dat ze goede televisie maakt. En het publiek weet dit ook, want ze houden er duidelijk van om haar te haten.

11 Michael Steele

Bill wil altijd iemand in zijn panel hebben die een legitiem argument voor de andere kant kan maken. Hoewel voormalig RNC-voorzitter Michael Steele tegenwoordig misschien een eenhoorn aan de andere kant is, biedt hij nog steeds een meer evenwichtige conservatieve stem aan het panel.

10 Seth McFarlane

De maker van Family Guy is bijzonder opmerkzaam als het gaat om mensen en de samenleving als geheel. Het is een van de redenen waarom al zijn geanimeerde shows zo geliefd zijn… en zo ontzettend grappig. Zonder ook maar iets te missen, werpt hij nauwkeurig licht op de waarheid die schuilgaat onder alles wat we zien en aanraken. Soms met een Nostrodamos-achtige precisie. Hij voorspelde zelfs de ondergang van Harvey Weinstein. Dus hij is natuurlijk een goede gast bij Bill Maher. Maar Seth heeft het Real Time-publiek ook laten zien dat hij een politieke junkie is en echt kan praten terwijl hij toch af en toe uitbreekt in zijn Stewie Griffin-stem.

9 Andrew Sullivan

Andrew Sullivan van The Weekly Dish is een van de langstlopende Real Time-gasten. Volgens The New York Times is hij ook een van de meest invloedrijke journalisten van de afgelopen drie decennia. Hoewel hij door sommigen als controversieel wordt beschouwd, zijn anderen onder de indruk van zijn veelheid aan schijnbaar tegenstrijdige ideeën.

8 Ben Shapiro

Voor velen is Ben Shapiro een van de meest controversiële figuren in het intellectuele landschap. Voor anderen is hij de scherpe stem van de rede. Bill Maher lijkt veel meningsverschillen met Ben te hebben, maar verwelkomt hem altijd omdat hij een debat nooit wil stopzetten. Ben waardeert dit duidelijk en is blij om zijn bizar indrukwekkende debatvaardigheden te delen met Bill en zijn meer linkse publiek.

7 Howard Stern

Weinig gasten op Bill Maher ontvingen het soort applaus dat Howard Stern deed toen hij in 2019 zijn Real Time-debuut maakte om zijn boek "Howard Stern Comes Again" te promoten. De reden waarom Howard een van Bills beste gasten was, is dat hij deed wat hij altijd doet… de schakelaar omdraaien en de volledige controle overnemen. Het was misschien Bill's show, maar Howard is de koning van alle media. Hij stelt de vragen en toch is hij altijd bereid om onverschrokken eerlijk te zijn.

6 Michael Eric Dyson

Als het gaat om de wereld van burgerrechten, is Michael Eric Dyson een van de grootste namen. Hij is ook een van de meest frequente en beste gasten op Bill Maher.

5 Quentin Tarantino

De regisseur van Once Upon A Time In Hollywood is om voor de hand liggende redenen een geweldige gast bij Bill Maher. Hij is een van de meest gewilde filmmakers van zijn generatie en inspireert een fanbase als geen ander. Dit komt mede doordat de man kan praten. Hij is altijd boeiend, zelfs als hij praat alsof zijn lippen moe zijn tegen twee Lamborghini's op maximale snelheid. Maar Quentin is ook erg politiek. Hij is niet alleen verwikkeld in een controverse met de politie nadat hij zich verzette tegen hun behandeling van mensen van kleur, maar hij was ook een pleitbezorger voor vrijheid van meningsuiting in het tijdperk van het wakeisme.

4 Michael Moore

Michael Moore is niet alleen de meest invloedrijke liberale documentairemaker, maar hij is ook een persoonlijke vriend van Bill. Hun gesprekken zijn altijd levendig, informatief en ze zijn niet bang om elkaar uit te dagen, vooral over het onderwerp religie.

3 Jim Carrey

Jim is een andere beroemdheid op de A-lijst die met Bill over politiek kan praten. Maar de reden dat hij zo'n geweldige gast was, is vanwege zijn vermogen om diep inspirerend en waanzinnig grappig te zijn.

2 Jordan Peterson

Er is geen re altime-interview op YouTube dat zoveel views heeft als het interview met Jordan Peterson. De auteur en intellectueel wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke van onze tijd. Tegelijkertijd hebben zijn opvattingen hem nogal wat critici opgeleverd. Desalniettemin is hij een meester-redenaar, stelt hij boeiende en tot nadenken stemmende vragen en is hij totaal niet bang voor commentaar dat op zijn pad komt. Geen wonder dat hij zo goed samenwerkte met Bill.

1 Barack Obama

Bill Maher probeerde jarenlang voormalig president Barack Obama in zijn show te krijgen. Helaas duurde het tot het einde van zijn presidentschap om Bill Maher aan te pakken. Maar het interview was het wachten waard. Bill kreeg zelfs de voormalige president zover om over atheïsme te praten, een onderwerp dat presidenten achterwaarts hebben gedaan om te voorkomen.

Aanbevolen: