10 dingen die fans zouden veranderen om 'Emily In Paris' te verbeteren

Inhoudsopgave:

10 dingen die fans zouden veranderen om 'Emily In Paris' te verbeteren
10 dingen die fans zouden veranderen om 'Emily In Paris' te verbeteren
Anonim

Fans hebben laten weten dat er genoeg dingen zijn om te haten over de Netflix-hit Emily in Parijs. Emily Cooper heeft zojuist veel verknoeid - de omgang met het vriendje van haar vriend, haar weigering om zich aan te passen aan de Franse cultuur en haar smakeloze modekeuzes. Geen wonder dat de Franse media op een gegeven moment een hekel aan de serie hadden. Hoewel Lily Collins altijd goed met de terugslag is omgegaan, zouden fans nog steeds willen dat ze naar wat kritiek zou luisteren en enkele dingen in de verhaallijn zou veranderen. Ze is tenslotte ook een producer in de show.

10 Laat zien dat Emily echt werkt

Fans zijn Emily's onrealistische carrière gewoon beu, vergelijkbaar met Carrie Bradshaw van Sex and the City, een andere Darren Star-hit. Ze vinden het gewoon "belachelijk" dat "[wat voor] idee dan ook in haar opkomt waarvan ze denkt dat het geweldig is voor de klant, ze begint met het maken van afspraken, plaatst op IG zonder navraag te doen bij haar team en de werkelijke klant… en komt nooit in de problemen voor het." Natuurlijk vinden kijkers haar ideeën niet eens zo geweldig. Zoals een Redditor zei: "Ze doet alsof ze de meest ongelooflijke persoon is voor de baan … ironisch, de meest incompetente die zich voordoet als de expert."

9 Geen tekens meer toevoegen

Fans zijn het niet helemaal eens met de nieuwe castleden in seizoen 2. "Emily verandert helemaal niet", schreef een Reddit-commentator. "Ze introduceren gewoon slechte karakters om haar er beter uit te laten zien." Volgens hen is zelfs Emily's nieuwe liefdesbelang Alfie (Lucien Laviscount) "er niet alleen als een romantische interesse, maar als iemand die nog onwetender is dan zij over het leren van Frans." Moeilijk om het daar niet mee eens te zijn. Ze zijn ook van mening dat Madeleine (Kate Walsh) "onaangenaam 'Amerikaans' is, zodat Emily er gepolijster en chiquer uitziet en beter geïntegreerd is in de bedrijfscultuur." Dat is een vrij goede observatie.

8 Weg met het zingen van de 'Episode Time-Filler'

We kunnen niet ontkennen dat seizoen 2 bijna als een musical aanvoelde. Veel kijkers hadden er blijkbaar zo'n hekel aan dat ze al die zangpartijen oversloegen. "Ik heb een aantal van die onderdelen overgeslagen en niets verloren", onthulde een Redditor. "Telkens wanneer Mindy en de band zingen, bevat de scène alleen de reacties van het publiek en het uitzicht (in tegenstelling tot andere shows waar ze de muziek op de achtergrond houden, maar na verloop van tijd andere scènes laten zien die een beetje verbonden zijn met het nummer). ook full-length nummers waarvan het voelde alsof ze slechts afleveringen waren die de tijd opvulden." Ze hebben gewoon het gevoel dat het te veel is voor een niet-muzikale serie.

7 Geef Mindy een betere verhaallijn

Over zingen gesproken, fans denken dat Mindy (Ashley Park) meer verdient dan alleen een tijdvuller van afleveringen te zijn. "Er is in wezen niets met haar veranderd sinds ze kennismaakte met de show in S1", schreef een fan op een Reddit-thread."Ze is een rijk meisje met een vervreemde vader die een geweldige zangeres is, maar zichzelf op tv in verlegenheid bracht. Dat is het. Het is gewoon saai omdat ze echt nergens heen kan." Het is jammer, aangezien veel fans van Park houden en haar een spin-off of haar eigen show kunnen zien leiden. Laten we hopen dat het werkt voor Mindy in seizoen 3.

6 Maak van Alfie een hoofdpersoon

Hoewel Alfie "begint als een koppige, onbeleefde, arrogante" kerel, vinden fans het geweldig dat hij "eigenlijk wat karaktergroei vertoont", in tegenstelling tot de rest van de hoofdpersonages. Daarom vinden ze het teleurstellend dat Alfie mogelijk buiten seizoen 3 is geschreven. "Ik ben gewoon verdrietig dat het onvermijdelijk lijkt alsof de showrunners Alfie verkeerd zullen sterven alleen maar om Emily terug te krijgen met de cheater-chef", schreef een Reddit commentator. Maar sommige fans vinden dat hij toch niet iemand verdient die zo problematisch is als Emily. We hopen hem echter nog steeds in het volgende seizoen te zien.

5 Verander Camille niet in een schurk

Camille (Camille Razat) veranderde snel in een schurk nadat ze hoorde over de affaire van Gabriel (Lucas Bravo) en Emily. Hoewel fans denken te begrijpen waarom ze dat wraakplan met haar moeder tegen Emily uithaalde, vinden ze het nog steeds 'frustrerend'. Ze had niet veranderd moeten worden in deze manipulatieve vriend en vriendin. "Ik haatte het echt hoe de show Camille belasterde door haar karakter manipulatief te maken", zei een fan. "Die vrouw werd letterlijk verneukt door haar 5 jaar lange vriendje en een Amerikaanse vrouw, ze was alleen maar aardig tegen en raakte bevriend. Als iemand de slechterik is, zijn het Emily en Gabriel."

4 Camille had zowel Gabriel als Emily moeten dumpen

Eerlijk gezegd zouden veel kijkers er de voorkeur aan geven als Camille zowel Gabriel als Emily had gedumpt. "Camille heeft Emily niet vergeven. Ze deed alsof om Gabriel terug te trekken", schreef een Redditor. "Ik snap het en dat maakt haar menselijker, maar ze had ze allebei moeten dumpen. Waarom zou je achter een man aan gaan die de voorkeur geeft aan iemand anders?" Maar nogmaals, iedereen wijt het aan Emily's slechte beslissingen. "Emily nam zoveel slechte beslissingen de een na de ander", zei een andere fan. "Na het kiezen van de cheater/egoïstische route ze had zich helemaal moeten binden en met hem uitgegaan nadat hij haar had verteld dat hij bleef." Dat zou een veel opwindender dramatische boog hebben gemaakt.

3 Stop met het afbeelden van Gabriel als de leidende man

Fans vinden het niet de moeite waard om om iemand als Gabriel te vechten. 'Wat is er toch met Gabriël? Echt waar?' vroeg een kijker. "Afgezien van zijn kookkunsten is hij nogal flauw. En hij ziet er zeker 'prima' uit, maar de leidende dames zien er ongelooflijk mooi uit en kunnen relaties aangaan met betere heren." Een andere fan merkte op dat "Gabriel een stuk werk is met een sympathieke façade (omdat hij de slechte dingen niet echt beraamt, hij doet ze gewoon)." Serieus, stop met Gabily te laten gebeuren. Het zou gewoon niet mogen gebeuren.

2 Stop met het rechtvaardigen van Emily's gedrag

Hoewel fans in het reine zijn gekomen met de 'escapisme'-aantrekkingskracht van de show, vinden ze het nog steeds vervelend dat Emily's slechte keuzes voortdurend worden gerechtvaardigd. "Ik kan niet zeggen of ik gewoon cynisch ben of dat ik gelijk heb en de show verkeerd is", zei een fan. "Maar ik ben het gewoon beu dat de show Emily's gedrag consequent rechtvaardigt met vermoeide platitudes als 'zet jezelf op de eerste plaats!' En 'who cares, je bent in Parijs!'" Een andere fan voegde eraan toe: "'Zet jezelf op de eerste plaats!' [is] het advies dat je geeft aan de alleenstaande moeder die al drie jaar geen vakantie heeft genomen, NIET het meisje dat overhaaste romantische beslissingen neemt waardoor je slaapt met de broer en vriend van je heel lieve vriend." Amen daarop.

1 Zorg dat de geruchten over Kim Cattrall Cameo gebeuren

Het lijkt erop dat fans alle hoop voor de show hebben verloren. Maar als er nog een klein lichtstra altje over is, dan is het wel de cameo van Kim Cattrall. Nou, er waren geen officiële gesprekken over. Maar fans pitchen al een tijdje het gastoptreden. Ze denken "het zou fantastisch zijn." We zijn er zeker van dat het niet waarschijnlijk zal zijn als ze Samantha Jones opnieuw zal spelen. Ze heeft herhaaldelijk gezegd dat ze klaar is met het spelen van de rol. Maar fans zouden het niet erg vinden dat ze een nieuw personage speelt. Met haar outfit op de foto hierboven, weten we zeker dat ze perfect zou passen in Emily in Paris. Denk je dat het een schot in de roos is?

Aanbevolen: