8 Marvel Comic Book-relaties die de MCU volledig zouden veranderen

Inhoudsopgave:

8 Marvel Comic Book-relaties die de MCU volledig zouden veranderen
8 Marvel Comic Book-relaties die de MCU volledig zouden veranderen
Anonim

Nu fase 4 van het Marvel Cinematic Universe goed en wel op gang is gekomen, kijken veel die-hard Marvel-fans reikhalzend uit naar wat de filmgigant voor hen in petto heeft. Marvel's nieuwste release, Thor: Love And Thunder, was een enorme game-changer voor de toekomst van de MCU, omdat het een geheel nieuwe overvloed aan personages en mythologieën introduceerde die toekomstige verhaallijnen vormden.

Terwijl fans afscheid blijven nemen van oudere personages en nieuwe verwelkomen, blijven de dynamiek en relaties die in Marvel worden onderzocht veranderen. Met de naderende introductie van de X-Men in de MCU, komt een reeks potentiële superheld-relaties die al in de strips zijn gevestigd. Laten we dus eens kijken naar enkele van de wildste stripboekrelaties die de MCU volledig zouden veranderen.

8 Happy Hogan And Pepper Potts

Voor veel MCU-fans voelt het concept van Happy Hogan en Pepper Potts samen zijn net zo bizar als verraderlijk. In de films is het paar verbonden door een zeer overkoepelende aanwezigheid in de MCU; Tony Stark alias Iron Man. Met Happy Hogan (Jon Favreau) als de beste vriend van Tony Stark (Robert Downey Jr) en Pepper Potts (Gwyneth P altrow) als zijn liefhebbende partner, is het moeilijk voor te stellen dat het paar het voor elkaar krijgt. In de stripboeken begon het paar echter aan een achtbaanrelatie waarin ze trouwen, scheiden, weglopen en zelfs kinderen adopteren. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat deze combinatie ooit op het grote scherm zou komen, met het overlijden van Downey Jr's Iron Man in Avengers: Endgame van 2019, is de kans zeker aanwezig als Marvel het zou willen verkennen.

7 Zwarte weduwe en de wintersoldaat

Een ander behoorlijk schandalig paar uit de stripboeken zijn de Sovjetsoldaten Natasha Romanoff/Black Widow en Bucky Barnes/The Winter Soldier. Net als Pepper Potts en Happy Hogan, lijkt het paar moordenaars verbonden te zijn door een vrij centraal personage in de films door hun respectieve banden met Chris Evans 'Captain America. Terwijl MCU Bucky (Sebastian Stan) de rol van Cap's oude beste vriend op zich neemt, dient MCU Natasha (Scarlett Johansson) als een stiekeme partner in crime voor veel van Cap's meer off-the-book missies. In de strips begonnen de twee echter een relatie nadat ze elkaar hadden ontmoet tijdens Natasha's rode kamerdagen. Met het overlijden van Natasha's personage in Avengers: Endgame is het onwaarschijnlijk dat deze relatie op het scherm zal worden onderzocht. Een mogelijke flashback of zelfs een andere aanpassing van de relatie met een andere Black Widow (Yelena Belova, we kijken naar jou) zou echter verhalend kunnen werken.

6 Quicksilver en de Scarlet Witch

Een van de meer bizarre en controversiële combinaties in deze lijst is die tussen broer en zus Quicksilver en Scarlet Witch in de Ultimates 3-serie van 2008. De iconische broers en zussen deelden het scherm alleen in 2015 in Avengers: Age Of Ultron en in 2021 als kinderen in WandaVision. Hoewel het paar op het scherm extreem hechte broers en zussen bleek te zijn, reikte de relatie nooit verder dan dat. Met de gevoeligheden en nuances van Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) die nog steeds worden onderzocht in projecten zoals Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, is het hoogst onwaarschijnlijk dat Marvel deze controversiële relatie tot leven zou brengen.

5 Captain America en de machtige Thor

Een meer waarschijnlijke en niet-storende relatie die in de strips is onderzocht, is die tussen Captain America van Sam Wilson en Mighty Thor van Jane Foster. Hoewel het paar nog nooit interactie op het scherm heeft gehad, deelden ze een brutale kus in de Avengers 4-strip uit 2016. Met de recente introducties van Sam Wilson (Anthony Mackie) als Captain America in The Falcon And The Winter Soldier in 2021 en Jane Foster (Natalie Portman) als The Mighty Thor in Thor: Love And Thunder uit 2022, biedt Marvel de mogelijkheid om de MCU te koppelen canon ligt voor het oprapen.

4 Daredevil en Black Widow

Een andere potentiële relatie die in de strips wordt onderzocht en die op het scherm kan worden vertaald, is die tussen ieders favoriete gehoornde burgerwacht Daredevil en de Russische moordenaar Black Widow. In de strips raakte het paar voor het eerst met elkaar verweven in Daredevil 81 uit 1964 en toch deelden de personages nooit het scherm. Net als een mogelijke toekomstige Winter Widow-aanpassing op het scherm, zou de terugkeer van Charlie Cox's Daredevil in de komende Daredevil: Born Again, en zijn introductie in de bredere MCU in Spider-Man: No Way Home in 2021, de weg kunnen effenen voor een romantische verstrengeling tussen de burgerwacht en de huidige Black Widow van de MCU, Yelena Belova (Florence Pugh). Zelfs Cox zelf heeft eerder gesproken over zijn wensen om de ingewikkelde en 'sexy' relatie op het scherm te verkennen.

3 Jessica Jones en Ant-Man

Vervolgens hebben we een onwaarschijnlijke relatie die enkele jaren geleden in de stripboeken werd onderzocht met de release van Alias 15-strip uit 2001. Voor veel fans van de MCU en de Marvel-projecten van Netflix is het misschien moeilijk voor te stellen dat Paul Rudd's vrolijke en eigenzinnige Scott Lang/Ant-Man interactie heeft met Krysten Ritter's door de strijd versleten en norse Jessica Jones, laat staan romantisch betrokken te zijn. Echter, zoals eerder vermeld, is alles mogelijk nu de Marvel-personages van Netflix langzaam worden geïntroduceerd in de bredere MCU.

2 Thanos en Hela

De volgende keer dat we binnenkomen, hebben we twee van de krachtigste schurken van de MCU die een affaire lijken te hebben gehad in de stripgeschiedenis van Marvel. In 2017 zag de release van de stripreeks The Unworthy Thor Avengers: Infinity War en de grote slechterik Thanos van Endgame en de slechterik Hela van Thor: Ragnarok een beetje stom worden in hun ontluikende relatie. Hoewel Hela van Cate Blanchett en Thanos van Josh Brolin officieel zijn verslagen in de MCU, staat het buiten kijf dat het paar een behoorlijk episch kwaadaardig duo zou hebben gevormd.

1 Spider-Man en zwarte kat

En tot slot hebben we wat misschien wel de meest waarschijnlijke stripboekrelatie is die mogelijk zal worden onderzocht in de toekomst van de MCU met Peter Parker's Spider-Man en Felicia Hardy's Black Cat. Black Cat, een van de beroemdste liefdesbelangen van de webslingeraar, werd in 1979 geïntroduceerd in de wereld van Marvel in The Amazing Spider-Man 194. Met de toekomst van Tom Holland's Spidey zo in de lucht speculeren veel fans dat een bepaalde Black Cat vroeg of laat op het scherm zal debuteren. Veel fans zijn zelfs begonnen met het casten van de potentiële toekomstige rol, waarbij Anya Taylor Joy, ster van The Queen's Gambit, een favoriet bij de fans is.

Aanbevolen: