Waar je de cast van She-Hulk: Attorney At Law eerder hebt gezien

Inhoudsopgave:

Waar je de cast van She-Hulk: Attorney At Law eerder hebt gezien
Waar je de cast van She-Hulk: Attorney At Law eerder hebt gezien
Anonim

Disney+'s Marvel-serie, She-Hulk: Attorney At Law, gaat over de nicht van de Hulk Bruce Banner, Jennifer W alters, die als advocaat in Los Angeles werkt. Omdat ze Banner's bloed in haar systeem krijgt tijdens een auto-ongeluk, krijgt W alters zijn vermogen om in een Hulk te veranderen, net als haar neef. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor haar carrière en daar gaat de serie over.

De cast van Disney+'s She-Hulk bestaat uit een handvol zeer getalenteerde acteurs die in Hollywood behoorlijk naam hebben gemaakt door verschillende acteerrollen en hun activisme. Fans vragen zich misschien af waar ze de bekende gezichten eerder hebben gezien. Van Tatiana Maslany tot Jameela Jamil, de cast van deze serie is top. Om nog maar te zwijgen over de Hulk van MCU, gespeeld door Mark Ruffalo, speelt ook een hoofdrol in de serie. Laten we eens kijken wat de cast van She-Hulk eerder heeft gedaan om in deze serie te spelen.

9 Mark Ruffalo was in Foxcatcher

Mark Ruffalo speelde als broer van Channing Tatum in de veelgeprezen film Foxcatcher, die het waargebeurde verhaal vertelt van John DuPont, gespeeld door Steve Carell. Ruffalo speelde ook in verschillende Marvel-films waarin hij de Hulk speelde en speelde ook de mannelijke hoofdrol in 13 Going On 30. De acteur had ook een belangrijke rol in David Fincher's Zodiac en The Kids Are All Right.

8 Tatiana Maslany speelde in Orphan Black

Tatiana Maslany is het meest bekend om haar epische rol in Orphan Black, waarin ze meerdere personages vertolkte die allemaal heel erg van elkaar verschilden. De uitdagende rol leidde ertoe dat ze in 2016 een Emmy won. Ze had ook een serie vaste rol tijdens het eerste seizoen van Perry Mason, wat toevallig een andere advocatenshow is. Maslany verscheen ook in twee afleveringen van Parks and Recreation tijdens zijn zesde seizoen. Net als Ruffalo speelde Maslany in een film met Channing Tatum, genaamd The Vow.

7 Ginger Gonzaga was kampioen

Ginger Gonzaga, die de beste vriend van Jennifer W alter speelt in She-Hulk, is verschenen in afleveringen van Kenan en Space Force. Ze was ook regelmatig te zien in de kortstondige NBC-sitcom Champions, gemaakt door Mindy Kaling, en ook regelmatig in de kortstondige ABC-komedieserie Mixology. Ze heeft voornamelijk rollen gehad in comedy-projecten en is misschien het meest bekend om haar terugkerende rol in de HBO-serie Saamhorigheid van de Duplass Brothers.

6 Renee Elise Goldsberry was in Hamilton

Renee Elise Goldsberry is misschien het best bekend voor haar rol in Broadway's Hamilton, maar speelde jarenlang in de soapserie One Life To Live. Goldsberry schittert ook in Peacock's Girls5Eva naast Busy Philipps en Sara Bareilles en had een cameo in Lin-Manuel Miranda's regiedebuut, Tick, Tick…Boom! Ze had een terugkerende rol in de CBS-dramaserie The Good Wife en speelde een gastrol in drie afleveringen van NBC's musicalserie, Zoey's Extraordinary Playlist.

5 Jameela Jamil was op de goede plek

Jameela Jamil is misschien het best bekend voor haar rol als verwende rijke socialite, Tahani, in NBC's comedyserie, The Good Place. Ze is ook de gastheer van haar eigen podcast, genaamd I Weigh, en is zeer vocaal op sociale media over haar opvattingen over feminisme en lichaamsbeeld en vrouwenrechten. Ze doet ook een stem in DC League of Super-Pets, wat betekent dat ze betrokken is bij zowel DC als Marvel. Best cool!

4 Steve Coulter was in the Conjuring

Steve Coulter is geen onbekende in het werken aan horrorfilms, dus She-Hulk is een beetje een verdwaalde voor hem wat betreft rollen. De acteur heeft rollen gehad in de filmfranchise The Conjuring, Annabelle Comes Home en de Insidious-films. Hij verscheen ook in twee afleveringen van The Purge tv-serie. Hij heeft echter een aantal andere komische werken gedaan, zoals rollen in House of Payne en Meet the Browns.

3 Tim Roth zat in pulpfictie

Tim Roth, die de schurk speelt in She-Hulk, heeft in de loop der jaren rollen gehad in vele films, waaronder rollen in films als Pulp Fiction, Selma, Mr. Right, Once Upon A Time… In Hollywood en Reservoirhonden uit 1992. Ook had hij een serie vaste rol in de FOX-dramaserie Lie To Me. Hij is misschien het meest bekend om zijn rollen in Planet of the Apes uit 2001, Rob Roy uit 1995 en The Hateful Eight uit 2015.

2 Josh Segarra was in Arrow

Josh Segarra is misschien het best bekend voor zijn rol als Adrian Chase in The CW's Arrow. Hij speelde ook in de films Overboard en Trainwreck, terwijl hij ook een terugkerende rol had in Chicago P. D. Hij had ook een terugkerende rol in de televisieserie Sirens en The Other Two en had gastoptredens in shows als Homeland, The Following en Blue Bloods.

1 Benedict Wong was in Doctor Strange in het multiversum van waanzin

Benedict Wong is misschien het meest bekend om zijn rol in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waar hij Wong speelde. Hij speelt natuurlijk hetzelfde personage op She-Hulk. Hij verscheen ook in vele andere MCU-films, zoals verschillende Avengers-films, evenals Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Spider-Man: No Way Home.

Aanbevolen: