De cast van 'Titans': waar heb je ze eerder gezien?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Titans': waar heb je ze eerder gezien?
De cast van 'Titans': waar heb je ze eerder gezien?
Anonim

DC-stripboeksuperhelden de Titans hebben hun weg terug gevonden naar huiskamers over de hele wereld toen seizoen drie van de live-action-aanpassing (die een perfecte 100% rating heeft op Rotten Tomatoes!) eindelijk internationaal streaminggigant Netflix bereikte afgelopen december. De show wordt nu in eigen land gedistribueerd door HBO Max en wordt in augustus 2021 op home-turf uitgebracht, maar Netflix streamt het programma boordevol actie naar de rest van de wereld en abonnees over de hele wereld konden niet wachten tot de show uitkwam. Titans seizoen drie debuteerde in de top tien van Netflix-programmering in de week van de release, behaalde meer dan 26 miljoen views in slechts vijf dagen, en staat als de meest bekeken stripboekserie ter wereld.

Iain Glen, bekend van Game of Thrones, keert terug als Batman na zijn korte optreden als Bruce Wayne in seizoen twee, terwijl seriestamgasten Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Conor Leslie, Curran W alters, Joshua Orpin, Minka Kelly en Alan Ritchson keerden allemaal terug voor het derde seizoen. Dat betekent dat Dick, Kory, Gar en de rest van hun (nu licht gebroken) team terug op onze schermen zijn, nu enkele van de meest herkenbare gezichten in het DC-universum. Lees verder om erachter te komen waar deze sterren waren voordat ze hun iconische superheldenkostuums aantrokken.

10 Brenton Thwaites speelt Dick Grayson

Australische acteur Brenton Thwaites speelt Dick Grayson, de onwillige leider van de Titans, en voormalig Batman-medewerker Robin, voordat hij de nieuwe identiteit van Nightwing aanneemt. De 32-jarige acteur was bekend in de Australische soap Home and Away, voordat hij in 2012 ook films maakte met het Blue Lagoon-vervolg Blue Lagoon: The Awakening. Zijn grote doorbraak kwam toen hij samen met Angelina Jolie en Elle als prins Phillip speelde. Fanning in Maleficent (2014), en Meryl Streep en Taylor Swift in The Giver datzelfde jaar. Hij speelde Will en Elizabeth Turner's zoon Henry in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales in 2017, en voegde zich later dat jaar bij de cast van Titans.

9 Anna Diop speelt Kory Anders

Anna Diop, 33, heeft de afgelopen 16 jaar een illustere carrière op televisie gehad sinds haar eerste optreden op het scherm in Everybody Hates Chris in 2006. Ze had een hoofdrol in het bovennatuurlijke drama The CW The Messengers, als evenals 24 spin-off 24: Legacy. In 2018 werd de Senegalese-Amerikaanse actrice gecast in Jordan Peele's Us, haar eerste bioscoopfilm op grote schaal, later kreeg ze de rol van Kory Anders / Koriand'r in Titans.

8 Ryan Potter speelt Gar Logan

Ryan Potter staat misschien bekend om het spelen van de gedaanteveranderende Gar Logan / Beast Boy in DC's Titans, maar niet zo lang geleden probeerde de acteur, die goed thuis is in White Tiger-kungfu, Batman-acteur Ben Affleck te overtuigen om hem te casten als nieuwe Robin Tim Drake in de DCEU. Potter ging zelfs zo ver dat hij de acteur een video stuurde van een actiescèneconcept waarbij hij de handtekening van Tim Drake door staf als wapen gebruikte. Potter zou natuurlijk toetreden tot de DC-familie als Gar, na een ongelooflijke carrière waarin de acteur Hiro de stem van Big Hero 6 en al zijn spin-offs zag, evenals Kenji Kon in de Netflix-serie Jurassic World: Camp Cretaceous.

7 Teagan Croft speelt Rachel Roth

Net als haar costar, Brenton Thwaites, begon de 17-jarige Australische actrice Rachel Roth haar carrière in de soap Home and Away, toen ze nog maar 12 jaar oud was. Croft speelt half mens-half demon Rachel Roth / Raven, een personage dat eerder tot leven kwam op het scherm in de Cartoon Network-show Teen Titans, waar fans naar opkijken.

6 Curran W alters speelt Jason Todd

Curran Waters voegde zich halverwege seizoen één bij de Titans-familie als Jason Todd, de tweede Robin. Hij voegde zich bij de cast als een vaste serie in seizoen twee, maar in seizoen drie, gedesillusioneerd door de Titans, heeft hij de mantel van Red Hood op zich genomen en werd hij een tegenstander van zijn voormalige teamgenoten. W alters begon zijn carrière als model voordat hij op 16-jarige leeftijd overstapte naar film en televisie. Zijn eerste filmrol was naast Annette Bening, Elle Fanning en Billy Crudup in 20th Century Women uit 2016. Datzelfde jaar had hij een run van twee afleveringen op Boy Meets World spin-off Girl Meets World. Hij portretteerde Jason Todd / Robin in het Arrowverse crossover-evenement van The CW, Crisis on Infinite Earths, dat zowel in een aflevering van Supergirl als in Legends of Tomorrow te zien was.

5 Conor Leslie speelt Donna Troy

Amerikaanse actrice Conor Leslie wijdde haar leven aan acteren op 15-jarige leeftijd. De in New Jersey geboren, nu 30 jaar oud, is verschenen in shows die zo ver gaan als Law & Order, 90210, Hawaii Five-0, The Man in het Hoge Kasteel, en Elementair. In Titans speelt ze Donna Troy / Wonder Girl. Ze wordt aan het einde van seizoen twee gedood, maar haar lichaam wordt door Rachel naar Themyscira gebracht om te genezen, klaar voor haar terugkeer in seizoen drie.

4 Minka Kelly speelt Dawn Granger

Minka Kelly is misschien wel het meest bekende castlid in de show. Ze is vooral bekend van haar langlopende rol in het middelbare schoolvoetbaldrama Friday Night Lights en heeft ook rollen gehad in tv-shows Parenthood, Charlie's Angels, Almost Human en Jane the Virgin. Kelly speelde Autumn in de cultfilm (500) Days of Summer, Jacqueline Kennedy in The Butler en speelde naast Jennifer Aniston in Just Go With It en Leighton Meester in The Roommate. Ze is momenteel te zien op HBO's Euphoria.

3 Alan Ritchson speelt Hank Hall

Net als zijn tegenspeler en minnaar op het scherm Minka Kelly, is Alan Ritchson herkenbaar aan zijn spraakmakende optredens zoals het spelen van Gloss in The Hunger Games: Catching Fire. Op tv portretteerde Ritchson Aquaman in Smallville tussen 2005-2010 en was hij co-lead in de college football-komedie Blue Mountain State. Hij vertolkt Raphael in de live-action Teenage Mutant Ninja Turtles-filmserie en heeft gastrollen gehad in New Girl, Black Mirror en Brooklyn Nine-Nine. Ritchson verliet de show halverwege het seizoen en zal hierna te zien zijn als Jack Reacher in de Amazon Original Reacher.

2 Joshua Orpin speelt Conner Kent

De derde Australiër in de hoofdcast, Joshua Orpin, speelt sinds halverwege seizoen twee Connor Kent / Superboy, en wordt voor het derde seizoen een reguliere serie. Titans is de eerste grote rol van Orpin, die eerder in verschillende korte films verscheen, evenals in Australische speelfilms The Neon Spectrum en Highest Point.

1 Iain Glen speelt Bruce Wayne

60-jarige Schotse acteur Iain Glen acteert al sinds het einde van de jaren tachtig op het scherm, maar kreeg internationale erkenning door Ser Jorah Mormont te spelen in Game of Thrones. Met meer dan 90 credits op zijn naam zal Glen ook bekend zijn bij fans van Lara Croft: Tomb Raider, Kick-Ass 2, Ridley Scott's Kingdom of Heaven en de Resident Evil-serie. Glen brengt een oudere, meer vermoeide Batman naar het team in Titans terwijl de actie zich verplaatst van San Francisco naar Gotham City.

Aanbevolen: