Nicolas Cage wilde een stunt uitvoeren die zijn leven had kunnen beëindigen

Inhoudsopgave:

Nicolas Cage wilde een stunt uitvoeren die zijn leven had kunnen beëindigen
Nicolas Cage wilde een stunt uitvoeren die zijn leven had kunnen beëindigen
Anonim

Is er iemand in Hollywood zo fascinerend als Nicolas Cage? De man is er altijd geweest, en of hij nu de krantenkoppen ha alt met zijn 4-daagse huwelijk, dronken is in het openbaar of wordt gestalkt door een mime, zijn persoonlijke leven heeft de media interessant gehouden. Hierdoor zijn sommige van zijn momenten op de set over het hoofd gezien.

Cage zal zijn grenzen verleggen om een geweldige prestatie te geven, en op een gegeven moment probeerde de man te worden gebeten door een levende vleermuis in een kassa-blindganger die op de een of andere manier uitgroeide tot een cultklassieker.

Laten we eens kijken naar een van de meest bizarre verhalen van Nicolas Cage tot nu toe.

Nicolas Cage is een excentrieke ster

Nicolas Cage is gemakkelijk een van de meest excentrieke artiesten in de geschiedenis van Hollywood, en de acteur heeft, ondanks het feit dat hij tijdens zijn carrière veel lovende kritieken heeft gekregen, geen problemen met het geven van ongelooflijk over-the-top uitvoeringen bij elk uitje.

Ondanks het kiezen van een aantal uitstekende rollen en echt geweldige films, heeft Nicolas Cage ook laten zien dat hij bereid is vrijwel elk project op zich te nemen dat hem interesseert. Deze projecten variëren allemaal in grootte, maar ongeacht het budget, fans kunnen altijd verwachten dat de acteur maximale inspanning levert als hij op het scherm staat. Hierdoor kunnen mensen echt geen genoeg krijgen van de geliefde artiest.

Dit jaar zal Nicolas Cage de hoofdrol spelen in een film waarin hij Nicolas Cage speelt, en dit is een project waar mensen niet op kunnen wachten. Het wordt hem op zijn meest waanzinnige, en je kunt maar beter geloven dat het internet een vuurzee van hete takes zal zijn als de film eindelijk stopt.

Voordat dat gebeurt, kunnen we terugkijken op een van zijn meest verbijsterende films, die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een cultklassieker.

Hij speelde in 'Vampire's Kiss'

In 1989, Vampire's Kiss What was een gloednieuwe film met Nicolas Cage en Jennifer Beals, en de film zag er vanaf het begin als absolute absurditeit uit.

Op dat moment in zijn carrière had Cage al succes als acteur, met name met films als Moonstruck en Raising Arizona. Het nieuwe project had een klein budget en het was duidelijk dat Nicolas Cage dacht dat hij geweldige dingen kon doen met de volslagen absurditeit van dit alles.

Nu is Nicolas Cage een filmster die bekend staat om zijn energie in elke rol die hij op zich neemt, en deze film is een perfect voorbeeld van de chaotische energie die hij in een project kan brengen. Het deed vrijwel niets aan de kassa, maar het werd een culthit, grotendeels vanwege het wilde optreden dat Nicolas Cage in de film geeft.

Een ding dat deze film zeker heeft geholpen om zijn cultstatus te behouden, zijn de gekke gebeurtenissen die zich achter de schermen afspeelden. Er zijn gewoon te veel gebeurtenissen om in één keer te vertellen, maar op een gegeven moment deed Nicolas Cage een krankzinnig verzoek dat geen enkele filmstudio met de juiste gemoedstoestand zou inwilligen.

Hij wilde een echte vleermuis om hem te bijten in de film

In wat een van de meest bizarre verhalen over Nicolas Cage moet zijn, wilde de jonge acteur tijdens het filmen gebeten worden door een echte vleermuis. Ja, hij wilde dit legitiem, en hij stond erop dat het zou gebeuren.

Volgens producer Barbara Zitwer: "Hij werd gek van het schieten op de vleermuis. Hij begreep niet waarom we geen echte vleermuis konden krijgen. Ik probeerde hem uit te leggen dat ze hondsdolheid hebben. Je hebt geen controle Ik heb alles gedaan. Ik heb de hoofdvleermuisspecialist van de vleermuisdierentuin gebeld. Ik was bereid hem daarheen te brengen en die man naar de set te brengen."

Zelfs met deze informatie in gedachten was Nicolas Cage nog steeds niet overtuigd.

"Nicolas ontdekte dat je vleermuizen uit Mexico kon halen. Waarschijnlijk illegaal natuurlijk. We zeiden gewoon: 'Ok, dit gaat te ver. We gaan geen vleermuis uit Mexico FedEx.' Behalve dat ik denk dat ze er echt naar hebben gekeken. Dat was een keer dat ik me herinner dat ik extreem controversieel was, "zei de producent.

Uiteindelijk moesten ze hem uitleggen dat hij zou kunnen sterven als er iets mis zou gaan met deze kleine stunt. Dit is wat de acteur er uiteindelijk toe bracht om zich terug te trekken en gewoon mee te gaan met wat oorspronkelijk de bedoeling was.

Vampire's Kiss is echt een van de meest bizarre films in de filmografie van Nicholas Cage, en het is gek om te denken dat de dingen achter de schermen op de een of andere manier nog gekker waren dan het eindproduct van de film zelf.

Aanbevolen: