Laura Linney verdient een fortuin met 'Ozark

Inhoudsopgave:

Laura Linney verdient een fortuin met 'Ozark
Laura Linney verdient een fortuin met 'Ozark
Anonim

Een succesvolle actrice zijn in een moeilijke branche betekent dat je je moet kunnen aanpassen en uitblinken wanneer je de kans krijgt. Zoals fans al jaren zien, kan Laura Linney het allemaal als de camera's draaien, wat haar tot nu toe heeft geholpen een geweldige carrière te hebben. De actrice heeft uitstekend werk geleverd en ze heeft hierdoor haar indrukwekkende vermogen verdiend. Op Ozark speelde Linney het personage Wendy Byrd alle drie de seizoenen, en ze heeft een aantal van de beste werken van haar carrière ingeleverd. Met een vierde seizoen op komst zijn fans benieuwd wat de actrice dit keer doet. Het zorgt er ook voor dat ze zich afvragen wat haar salaris is tijdens de show dankzij het succes. Laten we het Ozark-salaris van Laura Linney eens nader bekijken.

Laura Linney heeft veel succes gehad

Ozark is een enorm succes geweest op het kleine scherm en heeft wonderen verricht voor Laura Linney als prominent figuur bij een nieuw publiek, maar de actrice doet al jaren uitzonderlijk werk. Voordat ze haar rol in de show landde, had ze al een fantastisch oeuvre samengesteld dat enige discussie rechtvaardigt. De actrice begon haar tijd in film en televisie in de vroege jaren 90, en ze zou het meeste uit de kansen halen die ze had verdiend. Congo uit 1995 was een verrassingshit aan de kassa en het hielp Linney destijds op de radar van de mensen te komen. Dit werd gevolgd door Primal Fear en The Truman Show, beide succesvolle films. Naarmate de tijd verstreek, zou Linney hitprojecten blijven scoren. Op het kleine scherm was Linney aan het landen, maar ze stond beter bekend om wat ze deed in de filmwereld. De actrice is verschenen in shows als Law & Order, King of the Hill en Frasier, en ze heeft ook een aantal televisiefilms gemaakt. Hoe geweldig het ook was, de Linney had succes geboekt in film en televisie, maar het behalen van een hoofdrol op Ozark in 2017 bleek een enorme overwinning voor de artiest, en de show is door de jaren heen een enorm succes geworden.

‘Ozark’ bracht dingen naar een ander niveau

Met Jason Bateman en Laura Linney is Ozar k een misdaaddrama dat al enkele jaren veel lof oogst. Er zijn drie seizoenen van de serie geweest en er is goedgekeurd voor een vierde seizoen, dat zal worden opgesplitst in twee verschillende delen. Onnodig te zeggen dat er een hoop hype is voor seizoen vier, en fans zijn ervan overtuigd dat de serie de goederen zal leveren. Bateman en Linney zijn ongelooflijk dynamisch samen op het kleine scherm, en hun chemie is een enorme reden waarom de serie zo'n grote aanhang heeft kunnen vinden en behouden. Het is een show die elk seizoen in populariteit lijkt toe te nemen, en het is er een die de meeste mensen niet genoeg kunnen aanbevelen. Voor haar werk aan de show is Linney genomineerd voor Golden Globes en Primetime Emmy's, hoewel ze beide nog niet mee naar huis heeft genomen voor haar werk aan Ozark. Een solide vierde seizoen zou haar echter opnieuw in de strijd kunnen brengen voor een van deze prestigieuze prijzen. Het zou echt de kers op de taart zijn voor wat een geweldige carrière voor de actrice is geweest. Het succes van Ozark doet sommigen zich afvragen hoeveel geld Linney heeft verdiend terwijl ze in de show speelde. Tot niemands verbazing doet de actrice het best goed voor zichzelf.

Ze maakt bank op de show

Volgens Express verdient Laura Linney momenteel ongeveer $ 300.000 per aflevering van Ozark. Dit maakt haar een van de best betaalde actrices op televisie op dit moment, en het is een hele prestatie voor de actrice. Ze verdient al jaren stevig geld, maar haar Ozark-salaris geeft zeker een boost aan haar vermogen. Ze is misschien niet begonnen met het verdienen van dit soort geld aan de show, maar het succes van de serie heeft de zaken zeker veranderd. Als de show voorbij seizoen vier doorgaat, is het mogelijk dat de actrice in de rij staat om opnieuw een loonsverhoging te krijgen. Als dat zo is, zal ze helpen de lat te leggen voor de volgende reeks televisiesterren.

Het was echt opmerkelijk om het werk te zien dat Laura Linney de afgelopen jaren voor Ozark heeft gedaan, en hopelijk zal de serie een uitstekend seizoen vier hebben dat op een gegeven moment een loonsverhoging voor Laura Linney zal zien.

Aanbevolen: