Flo Van Progressief Vs. ATT Girl: wie heeft de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Flo Van Progressief Vs. ATT Girl: wie heeft de hoogste nettowaarde?
Flo Van Progressief Vs. ATT Girl: wie heeft de hoogste nettowaarde?
Anonim

Het doel van vrijwel elke artiest is om een rol te vinden waarmee ze een aanzienlijke hoeveelheid geld en bekendheid kunnen verdienen, en hoewel de meeste mensen in gedachten meteen een filmster als Brad Pitt worden, is de waarheid dat er zijn een aantal rollen die dit voor hen kunnen doen.

Voor sommigen beta alt de commerciële acteursroute de rekeningen. Nee, niet elke commerciële acteur zal $ 8 miljoen verdienen aan Pepsi zoals Britney Spears, noch zullen ze miljoenen verdienen aan advertenties zoals Mark Wahlberg, maar er is een aanzienlijk bedrag beschikbaar voor deze acteurs.

Flo van Progressive en de AT&T Girl zijn twee van de grootste commerciële personages op tv, en de artiesten achter hen zijn miljoenen waard. Laten we eens kijken welke commerciële ster het hoogste vermogen heeft!

Commercials kunnen een fortuin betalen

Het vinden van een prominente rol in een commercial is een geweldige manier voor elke acteur om wat inkomsten te genereren. Het is niet glamoureus, maar veel beroemde mensen zijn begonnen met commercieel werk.

De waarheid is dat, hoewel niet iedereen die in een commercial terechtkomt beroemd wordt, deze rollen geweldige kansen kunnen zijn om geld te verdienen voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame carrière in entertainment.

Salarissen in deze arena kunnen enorm verschillen, en het hangt allemaal af van hoe prominent de rol zelf is en het bedrijf waarvoor de persoon adverteert. Grote merken zullen ongetwijfeld meer betalen, vooral als de persoon het voortouw neemt in de commercial.

Zoals we de afgelopen jaren hebben gezien, zijn er enkele artiesten die echt beroemd worden dankzij hun commerciële werk. Flo van Progressive en de AT&T Girl zijn beide ongelooflijk beroemde personages, en de actrices die ze spelen hebben het financieel goed voor elkaar gekregen vanwege hun commerciële werk.

In feite hebben deze twee een vermogen in de miljoenen, wat alleen maar laat zien dat de hoofdrol in succesvolle commercials de rekeningen kan betalen. Slechts de ene heeft echter een hoger vermogen dan de andere.

AT&T Girl is $ 3 miljoen waard

Op nummer twee komt actrice Milana Vayntrub binnen, die de meeste mensen kennen als het AT&T-meisje. Volgens Celebrity Net Worth heeft de actrice momenteel een nettowaarde van $ 3 miljoen, die grotendeels afkomstig is van haar werk op het kleine scherm.

Zoals de site opmerkt: "Ze begon in 2013 als woordvoerster van het bedrijf te verschijnen. Ze bleef in de rol tot 2016 en keerde terug in 2020. Toen ze in 2020 terugkeerde naar de rol, begon Milana veel van de plekken te regisseren waarin ze verscheen."

Alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg is, is ze ook verschenen in projecten als Lizzie McGuire, The League, Ghostbusters, Love en This Is Us. Op een gegeven moment werd ze zelfs getagd om Squirrel Girl voor Marvel te spelen, maar de projecten waaraan ze gehecht was, kwamen nooit tot bloei, afgezien van Marvel Rising: Secret Warriors.

Helaas was het niet gemakkelijk voor de actrice om in de publiciteit te komen, omdat ze door vreemden online het doelwit was van haar uiterlijk.

"Misschien heeft het gewoon te maken met het feit dat ik een persoon op internet ben, of misschien is het specifiek om een vrouw op internet te zijn. Maar al deze opmerkingen… het kwetst mijn gevoelens. Ik doe pijn en het brengt zoals, veel gevoelens van aanranding, " onthulde ze.

Hopelijk stopt dit soort gedrag en kan ze haar carrière voortzetten.

Het is geweldig dat haar nettowaarde zo hoog is, maar ze ha alt vandaag net iets te kort voor haar concurrentie.

Flo van Progressive is $6 miljoen waard

Met een nettowaarde van $6 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, is Stephanie Courtney, beter bekend als Flo van Progressive, vandaag de winnaar.

Courtney speelt Flo sinds 2008 en ze heeft haar jaarsalaris naar indrukwekkende hoogten gebracht.

"Stephanie Courtney verdient $ 1 miljoen per jaar met het spelen van "Flo" van Progressive in hun commercials. Als een acteur een personage voor een lange tijd speelt, onderhandelen ze meestal een directe deal met het merk buiten de typische SAG om -AFTRA vakbondsloonschalen, " meldt Celebrity Net Worth.

De site schreef ook: "Als je alles bij elkaar optelt, verdient iemand als Stephanie Courtney waarschijnlijk minstens $ 2 miljoen per jaar."

Buiten haar tijd in de razend populaire commercials, heeft de actrice een aantal rollen in films op televisieprojecten gekregen, hoewel haar primaire focus haar commerciële werk voor Progressive was. Ze is ook naar het comedy-podium gegaan om haar komische vaardigheden te verbeteren.

Een commerciële acteur zijn kan een artiest een fortuin opleveren, en in deze wedstrijd van vermogen komt Flo uiteindelijk als beste uit de bus.

Aanbevolen: