De cast van 'Dawson's Creek': wie heeft vandaag de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Dawson's Creek': wie heeft vandaag de hoogste nettowaarde?
De cast van 'Dawson's Creek': wie heeft vandaag de hoogste nettowaarde?
Anonim

Dawson's Creek was een zeer populaire tienerdramaserie op The WB die de levens van Dawson, Joey, Jen en Pacey volgde terwijl ze volwassen werden in een klein fictief stadje genaamd Capeside in Massachusetts. Het speelde Katie Holmes, Joshua Jackson, James Van Der Beek en Michelle Williams.

Het is bijna twee decennia geleden dat Dawson's Creek in 2003 uit de lucht ging. Fans vragen zich misschien af welk lid van de cast vandaag het hoogste vermogen heeft. Williams heeft meerdere prestigieuze prijzen gewonnen en heeft zoveel nominaties gekregen dat we de tel zijn kwijtgeraakt. Ondertussen ontwortelde Van Der Beek zijn vrouw en kinderen in Los Angeles, kocht een camper en verhuisde naar Texas. Holmes en Jackson blijven aan verschillende projecten werken. Dan waren er natuurlijk de castleden die het maar een paar seizoenen volhielden, zoals Busy Philipps en Meredith Monroe. Laten we eens kijken hoe hun vermogen zich vandaag verhoudt tot de rest van de cast.

8 Mary Beth Piel heeft een nettowaarde van $800.000

Mary Beth Piel, die Grams speelde, Jen's grootmoeder in Dawson's Creek, heeft sinds haar dagen in het tienerdrama van The WB tonnen aan camerawerk gevonden. Ze speelde ook de rol van Anastasia's grootmoeder in Anastasia on Broadway. Het meest opvallend was dat ze in 2004 verscheen in de film The Stepford Wives en een lange tijd een terugkerende rol had in The Good Wife.

7 Kerr Smith heeft een nettowaarde van $2 miljoen

Kerr Smith speelde het o zo charmante homopersonage van Jack in Dawson's Creek. Sinds zijn dagen in het tienerdrama speelde hij de hoofdrol in The CW's Life Unexpected en speelde hij de hoofdrol in Riverdale. Hij had ook een terugkerende rol in Freeform's serie The Fosters in de rol van Robert Quinn en was een vaste klant in de kortstondige serie Justice in 2006.

6 Meredith Monroe heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Meredith Monroe speelde van seizoen twee tot en met seizoen vier de rol van Jacks zus, Andie McPhee. Ze maakte ook een verschijning in de serie finale. Het grootste deel van haar acteerwerk na haar dagen in Capeside bestond uit talloze gastrollen in televisieshows met hier en daar wat films. Ze heeft de afgelopen jaren niet veel geacteerd, maar haar meest recente acteerkrediet speelt de rol van Carolyn Standall in de Netflix-serie 13 Reasons Why, die eindigde in 2020.

5 James Van Der Beek heeft een nettowaarde van $8 miljoen

James Van Der Beek speelde de beroemde ster in Ke$ha's "Blow"-muziekvideo in 2011. Andere projecten waaraan hij heeft gewerkt sinds de kreek, waren onder meer een hoofdrol in de ABC-sitcom Don't Trust the B---- in Appartement 23, evenals de kortstondige serie Friends With Better Lives en CSI: Cyber . Hij nam ook deel aan een seizoen van Dancing With the Stars, waarvan hij de favoriet was om te winnen, maar helaas werd hij iets te vroeg weggestemd.

4 Joshua Jackson heeft een nettowaarde van $12 miljoen

Joshua Jackson, de tienerhartenbreker die zijn start kreeg in de Mighty Ducks-films, heeft een nettowaarde van $ 12 miljoen en heeft zichzelf zeker bezig gehouden sinds zijn dagen op de kreek. Hij speelde in tal van projecten, waaronder Peacock's Dr. Death, Hulu's Little Fire's Everywhere en Showtime's The Affair. Hij speelde ook in vijf seizoenen van de FOX-serie Fringe. Hij heeft in de loop der jaren ook een handvol films gemaakt, waaronder Bobby, Shutter en Battle in Seattle.

3 Busy Philipps heeft een nettowaarde van $12 miljoen

Busy Philipps heeft veel gedaan in haar jaren sinds ze Dawson's Creek verliet voor de aflevering van de seriefinale. Ze heeft een memoires geschreven, speelde in haar eigen talkshow Busy Tonight, die helaas maar een seizoen duurde, en speelde samen met Courteney Cox in de comedyserie Cougar Town. Ze is van Los Angeles naar New York City verhuisd om te werken aan de Peacock-serie Girls5Eva, die veel lovende kritieken heeft gekregen. Ze heeft naar verluidt een nettowaarde van $ 12 miljoen.

2 Katie Holmes heeft een nettowaarde van $25 miljoen

Katie Holmes heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen. Ze is beroemd om haar rol in Batman Begins in 2005, maar sindsdien heeft ze een heleboel andere films gemaakt, waaronder Thank You For Smoking, Jack and Jill, The Giver en Woman in Gold. Ze speelde ook in seizoen drie van de serie Ray Donovan en in de miniserie The Kennedys. Ze maakte ook een verschijning als zichzelf in de door vrouwen geleide film Ocean's Eight. Ze speelde ook in de speelfilmversie van het zelfhulpboek, The Secret: Dare to Dream in 2020.

1 Michelle Williams heeft een nettowaarde van $30 miljoen

Michelle Williams is misschien wel de meest succesvolle van de cast van Dawson's Creek, want ze is genomineerd voor vele, vele prestigieuze prijzen, en ze heeft naar verluidt ook het hoogste vermogen van de hele cast vergaard. Ze is niet alleen nog steeds beste vrienden met haar voormalige co-ster, Philipps, maar ze speelde ook in films als My Week with Marilyn, Blue Valentine, Manchester By the Sea en The Greatest Showman. Ze speelde ook in de FX-miniserie Fosse/Verdon, waarvoor ze een Primetime Emmy won.

Aanbevolen: