Wat is er gebeurd met de geannuleerde spin-offshow van 'The Middle'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de geannuleerde spin-offshow van 'The Middle'?
Wat is er gebeurd met de geannuleerde spin-offshow van 'The Middle'?
Anonim

Spin-offprojecten van populaire shows zijn niets nieuws en ze hebben wisselend succes gevonden. Deze spin-offs kunnen geweldige shows worden, maar sommige krijgen zelfs nooit de kans om te schitteren. Ongeacht eerdere mislukkingen, zal Hollywood altijd proberen de volgende geweldige spin-offshow te vinden.

The Middle was een populaire tv-show terwijl ze in de lucht was, en Eden Sher, die sinds het einde bezig is geweest, zou haar eigen spin-off-show krijgen. Dit was geweldig nieuws voor fans en voor Sher, die de kans kreeg om een personage te blijven spelen waar mensen van gingen houden.

Het is alweer een tijdje geleden dat deze spin-off werd aangekondigd, dus laten we eens kijken wat er aan de hand is.

'The Middle' was een hitserie

De sitcom-markt is een drukke markt, want er is altijd veel aanbod voor het publiek. Dat gezegd hebbende, kan een echte uitblinker zich losmaken van het peloton en in een mum van tijd een hit worden. Gelukkig maakte The Middle in 2009 zijn debuut op ABC en trok het snel van de grond bij de kijkers.

Met Patricia Heaton en Neil Flynn, die beiden eerder succes hadden in sitcoms, was The Middle een familie-sitcom die bij de kijkers de juiste snaar raakte. De makers van de serie hadden, net als Heaton en Flynn, al aan hitshows gewerkt, en de combinatie van doorgewinterd acteren en schrijven hielp The Middle een groot succes te worden.

Gedurende 9 seizoenen en meer dan 200 afleveringen maakte deze show regelmatig indruk op het publiek. De cast had een uitzonderlijke chemie op het scherm en fans hebben jarenlang gekeken hoe de familie Heck zich een weg baant door het leven in de show. Uiteindelijk bereikte de serie een einde, waardoor er een merkbare kloof ontstond in de line-up van ABC.

In tegenstelling tot andere populaire tv-shows, werd een spin-off-show voor The Middle aangekondigd.

'The Middle' spin-off was in de maak

In 2018 maakte een spin-offproject voor The Middle zich op voor de productie. In de serie zou Sue de echte wereld ingaan, en gelukkig zouden de showrunners wijselijk een ander populair secundair personage opnemen.

Volgens The Hollywood Reporter: "De spin-off van The Middle zal Sue Heck niet alleen de wereld in sturen - of zonder titel. Brock Ciarlelli, die een sterk terugkerende rol had in de late ABC-komedie als Sue Heck's (Eden Sher) beste vriend, Brad Bottig, zal een vaste waarde zijn in de spin-off, nu Sue Sue in the City genoemd.."

Dit was groot nieuws voor fans van The Middle, want ze zouden een spin-offshow krijgen met een aantal sympathieke personages. Niet alleen dat, maar er was ook het potentieel dat hoofdpersonages uit de originele serie op een bepaald moment in het spel zouden komen, wat geweldig zou zijn geweest om te zien.

Deze rapporten circuleerden enkele jaren geleden, en helaas zijn er nog geen dingen van gekomen. Velen vragen zich af wanneer en of de show in de toekomst daadwerkelijk naar het kleine scherm komt.

' Sue Sue in the City' gaat niet door

Zoals het er nu uitziet, gaat Sue Sue in the City niet door. Het leek wel wat stroom te genereren, maar dingen vielen uit elkaar voordat het tot leven werd gebracht.

Zoals gemeld door The Hollywood Reporter, "ABC heeft een spin-off van The Middle doorgegeven waardoor Eden Sher Sue Heck als een jonge volwassene zou hebben gespeeld. Het netwerk plaatste de uitloper, Sue Sue in the City (met twee "Sues" in de titel) in ontwikkeling kort nadat The Middle zijn reeks van negen seizoenen had beëindigd. Het zou Sue zijn gevolgd toen ze haar studie afrondde en voor zichzelf begon in Chicago."

Onnodig te zeggen dat fans ongelooflijk teleurgesteld waren dat de show niet doorging. Er was veel potentieel, maar het netwerk had destijds veel comedy-aanbiedingen en deze show werd naar bed gebracht.

"De vertrekkende ABC Entertainment-president Channing Dungey had van het ontwikkelen van series voor het millenniumpubliek een prioriteit gemaakt. Dit is de tweede dergelijke comedy-piloot, gericht op een jong personage uit een populaire serie, die door ABC wordt goedgekeurd, na The Black-ish spin-off Grown-ish, dat een doorbraakhit is geworden voor Freeform, "schreef Deadline.

Het runnen van een netwerk is een delicaat evenwicht bij, en het is duidelijk dat ABC genoeg te doen heeft voor hen.

Sue Sue in the City had succes kunnen hebben bij het tv-publiek, maar het werd stilgelegd voordat het zelfs zijn pilot-aflevering lanceerde.

Aanbevolen: