The Crazy Salary Bump die Jason Sudeikis kreeg voor 'Ted Lasso

Inhoudsopgave:

The Crazy Salary Bump die Jason Sudeikis kreeg voor 'Ted Lasso
The Crazy Salary Bump die Jason Sudeikis kreeg voor 'Ted Lasso
Anonim

Met slechts twee seizoenen en 21 afleveringen krijgt 'Ted Lasso' serieuze lof en we kunnen gerust stellen dat het allemaal welverdiend is. De show was het gesprek van de Emmy's en Golden Globes en brak records als de meest genomineerde verse komedie in de geschiedenis van Emmy's.

Bovendien nam Jason Sudeikis de hoogste eer mee naar huis als winnaar van de beste acteur bij de Golden Globes.

De show is duidelijk een blijvertje en fans kunnen niet wachten op seizoen 3. Het blijkt dat Apple TV een premie beta alt om de ster in de show terug te krijgen voor het komende seizoen. We zullen bekijken hoe zijn salarisschaal drastisch veranderde na de eerste twee seizoenen.

Daarnaast bespreken we achter de schermen enkele extra bonussen die hij in zijn contract heeft staan. Laten we zeggen dat hij ' Friends' soort geld verdient, gekoppeld aan veel creatieve controle.

Het is allemaal welverdiend en zoals we zullen onthullen, heeft hij veel aandacht besteed aan het personage. Laten we eens kijken hoe het allemaal tot stand is gekomen en wat voor soort inkomsten en controle hij heeft voor het derde seizoen.

Sudeikis hebben veel werk gestoken in het perfectioneren van de rol

Sudeikis zal de eerste zijn om toe te geven dat hij normaal gesproken een ander soort rol speelt, een die een beetje een a-hole is, tenminste als je kijkt naar het traject van zijn carrière in films. Deze is in veel opzichten compleet anders, precies het tegenovergestelde. Door de rol te spelen, maakt Jason niet alleen gebruik van zijn creatieve kant, maar gebruikt hij ook verschillende vormen van motivatie, zoals een boek over psychedelica, zoals hij onthulde naast Datebook.

"Het is een goede sfeer om in rond te zwemmen. Ted is egoloos. Hij heeft dat vermogen om mensen te zien zoals ze werkelijk zijn en ze zichzelf te laten zijn en terug te reflecteren dat ze absoluut genoeg zijn precies zoals ze zijn Dat zijn ze (Pollan's) "How to Change Your Mind" kwam uit op het moment dat we de pilot aan het schrijven waren, en het hielp om dit onzichtbare ding in mijn hoofd zichtbaar te maken, zodat ik het aan de schrijvers kon uitleggen."

"Ik herinner me dat ik al vroeg in de schrijffase dacht: "Hé, deze show is geworteld in de principes van goddelijk feminisme", en dat hoeft niet in de vrouwelijke vorm te zijn. Dat bestaat in de mannelijke vorm en in elk grijs gebied daartussen."

Het draait allemaal om het spelen van de rol van een aardige vent, wat zo'n verandering is in tegenstelling tot de antiheld die we in het verleden hebben gezien. Voor Jason is er een belangrijk verhaal te vertellen met zijn personage: "Een groot thema van de show gaat niet over de eliminatie van giftige mannelijkheid of pestkoppen of het kwaad, het gaat over hoe we met die dingen omgaan."

We zijn blij dat met al dit nadenken en hard werken, het een enorm succes is geworden. Niet alleen is de show een enorme hit bij de massa, maar het blijkt dat Jason op een enorme manier wordt beloond voor seizoen 3.

Zijn salaris schoot omhoog voor seizoen 3

Volgens Business Insider neemt het salaris van Jason een enorme sprong voorwaarts voor seizoen 3. Tijdens seizoen 1 verdiende hij een genereus salaris van $ 250.000. Het tweede seizoen zag nog een upgrade van $ 300.000. Gezien de drukte rond de show en het feit dat de première van seizoen twee het grootste publiek was van een Apple TV+ show, het is alleen maar logisch dat de ster van de show nog een enorme hobbel zag voor seizoen drie. Tijdens het nieuwe seizoen zal hij een soort 'Friends'-geld verdienen, voor $ 1 miljoen per aflevering.

Er zijn niet veel mensen die beweren dat dit soort salaris niet verdiend is, vooral gezien de salarissen voor tv-shows in de huidige tijd.

Naast de loonsverhoging zal hij ook een unieke verschuiving zien naar zijn creatieve controle op de show.

Hij kende ook creatieve controleclausules

Niet alleen krijgt de acteur een gestage hobbel, maar hetzelfde geldt voor de mensen om hem heen, zoals het schrijversteam. Bovendien omvat zijn nieuwe deal een vergoeding als schrijver en producent, waardoor zijn totale vergoeding alleen maar zal stijgen.

De verhoging is welverdiend, want de show genoot in de maand juli enorme aantallen. Het programma heeft een uitstekende binge-watch-snelheid, naar verluidt hoger dan juggernauts zoals 'The Office' en 'Friends', met een capaciteit van 61,3%.

Enorme aantallen voor de show en we kunnen alleen maar verwachten dat ze zullen toenemen gezien al het succes en de buzz.

Aanbevolen: