Welk castlid van 'This Is Us' heeft de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'This Is Us' heeft de hoogste nettowaarde?
Welk castlid van 'This Is Us' heeft de hoogste nettowaarde?
Anonim

Sinds het debuut jaren geleden, is This Is Us een van de meest populaire shows op tv. Het is het perfecte voorbeeld van wat er gebeurt als geweldig schrijven en geweldig acteerwerk samenkomen, aangezien de casting voor de show perfect was.

De acteurs van de show hadden totaal verschillende achtergronden, maar ze waren op maat gemaakt voor hun personages. Artiesten zoals Sterling K. Brown verdienen een munt aan de show en veel sterren hebben hun vermogen verhoogd sinds de show begon.

Hoewel ze allemaal een fortuin hebben verdiend, is hun vermogen niet gelijk. Laten we eens kijken welke This Is Us-ster het hoogste vermogen heeft.

'Dit zijn wij' is een enorm succes geweest

In 2016 zond This Is Us zijn pilot-aflevering uit op NBC, en het duurde niet lang voordat fans zagen dat deze show geen gewoon aanbod was. In plaats daarvan was het een show die klaar stond om het publiek bij elke aflevering mee te nemen in een emotionele achtbaan. Dankzij iets unieks op tafel werd de show meteen een hit en bloeit sindsdien.

Met een geweldige cast van artiesten, heeft This Is Us zes seizoenen in de lucht doorgebracht om fans het magere van de Pearson-familie te geven. Van verleden tot heden hebben de Pearsons een behoorlijke reis achter de rug en het publiek vond het heerlijk om erbij te zijn.

De serie zendt momenteel zijn zesde en laatste seizoen uit. Fans zijn bedroefd dat het weggaat, maar ze zijn ook opgelucht dat de show niet te lang welkom blijft. In plaats van weg te kwijnen met slechte kwaliteit, zal de show op een hoog niveau eindigen.

Dankzij het succes van de show heeft de cast een hoop geld verdiend, maar hun vermogen is niet helemaal hetzelfde.

Milo Ventimiglia is $12 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth heeft Mile Ventimiglia een nettowaarde van $ 12 miljoen, waarmee hij de tweede plaats in het peloton plaatst.

Degenen die zijn carrière hebben gevolgd, weten heel goed dat hij buitengewoon veel succes heeft gehad op het kleine scherm. Hij is misschien geen ster op de A-lijst, maar de man heeft consequent geweldig werk geleverd in fantastische shows, en velen geloven dat hij een onderschatte artiest is.

Tijdens zijn carrière was de acteur te zien in Gilmore Girls, Heroes en American Dreams. Als je begint met het opnemen van andere shows waarin hij heeft opgetreden, zoals The Fresh Prince of Bel-Air, wordt het vrij duidelijk dat netwerken graag met hem samenwerken.

Hoewel hij vooral bekend staat om zijn werk op het kleine scherm, heeft de acteur ook een aantal filmprojecten op zich genomen.

Natuurlijk was This Is Us een triomf voor Ventimiglia, en hij heeft geld verdiend sinds hij op de show is geland.

"De eerste paar seizoenen van "This is Us" verdiende Milo $ 125.000 per aflevering. Dat kwam neer op ongeveer $ 2,25 miljoen per seizoen. In 2018 werd zijn salaris per aflevering verhoogd van $ 125.000 naar $ 250, 000. Dat komt neer op $ 4,5 miljoen per seizoen ", schrijft Celebrity Net Worth.

Ventimiglia heeft het goed gedaan voor zichzelf, maar hij komt net iets tekort bij het rijkste castlid op This Is Us.

Mandy Moore staat bovenaan

Op de eerste plaats op de lijst komt niemand minder dan Mandy Moore binnen, die een werkelijk unieke en opmerkelijke carrière in entertainment heeft gehad.

Jaren geleden werd Moore aanvankelijk beroemd als popster met hits als 'Candy', en vanaf dat moment begon ze te profiteren van een aantal geweldige kansen die op haar pad kwamen.

Terwijl muziek een grote ster was, zou Moore overstappen op acteren, met haar tijd in de film A Walk to Remember als een grote doorbraak voor haar. Ze zou consequent rollen op het grote en kleine scherm krijgen, maar toen ze eenmaal een hoofdrol scoorde in This Is Us, bracht ze haar acteercarrière en haar salaris naar een ander niveau.

"For This Is Us, Moore's salaris per aflevering is $ 250.000. Dat komt neer op $ 4,5 miljoen per jaar in een seizoen van 18 afleveringen", schrijft Celebrity Net Worth.

Volgens de site geniet Moore momenteel van het leven met een nettowaarde van $ 14 miljoen. Dit plaatst haar net een schaduw boven Milo Ventimiglia voor de eerste plaats.

Het vermogen van andere castleden omvat $ 10 miljoen voor Sterling K. Brown en $ 7 miljoen voor zowel Justin Hartley Chrissy Metz.

This Is Us loopt officieel ten einde en het is geweldig om te zien dat de cast zoveel geld heeft verdiend tijdens hun tijd in de show.

Aanbevolen: