Welk castlid van 'Gaslit' heeft de hoogste nettowaarde

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Gaslit' heeft de hoogste nettowaarde
Welk castlid van 'Gaslit' heeft de hoogste nettowaarde
Anonim

Moderne shows doen er alles aan om gelijke tred te houden met elkaar, en we hebben een enorme verschuiving gezien in de namen die deze shows kunnen aantrekken. De shows betalen een premie, maar deze investeringen kunnen de moeite waard zijn. Kijk maar naar The Morning Show, die Jennifer Aniston veel meer beta alt dan ze verdiende aan Friends.

Gaslit hanteert een vergelijkbare aanpak door Julia Robert en Sean Penn te gebruiken om het publiek te verleiden. De show is het bekijken waard geacht, en nu er meer details over de show naar voren komen, willen fans weten welke ster het hoogste vermogen heeft.

Laten we eens kijken welke Gaslit-ster boven de rest uitsteekt.

'Gaslit' is een gloednieuw project

Vorige maand maakte de politieke thriller Gaslit zijn debuut op Starz. Gebaseerd op het eerste seizoen van de Slow Burn-podcast, wist de show enkele van de meest indrukwekkende namen in de entertainmentindustrie binnen te halen om het verhaal tot leven te brengen.

Met Julia Roberts en Sean Penn in de hoofdrol, concentreert de serie zich op het Watergate-schandaal en op een aantal onvertelde verhalen eromheen. Dit soort inhoud kan altijd interesse wekken en Starz denkt duidelijk dat het de investering waard was.

Interessant is dat Robert er niet mee instemde om het project met Penn te doen, iets waar de maker Robbie Pickering niet zeker van was.

Ik had nooit gedacht dat we haar zouden krijgen, maar haar enige vereiste was dat ze acteerde met Sean Penn. Je hoefde mijn arm niet te draaien, maar ik zei niet meteen ja - ik Ik moest met hem eten. Ik was zo nerveus dat ik opdook in dit leren jack dat ik niet had moeten dragen. Maar ik dacht: 'Sean Penn is een stoere vent! Ik moet er cool uitzien', zei Pickering.

De namen die bij het project betrokken zijn, zijn indrukwekkend, net als hun respectieve vermogens. Als we naar de cijfers kijken, zijn er echter duidelijke topnamen.

Sean Penn is $70 miljoen waard

Op nummer twee staat Sean Penn, een man die al sinds de jaren tachtig fantastisch werk levert. Volgens Celebrity Net Worth zit Penn op een coole $ 70 miljoen, die grotendeels voortkomt uit zijn acteerwerk.

Enkele van Penns grootste films zijn Fast Times at Ridgemont High, Carlito's Way, Dead Man Walking, 21 Grams, Mystic River en Milk.

Penn's vermogen heeft in de loop van de tijd een dramatische verschuiving ondergaan, zoals Celebrity Net Worth opmerkt: "Zijn vermogen was eerder veel hoger in combinatie met ex-vrouw Robin Wright. Ze waren getrouwd van 1996 tot 2010 en hadden twee kinderen Sean zou Robin naar verluidt een zeer groot deel van zijn vermogen hebben betaald als een echtscheidingsconvenant. Naar verluidt maar liefst $50 miljoen."

Ondanks het verlies van een groot deel van zijn vermogen na zijn scheiding, is Penn nog steeds tientallen miljoenen dollars waard. Niet alleen dat, hij wordt nog steeds beschouwd als een van de meest getalenteerde artiesten die vandaag in de industrie werken.

Het is verbazingwekkend om te zien wat Sean Penn financieel heeft kunnen bereiken, maar hij blijft ver achter bij de artiest met het hoogste vermogen van de cast van Gaslit.

Julia Roberts is $ 250 miljoen waard

Comfortabel zitten op nummer één is niemand minder dan de legendarische Julia Roberts die momenteel een nettowaarde van $ 250 miljoen heeft, volgens Celebrity Net Worth.

Tijdens de grootste jaren van haar carrière was Julia Roberts een krachtpatser in Hollywood, en ze verzamelde ongekende salarissen voor haar werk op het grote scherm.

Bijvoorbeeld: "Voor haar film 'Mona Lisa Smile' uit 2003 ontving Roberts een vergoeding van $ 25 miljoen, wat destijds ongehoord was", merkt de site op.

Hoewel Roberts niet begon met het verdienen van een premie, kon ze consistent geld verzilveren voor Pretty Woman, een film waarvoor ze slechts $ 300.000 verdiende, en een doorbraakhit werd aan de kassa.

Na verloop van tijd zouden haar films miljarden dollars opleveren, en ze slaagde erin deze prestatie te leveren zonder afhankelijk te zijn van grote franchisefoto's.

De actrice is er ook in geslaagd geld te verdienen met aantekeningen.

"Roberts sloot in 2006 een endossementdeal met Gianfranco Ferre, waarvoor ze $ 6 miljoen ontving. Ze is ook de wereldwijde merkambassadeur van cosmeticamerk Lancome Paris sinds 2009. Ze sloot een vijfjarige deal met Lancome in 2010, waarvoor ze $ 50 miljoen verdiende, " schrijft Celebrity Net Worth.

De cast van Gaslit is indrukwekkend succesvol, maar Roberts loopt nog steeds ver voor op het peloton.

Aanbevolen: