The Little Mermaid': Melissa McCarthy reageert op Lizzo's auditie voor Ursula

Inhoudsopgave:

The Little Mermaid': Melissa McCarthy reageert op Lizzo's auditie voor Ursula
The Little Mermaid': Melissa McCarthy reageert op Lizzo's auditie voor Ursula
Anonim

We komen eindelijk langzaam maar zeker dichter bij de release van 'The Little Mermaid', met Halle Bailey als de zeemeerminprinses en Melissa McCarthy als slechterik Ursula.

Zoals sommigen zich misschien herinneren, was zangeres Lizzo ook in voor de rol, nadat ze overduidelijk had gemaakt dat ze het in 2018 zou hebben gehaald, toen ze zich verkleedde als de slechterik voor Halloween.

Lizzo deed auditie om het personage te spelen, maar kreeg niet de rol die naar McCarthy ging. De ster van 'Bridesmaids' had de beste reactie op het incident toen ze Lizzo ontmoette - tijdens het concert van Adele in Los Angeles, van alle plaatsen.

Lizzo vertelt over Melissa McCarthy's reactie op haar rol als Ursula in haar plaats

In een coverinterview met 'Variety' blikte de 'Juice'-zangeres terug op haar auditie voor de Disney-live-actionfilm en hoe ze de iconische rol zou hebben gespeeld als ze de kans had gekregen.

"Iedereen weet dat ik auditie heb gedaan voor Ursula in 'De Kleine Zeemeermin', en ik heb het niet begrepen. Maar weet je, het gaat goed met me. Dat heeft niets met Ursula te maken, maar ik was down om van Ursula een THOT te maken, trillende kont, "zei ze.

Lizzo, die in het echt Melissa Viviane Jefferson heet, herinnert zich ook dat ze Melissa McCarthy, die uiteindelijk de rol won, tegen het lijf liep tijdens het concert van Adele eerder dit jaar. Er waren geen harde gevoelens en de twee kregen een band over een onverwachte naamverbinding.

"Ze zei: 'Hallo, ik ben Melissa'", zei Lizzo.

"En ik dacht: 'Hallo, ik ben Melissa [Lizzo's geboortenaam]. En ik heb ook auditie gedaan voor Ursula.' En ze zei: 'Nou, waarom heb ik in godsnaam de rol gekregen?' wat een klassiek Melissa McCarthy-ding is om te zeggen, " vervolgde ze.

Lizzo over haar auditie voor Ursula

McCarthy en Lizzo bleven chatten en het lijkt erop dat er een vriendschap voor hen in de maak is.

"En toen dacht ik: 'Meisje, want mijn auditie was verschrikkelijk.' En ik zeg dat terwijl Tyler Perry langsloopt. En ik had zoiets van - mijn kansen daar verpest. En dan zegt ze: 'Dit is mijn dochter Vivian.' En ik zei: 'Ga hier weg, want mijn naam is Melissa Viviane.' We keken elkaar aan van: 'Wat is er in godsnaam aan de hand?'" zei Lizzo.

Ze verduidelijkte toen: "Soms maak ik graag grappen. Mijn auditie was goed. Je kunt het aan Disney vragen. Ik wil er niet te veel over praten. Het zingen was geweldig. Ik zal dat gewoon zeggen."

'De Kleine Zeemeermin' draait vanaf 26 mei 2023 in de bioscoop.

Aanbevolen: