Fans willen dat 'Brooklyn 99' een spin-offshow krijgt zoals 'Young Sheldon

Inhoudsopgave:

Fans willen dat 'Brooklyn 99' een spin-offshow krijgt zoals 'Young Sheldon
Fans willen dat 'Brooklyn 99' een spin-offshow krijgt zoals 'Young Sheldon
Anonim

Brooklyn 99 liep acht seizoenen en eindigde in 2021, waarbij fans het laatste seizoen zeer bevredigend vonden, maar ondanks dat Brooklyn 99 tot een bevredigend einde kwam, lijkt het erop dat spin-offshows zoals Young Sheldon dorst hebben gewekt voor fans om meer van de personages te krijgen waar ze van houden.

Young Sheldon volgt de kindertijd van Sheldon Cooper uit The Big Bang Theory, een show die begint met een vrouw die een appartement intrekt aan de overkant van de hal van twee ongelooflijke natuurkundigen die toevallig sociaal onhandig zijn. Sheldon verwijst vaak naar zijn jeugd in The Big Bang Theory, zoals het leven met een religieuze moeder, het hebben van een vervelende tweelingzus, een 9-jarig genie zijn dat naar de universiteit gaat - en Young Sheldon heeft deze verhalen tot leven gebracht.

Fans van 'Brooklyn 99' willen hun eigen 'Young Sheldon'-show

Young Sheldon heeft tot nu toe vijf seizoenen, en hoewel fans dol zijn op de show, zijn er problemen geweest met de show die afdwaalde van het universum van The Big Bang Theory en mogelijk de crossover verpestte. Er is zelfs een fantheorie die suggereert dat Young Sheldon helemaal geen prequel van de "Big Bang Theory" is. Maar ondanks dat alles is Young Sheldon vanaf het begin een hit geweest, met herhalingen van de show die hogere beoordelingen verdienden dan de meeste nieuwe comedyshows.

Met het succes van Young Sheldon is de vraag gerezen of er meer spin-offshows komen die zijn gebaseerd op de kindertijd van geliefde personages uit andere sitcoms. Zo'n discussie begon op Reddit toen iemand schreef: "Als 'Young Sheldon' een ding is, dan zou 'Young Holt' zeker een ding moeten zijn."

Wat zeiden fans op Reddit over 'Young Holt'?

"We hebben een aflevering van 45 minuten nodig waarin we wachten tot de trein vertrekt", grapte een Reddit-gebruiker, een verwijzing naar Holt die zei dat hij als kind een treinliefhebber was.

Een andere Redditor suggereerde dat een spin-offshow over Amy's jeugd beter zou zijn: "Hoe zit het met Amy en haar zeven broers?"

Niet iedereen vond 'Young Holt' een goed idee

"Laten we eens kijken naar een jong kind / tiener / jongvolwassene die zijn hele carrière racisme en onverdraagzaamheid verdraagt", zei een Redditor. "Dat wordt een hilarische show!"

"Geen grapje, " beaamt een andere Redditor. "Om nog maar te zwijgen van 99 is lang niet zo populair als de oerkn altheorie was."

Maar een andere Redditor voerde aan dat sitcoms die zware onderwerpen zoals racisme en onverdraagzaamheid aan de orde stellen, nog steeds kunnen werken, met Everybody Hates Chris, een show waarin Tyler James Williams als voorbeeld speelde, en een andere Redditor wees erop dat de komedie serie Blackish doet hetzelfde.

"Net zoals blackish moeilijke problemen uit de echte wereld aanpakt, hoeft het niet 100% van de tijd grappig te zijn", legde de Redditor uit."Een sitcom voegt komedie toe aan een verder ernstige situatie en ik denk dat jonge holt alle mensen die met onderdrukking worden geconfronteerd echt zou kunnen helpen door hen te laten zien dat ze niet alleen zijn."

Wie heeft er nog meer een spin-offshow nodig van "Brooklyn 99", volgens Reddit?

Er waren ook Redditors die suggereerden dat een spin-offshow van Holt's eerdere carrière een geweldige show zou zijn, met een die zei dat ze graag een show over Holt en zijn man, Kevin, zouden willen zien.

Een andere Redditor suggereerde dat Adrian Pimento, de hilarische en mentaal onstabiele undercoveragent die een knipperlichtrelatie had met Rosa Diaz, een zeer vermakelijk onderwerp zou zijn voor een Brooklyn 99 spin-offshow.

"Ik wil een show op Pimento, niet jong maar net voordat hij terugkeert naar de 99", suggereerde de Redditor. "Als de helft van wat hij zei waar was, zou dat een geweldige rit zijn."

"We hebben een hele aflevering nodig over de houten eend", grapte een ander.

Niet iedereen op Reddit is blij met een Brooklyn-99 "Spin-Off"

Hoewel de gedachte aan een spin-off van Brooklyn 99 opwindend is, zijn er veel goede argumenten geweest waarom het maken van een spin-off misschien niet het beste idee is.

"Ik hou van Brooklyn 99," zei een Redditor, "maar we hebben absoluut voor niemand een 'Young…'-show nodig."

"Ik ben het er niet mee eens", zei een Redditor in reactie op meer spin-offsuggesties. "Het probleem met het schrijven van jonge versies van bestaande personages is dat je alle karakterontwikkeling verliest die je tijdens de serie had. Holt wordt meer menselijk en emotioneler maakt deel uit van zijn karakterboog in B99, wat betekent dat de jonge Holt dat niet kan doen."

"Of. We laten slapende honden gewoon liggen, " suggereerde een ander, en misschien hebben ze gelijk, vooral als je bedenkt dat de huidige karakterbogen waar fans zo dol op waren dat er werd geknoeid en zelfs op de een of andere manier werd veranderd.

Wie weet, misschien komt er ooit een Brooklyn 99 spin-off show. Maar voor nu, nu de meeste fans tevreden zijn met Brooklyn 99 zoals het is, is het misschien het beste om de show met rust te laten, te accepteren dat deze geweldige show zijn loop heeft gehad en dat elk gebrekkig personage eigenlijk te perfect is voor hun eigen spin-off!

Aanbevolen: