Fans willen dat Khloé Kardashian wat zelfrespect krijgt als vreselijke meme opduikt

Inhoudsopgave:

Fans willen dat Khloé Kardashian wat zelfrespect krijgt als vreselijke meme opduikt
Fans willen dat Khloé Kardashian wat zelfrespect krijgt als vreselijke meme opduikt
Anonim

Fans hebben er bij Khloé Kardashian op aangedrongen om zichzelf op de eerste plaats te zetten nadat een meme zich richt op haar on-again, off-again romance met Tristan Thompson.

De jongste Kardashiaanse zus heeft sinds 2016 een relatie met de basketballer. Ze verwelkomden in 2018 een dochter, True, maar gingen in 2019 uit elkaar nadat Thompson ervan werd beschuldigd haar te hebben bedrogen. Ze zijn nu weer samen, met een foto die in april van dit jaar werd gepost, wat de geruchten over verloving aanwakkerde.

Verschrikkelijke meme roept Khloé Kardashian-fans op haar het beste te wensen

In een op Family Guy geïnspireerde meme die online verscheen, wordt Khloé vergeleken met politieagent Joe Swanson verkleed als vrouw.

Oorspronkelijk gepost door een niet-openbaar gemaakte bron, werd de meme opnieuw gepost door roddelpagina van beroemdheden @deuxmoi.discussions.

De originele meme, waarin het personage er bijzonder droevig uitziet, bevat het bijschrift "Khloé Kardashian buiten de deur van Tristan Thompsons die naar hem luistert, f andere meisjes".

Fans van de blonde Kardashiaanse zus dringen er bij haar op aan om wat zelfvertrouwen te krijgen, aangezien zij en de atleet weer bij elkaar zouden zijn nadat het gerucht ging dat hij haar had bedrogen.

“Dit is zo triest maar verdomd waar”, schreef een fan.

"Meisje heeft wat waardering nodig", voegde ze eraan toe.

“Omg, dit is verschrikkelijk,” was een andere opmerking.

“Ik hoop dat Khloe geluk kan vinden bij iemand die haar verdient en haar goed behandelt. Ze verdient het. Ze heeft een groot hart en wordt altijd gekwetst door mijn smerige mannen en de onaardige media. Ze heeft een paar moeilijke jaren achter de rug. Ik hoop het beste voor haar”, schreef een andere fan.

Heeft Tristan Thompson Khloé Kardashian bedrogen met Jordyn Woods?

In 2019 kuste Thompson naar verluidt Kylie Jenners beste vriend Jordyn Woods tijdens een feestje. Woods sprak het gerucht publiekelijk toe en zei dat zij en Thompson slechts een snelle kus deelden toen ze het huis verliet.

Khloé beschuldigde Woods echter van liegen en tweette dat het 23-jarige model de reden was dat haar familie uit elkaar was gegaan.

Kardashian liet ook doorschemeren dat hij privé met Thompson omging.

“Tristan is even schuldig, maar Tristan is de vader van mijn kind. Wat hij mij ook aandoet, ik zal dat mijn dochter niet aandoen. Hij heeft deze situatie PRIVÉ aangepakt”, twitterde Kardashian destijds.

Kardashian en Thompson hebben een jaar succesvol co-ouderschap gehad, waarbij Khloé naar verluidt overweegt Thompson te gebruiken als spermadonor voor een ander kind. In juli 2020 vertelde een bron aan People dat het stel hun romance nog een kans wilde geven.

Aanbevolen: