Hoeveel geeft Ellen DeGeneres haar medewerkers aan bonussen voor haar finale?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geeft Ellen DeGeneres haar medewerkers aan bonussen voor haar finale?
Hoeveel geeft Ellen DeGeneres haar medewerkers aan bonussen voor haar finale?
Anonim

Nu de finale van seizoen 19 van The Ellen DeGeneres Show snel nadert, wordt nu beweerd dat Ellen DeGeneres miljoenen bonussen beta alt aan haar oude werknemers, twee jaar nadat de presentator van de talkshow werd beschuldigd van het besturen van een giftige werkomgeving op de set.

DeGeneres merkte dat ze in de zomer van 2020 de krantenkoppen haalde, waarbij voormalige werknemers beweerden dat de 64-jarige, die leeft volgens het gezegde "wees aardig voor elkaar", blijkbaar niet zo aardig was voor de mensen die hielpen haar show om te zetten in het fenomeen dat het werd, met ex-stafleden die DeGeneres en andere collega-executives beschuldigden van ongepast gedrag.

Natuurlijk heeft de voormalige komiek zich sindsdien verontschuldigd voor het wangedrag van haar kant, maar het lijkt erop dat ze nog een stap verder gaat nu haar show ten einde loopt. Vorig jaar werd aangekondigd dat seizoen 19 de laatste serie van DeGeneres zou zijn, en een rapport beweert nu dat de Hollywood-veteraan alles doet om ervoor te zorgen dat haar stafleden vertrekken met een extra bedrag voor hun bijdragen door de jaren heen.

Hoeveel beta alt Ellen DeGeneres haar personeel aan bonussen?

Volgens een rapport via Deadline geeft de Finding Nemo-ster naast Warner Bros maar liefst $ 2 miljoen uit om bonussen te dekken voor medewerkers die al meer dan een jaar aan de talkshow overdag werken.

Hoewel de publicatie niet vermeldde hoe de fondsen worden verdeeld, beweren bronnen dat degenen die één tot vier jaar in de show zijn geweest, maar liefst twee weken loon zullen ontvangen, terwijl stafleden met vier tot acht jaar onder hun riem zal een loon van drie weken verdienen.

De bonussen zijn gemaximeerd op zes weken loon voor degenen die het langst op de show zijn geweest.

De nieuwszender voegde eraan toe dat ongeveer 30% van het personeel van de show al meer dan 10 jaar voor DeGeneres werkt, wat betekent dat ze met een flink bedrag zullen weggaan zodra de gordijnen eindelijk sluiten in mei wanneer de blonde grappige vrouw uitgezonden wordt haar laatste aflevering.

Wie verschijnt in Ellens laatste aflevering?

De finale wordt uitgezonden op 26 mei, met een reeks speciale gasten die naar verwachting aanwezig zullen zijn, waaronder Kim Kardashian, Jennifer Garner, David Letterman, Channing Tatum, Adam Levine, Zac Efron, Gwen Stefani, Serena Williams, en natuurlijk de vrouw van DeGeneres, Portia de Rossi.

Er wordt aangenomen dat de bovengenoemde namen slechts enkele zijn van de met sterren bezaaide lijst van beroemdheden die naar verwachting DeGeneres zullen helpen afscheid te nemen van een van de langstlopende talkshows op de Amerikaanse televisie.

Na de finale zal The Ellen DeGeneres Show tot het einde van de zomer worden uitgezonden op aangesloten stations met gasthosts, compilatie-afleveringen en herhalingen, vervolgde een insider.

In een teaser voor de afscheidsaflevering kreeg DeGeneres een aantal ongelooflijke statistieken te zien van de dingen die ze heeft bereikt sinds ze in 2003 voor het eerst haar positie als presentator van een talkshow opdeed.

De populaire chatshow had meer dan 4.000 gasten, zorgde voor maar liefst 3.000 uur televisie, 1,5 miljoen kijkers en gaf $ 450 miljoen aan geldprijzen aan de waardige winnaars.

Nadat de show op 26 mei is afgelopen, heeft DeGeneres naar verluidt ook haar huidige medewerkers verteld dat hun ziektekostenverzekering met nog eens zes maanden wordt verlengd.

Ze krijgen een eenjarig lidmaatschap van LinkedIn Learning en hebben toegang tot netwerken en workshops voor het maken van cv's, Deadline toegevoegd.

Waarom stopte Ellen met haar show?

In mei 2021 meldde Daily Mail dat DeGeneres degene was die besloot de stekker uit haar talkshow te trekken en zei dat ze "genoeg had en haar team vertelde dat ze klaar was."

"Ze heeft hierna nog een seizoen beloofd en zal stoppen aan het einde van het seizoen 2021/2022 - het 19e seizoen van de show", vertelde een bron aan de gerenommeerde Britse nieuwssite. "De kijkcijfers zijn gedaald en zijn dit jaar echt verschrikkelijk geweest en Ellen weet dat haar tijd erop zit."

In een interview met The Hollywood Reporter bevestigde DeGeneres later het nieuws van haar aanstaande vertrek en zei dat ze vond dat het het juiste moment was om weg te lopen van een baan die ze bijna twee decennia heeft geleid.

“Als je een creatief persoon bent, moet je constant uitgedaagd worden – en hoe geweldig deze show ook is, en hoe leuk het ook is, het is gewoon geen uitdaging meer”, zei ze.

Na beweringen over een giftige werkomgeving achter de schermen, leed Ellen's show een enorme terugval in kijkcijfers, wat volgens sommigen ook een andere reden kan zijn waarom de Mr. Wrong-actrice besloot ermee te stoppen.

Aanbevolen: