Chelsea Handler geeft een shoutout aan ex 50 Cent voor haar 'HBO Special

Chelsea Handler geeft een shoutout aan ex 50 Cent voor haar 'HBO Special
Chelsea Handler geeft een shoutout aan ex 50 Cent voor haar 'HBO Special
Anonim

Comedian en talkshowhost Chelsea Handler schreeuwde haar ex-vriend 50 Cent uit in haar recente IG-post. De post gaf ook enkele details over wat er gaat komen in haar aanstaande stand-upspecial op HBO Max.

Handler en 50 Cent, wiens echte naam Curtis Jackson is, begonnen een veelbesproken relatie in 2009 toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in haar late night talkshow op E!. De relatie hield geen stand, maar Handler en Jackson zijn nog steeds vrienden.

Handler zei in de post dat iedereen nu zal weten dat Jackson een "grote dikke teddybeer" is. Ze zei dat hij een extra schreeuw zal krijgen op haar HBO-special. Naast materiaal op 50 Cent, zal Handler haar ervaringen met haar familie, vriendschappen en haar ervaringen in therapie delen en belachelijk maken.

Ze zei dat therapie haar heeft geholpen te begrijpen waarom iedereen haar zo irriteerde. Ze zei ook dat het haar hielp op een persoonlijke reis naar zelfbewustzijn waarbij ook cannabis betrokken was. Deze special is de eerste keer dat Handler na 6 jaar terugkeert naar stand-upcomedy.

Volgens een persbericht zal de stand-upspecial volledig nieuw origineel materiaal bevatten. In de release staat: "Nooit iemand die zich inhoudt, de stand-upshow voor één vrouw werpt een dappere blik op Handler terwijl ze zichzelf tegenover iedereen aankijkt. Het is een krachtige prestatie en het beste werk van haar carrière."

Handler heeft vandaag op Twitter aangekondigd dat ze gisterenavond haar HBO-special heeft opgenomen in New Jersey. Ze merkte op dat ze verbaasd was om te zien hoe het publiek zich op afstand hield, maskers droeg en 'covid-testen serieuzer dan het Witte Huis'.

Haar laatste stand-upspecial Uganda Be Kidding Me: Live werd in 2014 uitgezonden op Netflix. Handler wisselt voor deze special van streamingdienst. HBO Max heeft de laatste tijd een hele reeks komieken aangemeld, waaronder Tracy Morgan, John Early, Rose Matafeo, Ahir Shah en zelfs 5 specials van Conan O'Brien's Team Coco.

HBO Max is pas onlangs gelanceerd op 27 mei van dit jaar. Handler's special heeft nog geen releasedatum ontvangen, maar we hopen dat haar zelfpromotie op haar sociale-mediaplatforms binnenkort uit zal komen.

Aanbevolen: