Deze 'vrienden'-theorie kan het leven van Phoebe Buffay veranderen

Inhoudsopgave:

Deze 'vrienden'-theorie kan het leven van Phoebe Buffay veranderen
Deze 'vrienden'-theorie kan het leven van Phoebe Buffay veranderen
Anonim

Friends is een show die een speciaal plekje in de harten van miljoenen mensen inneemt. Met zijn vermakelijke verhaallijn en perfecte weergave van de roekeloosheid van jongvolwassenen, is de show na 26 jaar na de release relevant gebleven. De reünie in 2021 was het hoogtepunt van het jaar (wat eerder zou zijn gebeurd), met ongeveer zeven miljoen mensen die afstemden.

In 2020, een moeilijke tijd voor iedereen, had de show zijn vierhonderdste verjaardag. Met de Burj Khalifa die voor de gelegenheid oplichtte en Google paaseieren achterliet, bracht de show in zekere zin opnieuw vreugde in moeilijke tijden.

Waar zijn de 'Friends'-cast nu?

Met de populariteit van de show worden de acteurs nu hun hele leven lang hun 'Friends'-personages genoemd. Na het immense succes van de show heeft de cast wereldwijde faam genoten en andere ondernemingen aangegaan die leidden tot opmerkelijke acteercarrières.

Courtney Cox, die Monica speelt, vertelde onlangs dat ze zich de meeste afleveringen van 'Friends' niet kan herinneren, maar fans zijn nooit elk detail vergeten.

Matthew Perry, die de ongemakkelijke en sarcastische Chandler Bing speelde, onthulde onlangs de titel en de voorkant van zijn memoires 'Friends', Lovers And The Big Terrible Thing.

David Schwimmer speelt nu in Intelligence, een Britse televisieserie met twee succesvolle seizoenen met goede recensies. Jennifer Aniston herenigd met Reese Witherspoon, die haar zus speelde in de show voor de Apple TV-dramaserie The Morning Show.

Matt Le Blanc was voor het laatst te zien in de familiekomedie Man With A Plan, en Lisa Kudrow vierde onlangs het afstuderen van haar zoon aan de universiteit, met als laatste project Space Force op Netflix.

De Phoebe-theorie die elke fan twee keer aan het denken zette

Met zo'n solide schare fans komen fantheorieën en headcanons. Fans hebben direct invloed op het object van hun liefde en aandacht. En dat is bij 'Friends' niet anders. Er zijn veel fantheorieën over de hele serie, maar één theorie over Phoebe springt er gewoon uit.

Alle personages hebben mooie achtergrondverhalen en kijkers zien tijdens de show veel van hun families. Allemaal behalve Phoebe. Het verhaal met Phoebe's familierelaties is altijd aan en uit geweest en een beetje in de war.

Phoebe's vader verliet het gezin toen ze nog een kind was en liet haar moeder Lily achter om Phoebe en haar zus Ursula (ook gespeeld door Kudrow) op te voeden. Haar stiefvader werd opgesloten en haar moeder pleegde zelfmoord en liet Phoebe en haar zus alleen achter.

Phoebe groeide op op straat en groeide op bewonderenswaardige wijze op. Ze leerde zichzelf gitaar spelen, heeft een bijzondere smaak in kunst, is oprecht geïnteresseerd in formeel onderwijs, volgde lessen als volwassene en heeft een meelevend hart om mee te gaan met die fantastische kwaliteiten.

In de plot van de serie komt Phoebe er uiteindelijk achter dat ze is geadopteerd, vindt ze haar biologische moeder en voelt ze zich uiteindelijk verbonden met haar halfbroer Frank, voor wie ze vervolgens een draagmoeder wordt. Phoebe schijnt te weten dat haar moeder drugs dealde en dat haar stiefvader hertrouwde voordat hij gevangen werd genomen.

Ze prijst haar stiefvader, maar hij staat bekend als agressief (hij kon haar bruiloft niet bijwonen omdat hij een 'IJsman' neerstak). Hoewel ze haar stiefvader nooit in verband heeft gebracht met de dood van haar moeder, lijken sommige fans te geloven dat dit iets is om te onderzoeken.

Volgens een Reddit-fantheorie zijn er hints in talloze afleveringen die wijzen op de betrokkenheid van haar stiefvader bij de dood van haar moeder. Zijn gevangenisstraf is ongewoon lang omdat hij kort na de dood van haar moeder werd opgesloten en daar de hele voorstelling bleef.

Dat is een aanzienlijke hoeveelheid tijd. We weten niet waarvoor hij is veroordeeld, maar gezien zijn geschiedenis van geweld tegen gevangenen, is het niet moeilijk om te geloven dat zijn misdrijf ernstig was.

Phoebe heeft ooit verklaard dat haar moeder 'vermoord is door een drugsdealer', maar Monica herinnert haar eraan dat haar moeder door zelfmoord is omgekomen. Phoebe verduidelijkt dan dat haar moeder een drugsdealer was. Deze theoreticus vermoedt echter dat ze op dit moment de waarheid zou hebben onthuld; dat iemand anders Lily heeft vermoord.

De theorieën eindigen nog niet

Phoebe is zeker het personage met de meeste theorieën om haar heen. Fans stoppen hier niet; ze hebben gespeculeerd over alle andere karakters.

Eén theorie draait om Gunther. Gezien zijn enorme verliefdheid op Rachel, zou het een lief gebaar kunnen zijn om de bank voor haar en haar vrienden te reserveren. Dit wordt gezegd als een gereserveerd bord in eerdere seizoenen op de tafel verschijnt.

Een andere is een theorie die suggereert dat Rachel en Chandler misschien verwant zijn. Chandlers middelste naam blijkt op hilarische wijze Muriel te zijn, naar zijn oudtante, en Rachel noemt haar oudtante ook Muriel wanneer Ross een snor op haar gezicht trekt als ze dronken is in Vegas. Zou dit dezelfde tante kunnen zijn? Zouden ze verre neven zijn?

De fantheorieën lijken zelfs na zoveel jaren niet te stoppen.

Aanbevolen: