Hoeveel geld verdiende Will Smith voor 'King Richard'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld verdiende Will Smith voor 'King Richard'?
Hoeveel geld verdiende Will Smith voor 'King Richard'?
Anonim

Het is al moeilijk genoeg om het in één facet van entertainment te maken, maar af en toe kan iemand een crossover-ster worden en succes hebben in meerdere media. Dit is het geval voor Will Smith, die al sinds de jaren tachtig een kracht is.

Smith heeft tijdens zijn carrière veel triomfen en mislukkingen gehad. Of hij nu een Netflix-film maakt of een project produceert, Smith weet meestal iets goeds als hij het ziet. Dit heeft hem op zijn beurt geholpen een enorm vermogen te bereiken.

Smiths nieuwste film, King Richard, betaalde hem een fortuin, en we hebben de details hieronder.

Hoeveel geld verdiende Will Smith voor 'King Richard'?

Met een succesvolle carrière in de muziek en acteren op zijn naam, is Will Smith gemakkelijk een van de grootste sterren aller tijden.

Muziek was een geweldige manier om de bal aan het rollen te krijgen, maar toen The Fresh Prince of Bel-Air eenmaal op tv begon, kwamen de zaken op een ander niveau. Die show maakte van Smith een begrip, en uiteindelijk zou de acteur rollen gaan spelen in grote films.

Will Smith heeft een van de meest succesvolle filmcarrières aller tijden gehad. Simpel gezegd, miljoenen mensen over de hele wereld hebben de kans gehad om zijn films te bekijken, waarvan sommige zelfs als klassiekers zijn vergaan. Hij is meestal het beste in een komische rol, maar Smith heeft in de loop der jaren een groter bereik getoond.

Omdat Will Smith een van de grootste filmsterren aller tijden is, spreekt het voor zich dat hij een aantal van de grootste salarissen in de filmgeschiedenis mee naar huis heeft genomen.

Smith verdiende een fortuin in Hollywood

Volgens Celebrity Net Worth is Will Smith een gerapporteerde $ 350 miljoen waard. Dit is een waanzinnige hoeveelheid geld, en het is een indicatie van het soort salarissen dat hij mee naar huis heeft genomen terwijl hij aan de top stond in Hollywood.

Smith heeft zeker veel geld verdiend met zijn acteerwerk in zijn populaire tv-show, maar toen hij eenmaal aan de kassa van start ging, begon het financieel voor hem echt op zijn plaats te vallen.

"Op het hoogtepunt van zijn carrière in de jaren 2000 verdiende Will $ 20 - $ 30 miljoen per film. De afgelopen jaren verdiende hij enorme salarissen voor één film van Netflix. Naar verluidt verdiende hij $ 20 miljoen voor de Netflix-film uit 2017 " Bright" en $ 35 miljoen voor het vervolg, " merkt Celebrity Net Worth op.

Zijn grootste salaris was voor maar liefst 9 cijfers voor Men in Black 3.

Smith heeft niet alleen geld verdiend als acteur, maar hij heeft ook geld verdiend dankzij andere inspanningen.

"Elk jaar verdient Will Smith ten minste $ 40 miljoen aan zijn verschillende inspanningen en heeft hij in sommige jaren zelfs $ 80 miljoen verdiend. Tussen juni 2019 en juni 2020 verdiende Will bijvoorbeeld $ 45 miljoen met zijn verschillende inspanningen, voornamelijk filmsalarissen", schrijft Celebrity Net Worth.

Smith heeft een fortuin verdiend, en deze trend zette zich voort voor koning Richard.

Smith verdiende miljoenen voor 'King Richard'

Dus, hoeveel geld heeft Will Smith opgehaald voor zijn hoofdrol in King Richard? Fans zullen misschien geschokt zijn om dit te horen, maar de acteur kreeg naar verluidt $ 40 miljoen betaald, wat een van de grootste cheques is die hij in zijn hele carrière heeft ontvangen.

Gelukkig hield Smith het niet allemaal voor zichzelf, omdat er werd gemeld dat hij veel van zijn geld in de vorm van bonussen weggaf aan de andere artiesten in de film.

Smith genoot van een fikse betaaldag - volgens rapporten maar liefst $ 40 miljoen - en schreef vervolgens persoonlijk cheques uit aan de cast, waaronder Saniyya Sidney en Demi Singleton, die Venus en Serena, Tony Goldwyn, Jon Bernthal en Onder andere Aunjanue Ellis Een bron beschreef de betalingen als een mooie bonus, gegeven door Smith bovenop wat ze al van de studio ontvingen als compensatie voor de spil naar gelijktijdige HBO Max-releasestrategie. Een vertegenwoordiger van Smith had geen commentaar', schreef The Hollywood Reporter.

De meerderheid van de grote sterren zou alles voor zichzelf hebben gehouden, dus het is behoorlijk verfrissend om te zien dat Will Smith veel van wat hij heeft gemaakt aan de rest van de cast weggeeft. Ja, $40 miljoen is meer geld dan iemand op aarde nodig heeft, maar het was nog steeds een aardig gebaar van Smith.

Smiths optreden in de film kreeg lovende recensies, en het maakt deze bonussen nog zoeter in de ogen van fans.

Aanbevolen: