Meghan McCain maakte deze schokkende bewering over dit interview met Seth Meyers

Inhoudsopgave:

Meghan McCain maakte deze schokkende bewering over dit interview met Seth Meyers
Meghan McCain maakte deze schokkende bewering over dit interview met Seth Meyers
Anonim

In de afgelopen jaren is Seth Meyers uitgegroeid tot een van de vele presentatoren van late night talkshows die elke avond veel tijd besteden aan het aanpakken van politieke kwesties vanuit een democratisch oogpunt. Men zou zelfs kunnen stellen dat Meyers verder gaat dan de meeste van zijn collega's. Meyers maakt immers veel politieke grappen tijdens zijn monoloog en hij host ook een segment genaamd A Closer Look waarin hij het grootste politieke verhaal van de dag aanpakt. In alle eerlijkheid moet worden opgemerkt dat de show van Meyers ook enkele hilarische niet-politieke segmenten bevatte, waaronder een waarin Meyers en de Jonas-broers werden gehamerd.

Tijdens haar tijd als een van de co-hosts van The View was Meghan McCain een bliksemafleider voor controverse en kritiek. Gezien het feit dat de meeste collega-hosts van McCain aan de democratische kant van het gangpad vallen en McCain een Republikein is, was het voor iedereen duidelijk dat dit wel eens voor spanning zou zorgen. De verbale gevechten die McCain met haar co-hosts kreeg, voelden echter soms verrassend persoonlijk aan. Ondanks dat is McCain openhartig gebleven in haar overtuigingen. Aangezien Meyers en McCain allebei gepassioneerd zijn en ze zich aan verschillende kanten van het gangpad bevinden, had Meghan die op Seth's show verscheen het potentieel om explosief te zijn. Niemand had echter kunnen vermoeden dat McCain later een schokkende bewering zou doen over haar interview met Meyers.

Seth Meyers en Meghan McCain's explosieve interview

In de jaren sinds Majorie Taylor Greene de politieke strijd betrad, was ze een van de meest controversiële en spraakmakende publieke figuren. Toen bijvoorbeeld een van de schokkende uitspraken van Greene leidde tot beschuldigingen van antisemitisme, werd dat onderwerp van gesprek op The View. Toen het McCain's tijd was om over de opmerkingen van Greene te praten, verdedigde Meghan de opmerkingen van Majorie niet, maar ze gebruikte haar tijd om Ilhan Omar en Democraten te roepen.

Nadat Meghan McCain erop had gewezen dat de vertegenwoordiger was beschuldigd van antisemitisme na een uiterst controversiële tweet, riep Meghan McCain de Democraten op om Ilhan Omar rustig aan te doen. "Ik zou het geweldig vinden als de energie op een gekke vrouw in het Congres zou komen… als zij het gezicht van de Republikeinen is, is de ploeg het gezicht van de Democraten… links." Hoewel het waar is dat mensen aan beide kanten van het gangpad het hun bondgenoten gemakkelijk maken, is het vermeldenswaard dat Ilhan Omar zich verontschuldigde voor haar tweet en beloofde ervan te leren.

Toen Meghan McCain in 2019 in Seth Meyers late night talkshow verscheen, leek het aanvankelijk heel hartelijk. In feite leken Meyers en McCain het grootste deel van het interview van hun gesprek te genieten, vooral terwijl ze spraken over het gedrag van Lindsay Graham onder Donald Trump. Toen het gesprek echter kwam op de opmerkingen van McCain over The View over Ilhan Omar, veranderde de hele toon van het gesprek.

Terwijl ze haar opmerkingen over Ilhan Omar besprak, maakte Meghan McCain duidelijk dat ze volledig achter haar opmerkingen stond. Seth Meyers van zijn kant verklaarde herhaaldelijk zijn standpunt dat het averechts werken van Omars tweet contraproductief was, aangezien ze zich ervoor had verontschuldigd. Voor het grootste deel leken McCain en Meyers langs elkaar heen te praten, aangezien geen van beiden zou wijken voor hun standpunten. Dat gezegd hebbende, merkten zowel kijkers als publieksleden de spanning op die in de lucht hing toen Meyers zijn punt doordrukte. Vanwege die spanning resulteerde het interview in veel krantenkoppen, waarvan vele de kant van Meyers kozen in plaats van McCain.

Meghan McCains schokkende bewering over dat interview

Ongeveer twee jaar nadat Meghan McCain werd geïnterviewd door Seth Meyers, bracht ze een memoires uit met de titel 'Bad Republican'. In het boek onthulde McCain iets heel tragisch, dat ze een miskraam had gehad. Tijdens een gesprek met Entertainment Tonight over haar boek, vertelde McCain hoe vreselijk die ervaring was. "Ik had het gevoel dat mensen alleen praten over de echt goede kanten van het moederschap en ze zijn geweldig, maar het is moeilijk, het is fysiek… en een miskraam hebben is een van de ergste dingen die ik ooit heb meegemaakt".

Naast het schrijven over haar miskraam in haar boek, onthulde Meghan McCain ook dat het evenement plaatsvond de dag nadat Seth Meyers haar had geïnterviewd. Verder suggereert McCain dat de gespannen, geïnterviewde Meyers de oorzaak was van haar miskraam. Tijdens het eerder genoemde Entertainment Tonight-interview legde McCain uit hoe ze tot die conclusie kwam door te praten over wat er gebeurde toen ze hoorde over haar miskraam.

"Ik kwam erachter dat ik de volgende ochtend of de volgende dag een miskraam had en daarom geef ik mezelf de schuld. Ik praat over in het boek, ik praat met mijn dokter die zegt -- ik laat haar eigenlijk een kop -- ik dacht: 'Kan dit dit hebben veroorzaakt?', en toen kreeg ik de medische procedure erna. Maar ik neem de verantwoordelijkheid voor alles wat ik doe en zeg: "Later in hetzelfde interview verklaarde Meghan McCain dat ze geen slechte wil heeft voor Seth Meyers. "Ik wil gewoon niet dat mensen medelijden met me hebben, en ik heb op dit moment in mijn leven niemand kwaadaardig, ook niet Seth Meyers."

Aanbevolen: