Fans roosteren Howard Stern en Robin Quivers omdat ze het helemaal mis hebben over Dwayne Johnson

Inhoudsopgave:

Fans roosteren Howard Stern en Robin Quivers omdat ze het helemaal mis hebben over Dwayne Johnson
Fans roosteren Howard Stern en Robin Quivers omdat ze het helemaal mis hebben over Dwayne Johnson
Anonim

Acteur zijn is niet gemakkelijk en Dwayne Johnson kan dat ook beamen.

Niet alleen is acteren stressvol, maar wat ermee gepaard gaat, kan ook spanning veroorzaken, zoals het beantwoorden van lastige vragen op live tv.

In werkelijkheid heeft DJ een heel lange weg afgelegd. Zijn acteercarrière begon in de vroege jaren 2000 met een kleine rol in 'The Mummy Returns'. Na dat optreden werd hij in de schijnwerpers gezet als hoofdrolspeler in 'The Scorpion King'.

In die tijd was hij een andere versie van de persoon die we vandaag kennen. Hij was veel gereserveerder en timide, hoewel hij in werkelijkheid ook stijlvol en nederig bleef, zelfs wanneer interviews hem belachelijk leken te maken.

Dat was het geval in het begin van de jaren 2000 toen ik 'The Scorpion King' promootte naast Howard Stern.

Terugkijkend lijkt het alsof de Shock Jock en Robin Quivers een paar dingen verkeerd hebben gedaan met betrekking tot The Rock.

Robin Quivers noemde hem de slechtste gast aller tijden

Vanaf het begin waren de dingen buitengewoon ongemakkelijk. Het helpt niet als de gastheer zegt dat je een slechte gast bent vlak voordat je komt…

Robin Quivers was geen fan van hun eerste interview en Howard Stern zou zelfs toegeven dat Quivers hem niet in de show wilde hebben. Volgens zijn medepresentator: "Hij is een van de slechtste die we ooit hebben gehad. Hij stopte geen moment met The Rock te zijn. Ik weet niet wie deze persoon is."

Het is Johnsons verdienste dat hij, zelfs toen, een absolute klasse-act was, lachend om de harde woorden die tijdens het interview plaatsvonden.

In werkelijkheid is Rock niet saai, en dat komt niet in de buurt, er is een show over zijn jeugd, 'Young Rock', die memorabele momenten uit zijn verleden onder de loep neemt.

Dit is dezelfde man die de CFL verliet met $ 7 dollar op zak, alleen om de grootste naam in entertainment te worden.

Quivers zou ook Vince McMahon noemen, en hoe zijn grootste fout de XFL was. Wie had kunnen voorspellen dat DJ jaren na het interview de hele competitie zelf zou kopen…

Het is duidelijk dat ze het helemaal bij het verkeerde eind had over Johnson, hoewel een van de uitspraken van Stern misschien erger was geweest.

Howard Stern zei dat niemand ooit een film zou kijken met The Rock met zijn echte Dwayne Johnson-naam

Tijdens het interview zou Howard Stern erop wijzen dat Vince McMahon eigenlijk de eigenaar was van The Rock, omdat de acteur de naam niet kon gebruiken zonder zijn voormalige baas te crediteren.

Stern zou ook stellen dat niemand ooit een film met Dwayne Johnson zou kijken als hij zijn rocknaam niet zou gebruiken, “Als Dwayne?” zei Stern. “Wie gaat er naar een Dwayne Johnson-film? Ik bedoel, eerlijk.'

In alle eerlijkheid tegenover Stern zou hij later in het interview verklaren dat als The Rock het groot genoeg zou maken, hij de naam zou kunnen laten vallen en gewoon langs Dwayne Johnson zou gaan, hoewel we niet zeker weten hoeveel vertrouwen Stern had in DJ destijds.

Het interview zou nog een paar ongemakkelijke wendingen nemen, zoals Stern die tegen DJ zegt dat hij moet scheiden zodat hij vrijgezel kan zijn, wat later echt zou plaatsvinden.

Hoewel, tot eer van The Rock, was hij gedurende het hele interview een geweldige sporter, ondanks de ongemakkelijke aannames en opmerkingen die hem werden toegeworpen.

Fans prezen Dwayne Johnson voor zijn nederigheid tijdens het interview

Het interview werd afgenomen in april 2002, net voor de release van 'Scorpion King' van The Rock. Terugkijkend hadden fans niets dan lof over hoe nederig en zachtaardig de ster was, ondanks het feit dat hij een groot deel van het interview werd geroosterd.

"Man, de Rots leek altijd een nuchtere, bescheiden man te zijn. Je kunt zien dat hij dankbaar is voor alles waarmee hij gezegend is in het leven. Dat respecteer ik in hem."

"Uitstekend interview gezien hoe ongemakkelijk ze de Rock tijdens dit interview lieten voelen. Hij is een goede sport. The Rock was een echte professional en deed een goed interview. Aangezien dit zijn eerste film was waarin hij een hoofdrol speelde, Ik wed dat hij een beetje nerveus was tijdens dit interview. Hij is heel nederig, een beetje timide in dit interview."

"Het is cool om de Rock tegenwoordig te zien. Hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen en zou Robin haar onzin teruggeven."

Samen met de liefde die hij kreeg van de fans, werd DJ aan het einde van het interview geprezen door Quivers en beweerde dat de acteur veel meer opende in vergelijking met zijn eerste keer in de show.

In werkelijkheid zou het interessant zijn om te zien hoe DJ zou reageren als hij tegenwoordig in de show was geweest, met al zijn succes en roem.

Aanbevolen: