Dit zijn de beste gevechten van Howard Stern met zijn co-host Robin Quivers

Inhoudsopgave:

Dit zijn de beste gevechten van Howard Stern met zijn co-host Robin Quivers
Dit zijn de beste gevechten van Howard Stern met zijn co-host Robin Quivers
Anonim

Howard Stern en Robin Quivers zijn de mama en papa van The Stern Show. En net als elke mama en papa vechten ze. Hoewel de twee uitzonderlijk hecht zijn en al 40 jaar samenwerken, hebben ze een paar riffs gehad. Hoewel Robin Howard heeft gecrediteerd voor het redden van haar leven op meer dan één manier, raakt ze ook extreem geïrriteerd door hem. Vanaf de eerste dag werd de ongelooflijk rijke co-presentator en nieuwsvrouw gezien als "de stem van de rede" in de vaak grove, wilde en censuurbrekende radioshow. Maar zelfs nadat Howard is geëvolueerd van een shock-jock tot een entertainer die toevallig de beste interviewer van beroemdheden is, kruipt hij nog steeds in de huid van Robin.

Hetzelfde geldt voor Howard, aangezien Robin vaak als 'pompeus' en 'elitair' wordt beschouwd. Haar hilarische themamuziek weerspiegelt dit prachtig. Bovendien scoorde ze ook het hoogst toen het hele personeel van Stern Show werd onderworpen aan een narcismetest. Het is dus logisch dat de twee elkaar van tijd tot tijd kunnen irriteren. De meeste van hun gevechten zijn gespeeld om te lachen. Fans vinden het tenslotte geweldig om te horen hoe de stafleden in de lucht met elkaar vechten. Maar soms zijn Howard en Robin absoluut gemeen tegen elkaar geweest. Hier zijn alle beste gevechten van Howard Stern en Robin Quiver in de Stern Show …

12 Toen Robin in 2009 $800 flessen wijn op Howards rekening bleef bestellen

Er zijn maar weinig gevechten tussen Howard en Robin zo aan de gang als deze. Zelfs in 2021 vermeldt Howard nog steeds de tijd dat Robin tijdens het avondeten $ 800 flessen wijn op zijn dubbeltje bestelde. Tot op de dag van vandaag vindt Robin dat de ober Howard had moeten laten weten hoe duur de flessen waren nadat de eerste was besteld. Howard vindt dat Robin een minder opzichtige fles had moeten bestellen. Het meningsverschil was geen schreeuwende wedstrijd, maar het zorgde zeker voor een van de grappigste aanhoudende vetes in de geschiedenis van de show.

11 Howard's argument over de foto's in Robin's boek in 1995

Robin was zo boos op Howard omdat hij het moeilijk had met haar over welke foto's van hem ze wel en niet in haar autobiografie kon opnemen, dat ze het niet eens in de lucht wilde brengen. Helaas wisten producer Gary Dell'Abate en Howard het uit haar te krijgen. Howard had natuurlijk wel even nagedacht over hoe Robin met de foto's in zijn eigen boek omging. Wat volgde was een totale strijd tussen hen twee die even smerig als grappig was.

10 Robin's dansnummer voor de Channel 9-show in de vroege jaren 1990

Als onderdeel van een aflevering voor The Howard Stern Channel 9 Show die van 1990 - 1992 plaatsvond, werd Robin gevraagd om een dansnummer te doen. Robin had het gevoel dat haar segment in de show voortdurend aan de kant werd geschoven en niet de aandacht kreeg die ze verdiende. Dus besloot ze dat ze het helemaal niet wilde doen. Howard dacht dat Robin zich zo'n diva gedroeg dat hij niet zeker wist of ze een grapje maakte… Ze was niet…

9 Robin dreigde te stoppen met de show nadat medewerkers in 2010 over haar hadden geklaagd

Nadat Lisa G, voormalig HowardTV-journalist, meldde dat verschillende personeelsleden zeiden dat Robin onvriendelijk was, dreigde de medepresentator te stoppen met de show. Robin was merkbaar verontrust door de opmerkingen, begon tegen iedereen te vloeken en liep de show uit ondanks Howard die met haar probeerde te redeneren. Terwijl Robins woede gericht was op Lisa G en de staf, werd Howard het hardst getroffen.

8 Robin mist niemand in 2009

Howard is een romanticus en Robin… niet zo veel. Een van hun grappigste ruzies had te maken met Robin die beweerde dat ze haar romantische partner niet zou missen als hij een paar dagen weg zou gaan. Ze zei zelfs dat ze niet begreep waarom Howard of de andere stafleden hun dierbaren zouden missen als ze wisten dat ze hen weer zouden zien. Dit zorgde er natuurlijk voor dat Howard psychiater speelde, op Robins narcisme wees en beweerde dat ze niet echt wist wat liefde was.

7 Robin roept Howard op voor het hebben van een persoonlijke weerman in 2011

Dankzij Lisa G en het nieuwsteam werd onthuld dat Howard een weerman belt wanneer hij reist. Robin riep toen Howard op omdat hij een "persoonlijke weerman" had. Zodra ze hem begon uit te lachen, werd Howard opvallend boos op haar. Robins reactie was dat hij in lachen uitbarstte. "De f die je van me wilt? Wat is er zo fing grappig!?" vroeg Howard, bijzonder verontrust. "Je hebt hulp nodig."

6 Howard ergert zich als Robin zijn sms'jes niet beantwoordt in 2019

Robin heeft meerdere mobiele telefoons en is notoir slecht in het beantwoorden van sms'jes. In 2019 had Howard er genoeg van en riep Robin in de lucht omdat hij niet terug naar hem was gekomen. Robin beweerde dat ze deze sms-berichten nooit had ontvangen (vergelijkbaar met een ander gevecht over haar niet reageren op e-mails) en Howard bewees dat ze ongelijk had. Hoe dan ook, de verdediging van Robin maakte Howard zo geïrriteerd dat hij zei: "Ik ben klaar met bellen, ik ben klaar."

5 Robins reizen naar Peru en India in 2011 en 1997

Terwijl Robin haar ervaringen deelde in Peru (waar ze psychedelica deed met een sjamaan) en in India (waar het maar een dag duurde) waren enkele van de grappigste bijdragen aan de show, het is duidelijk dat Howard niet blij was dat ze in de eerste plaats gaat. Dit komt omdat Howard een hekel heeft aan reizen en bang was dat Robin iets ergs zou overkomen. Hoewel de meeste dingen in de uitzending waren dat Howard en Robin elkaar plaagden, lijkt het erop dat hij probeerde haar over te halen om niet in de lucht te gaan.

4 Howard en Robin's ruzie over schilderen in 2001

In de afgelopen jaren is Howard echt met schilderen begonnen, maar in 2001 hekelde hij de kunst van Jackson Pollock. Hij zei dat hij zelfs beter kon schilderen. Robin vond het allemaal beledigend en beweerde dat Howard geen smaak had. Dit zorgde er natuurlijk voor dat Howard zijn versie van een Pollock schilderde om te zien of Robin het verschil kon zien tussen zijn werk en dat van de beroemde kunstenaar. Dit veroorzaakte een massale vechtpartij rond Robin die een "snob" was.

3 Robin scoort het hoogst op de narcismetest van Dr. Drew in 2009

Robin Quivers was woedend op Dr. Drew nadat hij op de show kwam en alle medewerkers aan een narcisme-test onderwierp. Ze had er eerder een gedaan, maar Dr. Drew 'ontdekte' dat ze de 'grootste narcist' was die hij ooit had ontmoet. Ze heeft hem dit jarenlang niet vergeven. Maar Robin was ook boos op Howard omdat hij de testresultaten gebruikte om op alle zwakheden van Robin te wijzen. Het gevecht was ronduit hilarisch voor de fans, maar niet zozeer voor Robin.

2 Robin was boos Howard kreeg haar geen verjaardagscadeau in 1995

Robin was woedend toen ze hoorde dat Howards vrouw (nu ex-vrouw, Allison) degene was die een verjaardagscadeau voor haar kocht in plaats van Howard. Robin geloofde dat ze zoveel voor Howard had gedaan dat ze het verdiende om hetzelfde soort van geven van hem te ervaren.

1 Howard v alt Robin aan omdat hij te laat was bij het signeren van haar boek in 1995

Nadat Robin onthulde dat ze te laat was voor haar eigen signeersessie in 1995, kwamen Howard, Fred, Gary en Jackie tegen haar op. Ze dachten dat dit incident weerspiegelde hoe ze haar eigen tijd over het algemeen belangrijker vond dan die van anderen. Howard duwde de dingen te ver en maakte Robin zo boos dat ze eigenlijk de show verliet.

Aanbevolen: