Was Chris Hemsworth onderbetaald voor 'Thor'?

Inhoudsopgave:

Was Chris Hemsworth onderbetaald voor 'Thor'?
Was Chris Hemsworth onderbetaald voor 'Thor'?
Anonim

De MCU is tegenwoordig het belangrijkste evenement aan de kassa, en hoewel andere grote projecten zoals Dune een aardige cent kunnen verdienen, is het succes van No Way Home het bewijs dat Marvel nog steeds de spil van Hollywood is. Daarom is het logisch dat acteurs aan boord van de Marvel-trein willen springen.

Chris Hemsworth werkt al meer dan tien jaar bij Marvel en hij heeft zeker de vruchten geplukt van zijn werk. Hemsworth heeft tientallen miljoenen dollars verdiend met Marvel, maar sommigen vinden dat hij al vroeg onderbetaald werd.

Laten we eens kijken naar Chris Hemsworth en kijken of hij onderbetaald werd voor Thor.

Chris Hemsworth is een geweldige acteur met een enorm cv

Als we kijken naar enkele van de grootste namen die tegenwoordig in acteren werken, wordt het vrij duidelijk dat Chris Hemsworth een van de grappigste en meest succesvolle mannen in heel Hollywood is. Natuurlijk, zijn spieren en zijn neiging om in actiefilms te verschijnen, kunnen één verhaal vertellen, maar de waarheid is dat zijn komische acteerwerk van topklasse is, en het is een enorme reden waarom hij de top van Hollywood heeft bereikt.

Hemsworth kreeg zijn start terug in zijn geboorteland Australië voordat hij naar de Verenigde Staten ging voor succes in Hollywood, en het duurde lang voordat alles op gang kwam. Ondanks dat hij overweegt alles achter te laten vanwege een gebrek aan succes, bleef Hemsworth op koers en belandde al snel in succesvolle projecten.

Het was niet gemakkelijk voor de acteur, maar zijn geduld en doorzettingsvermogen werpen tegenwoordig zijn vruchten af. Hij is een van de meest geliefde acteurs die in Hollywood werkt, en hij zal de komende jaren volop kansen krijgen om zijn nalatenschap en zijn rijkdom op te bouwen, iets dat fans niet kunnen wachten om te zien ontvouwen.

Natuurlijk ging het echt van de grond voor de acteur toen hij de kans kreeg om als Thor te schitteren in de MCU.

Chris Hemsworth heeft gebloeid in de rol van 'Thor'

In 2011 bevond de MCU zich nog midden in Phase One en introduceerde het de helden die de franchise door de Infinity Saga zouden leiden. Tijdens dit tijdperk werd Chris Hemsworth geïntroduceerd als Thor, en met gebleekte wenkbrauwen terzijde, was het duidelijk dat Hemsworth nog een tijdje zou bestaan.

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk werd Thor een van de beste onderdelen van de MCU. Dit is grotendeels te danken aan het feit dat de franchise eindelijk beseft dat Hemsworth een van de grappigste acteurs in heel Hollywood is. De verandering in Thor's persoonlijkheid hielp enorm, en Thor: Ragnarok veranderde de perceptie van het publiek van het personage. Sindsdien is Thor een geliefd onderdeel van de popcultuur geworden, en Hemsworth heeft er enorm van geprofiteerd.

Het was geweldig om Chris Hemsworth Thor te zien spelen op het grote scherm in de MCU, en het is algemeen bekend dat hij tegenwoordig aan het rollen is. Toen hij echter voor het eerst werd gecast als de God van de Donder, verdiende Hemsworth niet het soort geld dat je zou verwachten voor een superheldenfilm.

Chris Hemsworth verdiende aanvankelijk niet veel met het spelen van Thor voor de MCU

Volgens CheatSheet nam Hemsworth slechts $ 150.000 mee naar huis voor zijn tijd in Thor, wat zijn eerste deelname aan de MCU was. Voor een hoofdrol in een superheldenfilm met een groot budget is dat niet veel geld, maar het is belangrijk op te merken dat hij destijds een relatief onbekende was en dat de MCU zelf nog steeds met kinderziektes kampte.

Gelukkig was Thor een hit aan de kassa, en uiteindelijk zou Hemsworth de kans krijgen om het personage in een aantal andere MCU-films te spelen, waardoor hij uiteindelijk een van de populairste helden ter wereld wordt.. Dit leidde er op zijn beurt toe dat de acteur een aanzienlijke loonsverhoging kreeg in zowel de MCU als andere inspanningen.

Volgens Celebrity Net Worth verdiende Chris Hemsworth alleen al in 2013 $ 58 miljoen dankzij rollen in "Rush" en "Thor." Tussen juni 2016 en juni 2017 verdiende Chris $ 30 miljoen met zijn verschillende inspanningen. Tussen juni 2017 en juni 2018 verdiende hij $ 65 miljoen. Tussen juni 2018 en juni 2019 verdiende Chris $ 75 miljoen - wat hem de 24e plaats op Forbes geeft. lijst van best betaalde beroemdheden."

Er zijn niet veel filmsterren die dit soort geld verdienen, maar nogmaals, er zijn er niet veel die kunnen doen wat Hemsworth doet terwijl de camera's draaien. Met Thor: Love and Thunder op komst, zijn we er zeker van dat zijn salaris enorm zal zijn.

Aanbevolen: