Grey's Anatomy': hoe fans echt denken over de verlenging van seizoen 19

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy': hoe fans echt denken over de verlenging van seizoen 19
Grey's Anatomy': hoe fans echt denken over de verlenging van seizoen 19
Anonim

2022 markeert het 17-jarig jubileum van Grey's Anatomy. Er is veel veranderd sinds de première in maart 2005. Veel leden van de originele cast zijn vertrokken, waardoor Meredith Gray de laatste persoon van M. A. G. I. C. Vijf blijven in het Grey-Sloan Memorial Hospital. De inmiddels 52-jarige Ellen Pompeo, die pas 36 was in seizoen 1, heeft waarschijnlijk de meeste bijna-doodervaringen in de tv-geschiedenis gehad.

Ze had net dat seizoenlange gevecht met Covid in seizoen 17. Het is iets waar sommige kijkers genoeg van beginnen te krijgen. Het is dus interessant om te weten hoe ze echt denken over een mogelijke verlenging van seizoen 19.

Ze denken dat 'Grey's Anatomy' doorgaat zonder Ellen Pompeo

Na honderd keer geprobeerd te hebben Meredith te vermoorden, kunnen we volledig begrijpen waarom fans zich zo voelen. "Met het ziekenhuis dat Gray heet, zou haar vertrek minder ongebruikelijk zijn", schreef een Redditor. "Ook de naam is altijd gebaseerd op de achterkant van een beroemd medisch leerboek, dus dat is er ook. Pompeo is de focus van de show, zolang mensen medische drama's in soap-opera-stijl willen, kunnen ze dit nog steeds blijven pompen uit."

Vrij goede punten daar. Een andere fan voegde eraan toe dat Meredith "bijna geen directe invloed heeft op de percelen die plaatsvinden in het hoofdziekenhuis", aangezien ze in seizoen 17 in coma lag en gedurende seizoen 18 "galavanting in Minnesota" was.

Wat betreft het contract van Pompeo, ze verlengde haar contract in 2021 voor seizoen 18. Sommige fans speculeren dat ze vanaf nu waarschijnlijk van jaar tot jaar zal onderhandelen om "alle invloed en meer macht te hebben".

Sommige fans vragen zich echter af of ze iets nieuws zou willen proberen. Anderen zeggen echter dat ze "het waarschijnlijk niet erg vindt om $ 20 miljoen per jaar te verdienen" en dat "je 19 seizoenen van een hitshow niet kunt kloppen [omdat] veel acteurs daarvoor zouden sterven." Ook een terecht punt. Immers, veel tv-sterren hebben de neiging om te worstelen met het vinden van even belangrijke rollen nadat ze hun hitrollen hebben verlaten. Een pluim voor Pompeo voor het kiezen van de veilige route als dat echt het geval is.

Fans zijn het erover eens dat 'Grey's Anatomy' nog steeds een hitshow is

Op de vraag of mensen Grey's Anatomy nog steeds leuk vinden, waren Reddit-commentatoren het erover eens dat "het nog steeds een van de best beoordeelde shows op netwerktelevisie is." Een nieuwe generatie fans is tenslotte net begonnen om het op Netflix te bekijken. Velen van hen zijn waarschijnlijk nog niet eens halverwege de 388 afleveringen van de show. Maar ze zijn zeker allemaal doodsbang om te zien waar de personages zich in het heden bevinden. "Je groeit een beetje met de personages mee", legt een fan uit. "Slecht voorbeeld, maar ik denk dat het betrekking heeft… Ik kijk nog steeds naar The Walking Dead wanneer het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt. Ik heb een paar seizoenen meegemaakt en veel van de coole personages zijn gestorven of ontvoerd, maar ik weet het niet, ik blijf gewoon kijken. Het is gewoon hersenloze tv. Hetzelfde met Grey's."

Een andere fan heeft ook onthuld dat ze uitkijken naar seizoen 19, ook al zijn ze pas twee jaar geleden begonnen met kijken. "Ik begon er een paar jaar geleden naar te kijken. Ik bekijk het gemengd met andere shows", schreef de fan. "Op S10 nu, en ik ben van plan om helemaal door te komen. Hoewel ik nog 8 seizoenen heb om door te branden, heb ik het gevoel dat ik 18 zal bereiken en hoop dat 19 eraan komt (of is gekomen tegen de tijd dat ik kom er lol). Het is geenszins een "geweldige show", maar het is een grote troost." En zo verdient ABC het grote geld.

Maar Ellen Pompeo wil eigenlijk al dat 'Grey's Anatomy' al stopt

In een recent interview met Insider bekende Pompeo dat ze had geprobeerd iedereen te "overtuigen" om de show te beëindigen. "Ik heb geprobeerd me te concentreren op het overtuigen van iedereen dat het moet stoppen", zei de actrice."Ik heb het gevoel dat ik de supernaïeve ben die blijft zeggen: 'Maar wat gaat het verhaal worden, welk verhaal gaan we vertellen?' En iedereen zegt: 'Wat maakt het uit, Ellen? Het levert een miljard dollar op.'" In tegenstelling tot de speculaties van fans, kan het Pompeo eigenlijk niets schelen om $ 20 miljoen per jaar te verdienen. Ze heeft tenslotte al een vermogen van $ 80 miljoen verzameld.

Wat betreft haar toekomstplannen na Grey's Anatomy, zei Pompeo dat ze gelooft dat ze zal blijven acteren. Ze denkt echter dat ze op tv zou blijven. Ze weet dat het te lang in de show blijven haar beperkte paden heeft verlaten. "Waarschijnlijk geen films, ik heb geen filmcarrière", vertelde Pompeo aan Audacy's Check In. "Voordat je zo lang op een netwerk zat, zou je letterlijk gedoemd zijn. Dat is absoluut niet meer het geval, dus ik zou waarschijnlijk niet per se films maken, maar ik zal waarschijnlijk wat televisiestreaming doen." We zijn er zeker van dat ze hier en daar verschillende aanbiedingen zou krijgen.

Aanbevolen: