Jimmy Fallon's positieve COVID-testresultaat heeft geen invloed op 'The Tonight Show

Inhoudsopgave:

Jimmy Fallon's positieve COVID-testresultaat heeft geen invloed op 'The Tonight Show
Jimmy Fallon's positieve COVID-testresultaat heeft geen invloed op 'The Tonight Show
Anonim

Hoewel Jimmy Fallon onlangs onthulde dat hij tijdens de vakantieperiode positief was getest op COVID-19, zal dit geen invloed hebben op het schema van 'The Tonight Show' - zoals bevestigd door Fallon, die bijgevolg bewees dat hij gelijk had door aan te kondigen als zodanig op de ononderbroken vertoning van gisteren van 'The Tonight Show'.

Ondanks zijn borstel met COVID, zag Fallon er zijn gebruikelijke chipper-zelf uit terwijl hij met gasten aan het hobbelen was, en vertelde zelfs het grappige verhaal over hoe hij hoorde van zijn positieve resultaat aan het publiek.

Fallon werd verbannen naar een piepklein isolatiekantoor toen hij positief testte

Fallon brak voor het eerst het nieuws over zijn gezondheidsangst op Instagram en deelde een foto van hem die werd verbannen naar een klein, met glas omhuld isolatiekantoor in de studio met zijn 20,3 miljoen volgers.

De komiek ondertitelde de post: Hé jongens, op de eerste dag van onze vakantie heb ik positief getest op Covid. Ik werd gevaccineerd en kreeg een booster waardoor ik het geluk had dat ik slechts milde symptomen had.”

“Bedankt aan de artsen en verpleegkundigen die de klok rond zo hard werken om iedereen te laten vaxxen. Bedankt aan NBC voor het zo serieus nemen van de testprotocollen en geweldig werk leveren - en ook bedankt dat je me in de "What 'chu talkin' about Willis?" isolatiekamer toen ze me het nieuws vertelden.”

Reese Witherspoon was er snel bij om haar goede wensen te bieden

Zijn beroemde vrienden waren er snel bij om hun beterschapswensen over te brengen, waarbij Reese Witherspoon het commentaar gaf: "Ik hoop dat je een snel herstel had!"

De grappige man demonstreerde dat hij in staat was om de potentieel schrijnende situatie te belichten, en verbeterde zijn komische vaardigheden tijdens zijn 'verha altijd'-segment, en vertelde hoe hij niet het ellendige vooruitzicht onder ogen had hoeven te zien om Kerstmis door te brengen in isolement alleen omdat zijn twee dochters – Frances Cole en Winnie Rose – ook positief testten.

“Ze [Fran en Winnie] zijn allebei prima. Iedereen is in orde. Ze hadden de snotneuzen – Fran had zo’n twee dagen snotneuzen, Winnie had helemaal geen symptomen.”

“Maar dat betekende dat ik naar huis kon en de vakantie met de kinderen kon doorbrengen. Het was een kerstwonder!”

Het lijkt erop dat Fallon het meeste uit deze familietijd heeft gehaald. Op oudejaarsavond plaatste hij een foto van zijn twee jonge dochters die speels met hun vader worstelden, beiden zittend op Fallon en hem stevig tegen de grond vastgepind. De gastheer schreef vrolijk onder de module "Oudejaarsavond is LIT !!"

Aanbevolen: