De tragische laatste dagen van die showster uit de jaren 70, Lisa Robin Kelly

Inhoudsopgave:

De tragische laatste dagen van die showster uit de jaren 70, Lisa Robin Kelly
De tragische laatste dagen van die showster uit de jaren 70, Lisa Robin Kelly
Anonim

Lisa Robin Kelly was een zeer geliefde actrice, vooral bekend van haar rol in That '70s Show.

Tragisch genoeg stierf ze op 15 augustus 2013, op 43-jarige leeftijd.

Lisa Robin Kelly overleed in 2013

Lisa Robin Kelly werd geboren in Southington, Connecticut in 1970. Ze behaalde een BFA in acteren van The Theatre School aan de DePaul University in Chicago in 1992. Kelly speelde gastrollen in de X Files en Days Of Our leeft. Maar ze werd een begrip naast Mila Kunis, Laura Prepon en Ashton Kutcher in That's 70s Show. Kelly schitterde als de pittige Laurie Foreman - de oudere zus van Eric - gespeeld door Topher Grace.

Maar fans waren in de war toen ze halverwege het derde seizoen abrupt de show verliet. Destijds was de officiële regel dat haar personage het huis verliet om 'een schoonheidsschool te volgen'. Ze keerde terug naar de show in het vijfde seizoen, maar verscheen slechts voor vier afleveringen. Kelly werd uiteindelijk vervangen door Christina Moore in het zesde seizoen. In een interview met ABC News gaf Kelly toe dat ze haar baan bij That 70s Show verloor vanwege een drankprobleem. Kelly schreef haar misbruik toe aan een trauma na een miskraam.

Lisa Robin Kelly had meerdere aanrijdingen met de wet

In augustus 2010 werd Kelly gearresteerd in North Carolina op beschuldiging van rijden onder invloed. Ze pleitte schuldig en kreeg een boete en een proeftijd van 12 maanden zonder toezicht. Twee jaar later werd ze gearresteerd op beschuldiging van lichamelijk letsel bij een echtgenoot en werd ze op borgtocht van $ 10.000 vrijgelaten. De aanklacht was gebaseerd op een klacht ingediend door haar ex-vriend, John Michas.

Kelly ontkende heftig de aanvaller te zijn en beweerde dat Michas haar had aangevallen. De officier van justitie van Los Angeles County weigerde een aanklacht in te dienen. Op 23 juni 2013 werd Kelly gearresteerd voor een vermoedelijke DUI toen de politie reageerde op een oproep over een geparkeerde auto die een rijstrook op de snelweg I-5 blokkeerde. Vervolgens faalde ze voor een nuchterheidstest in het veld.

In oktober 2012, een jaar voordat ze stierf, trouwde Lisa Robin Kelly met de 61-jarige echtgenoot Robert Joseph Gilliam. Maar in november werd ze aangeklaagd in verband met een verstoring in haar North Carolina. Ze vroeg later om echtscheiding. "Ik heb een geweldige dag, eindelijk vrij, eindelijk vrij. LMFAO. IK BEN OFFICIEEL KLAAR MET MIJN HUWELIJK", schreef ze op Twitter.

Lisa Robin Kelly ging een paar dagen voor haar overlijden naar de afkickkliniek

In juni 2013 heeft Kelly vrijwillig ingecheckt in het Pax Rehab House in Altadena, Californië. Maar helaas stierf ze een paar dagen later in haar kamer. Ze was net 43. Op het moment dat bronnen beweerden dat er geen bewijs was van kwaad opzet in haar kamer toen ze overleed. orale "meervoudige intoxicatie."

Na haar overlijden diende haar vervreemde echtgenoot Robert een proces wegens onrechtmatige daad in tegen Pax House en de eigenaren - James en Marcia Burnett - omdat hij beweerde dat ze "niet goed waren opgeleid om voor patiënten zoals zijn vrouw te zorgen". Drie jaar later bevestigde zijn advocaat dat ze een schikking hadden getroffen, maar maakte de waarde ervan niet bekend.

Kelly's That 70s Show co-hosts gingen naar sociale media om te rouwen om haar dood.

Danny Masterson, die speelde als Steven Hyde op That '70's Show tweette: "Verschrikkelijk, vreselijk nieuws. Briljant op de jaren 70 …. Tot de volgende keer LRK, kusjes", schreef hij.

Kurtwood Smith, die de knorrige patriarch Red Forman speelde, zei in een verklaring. "Ik weet dat de afgelopen 10 jaar zo'n moeilijke strijd voor haar zijn geweest. Maar ik zal me altijd de mooie, grappige en zeer getalenteerde jongedame herinneren met wie ik heb gewerkt."

Kelly's agent, Craig Wyckoff, zei in een verklaring dat de actrice had gehoopt een nieuw hoofdstuk te beginnen na jaren van worstelen met middelenmisbruik en aanverwante juridische kwesties.

"Lisa had zichzelf begin deze week vrijwillig opgenomen in een behandelcentrum waar ze worstelde met de verslavingsproblemen die haar de afgelopen jaren teisterden," zei hij. "Ik sprak haar maandag en ze was hoopvol en zelfverzekerd, ze keek ernaar uit om dit deel van haar leven achter zich te laten. Gisteravond verloor ze de strijd."

Aanbevolen: