Hoeveel geld verliest Caesars Palace als Adele haar shows overslaat?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld verliest Caesars Palace als Adele haar shows overslaat?
Hoeveel geld verliest Caesars Palace als Adele haar shows overslaat?
Anonim

Adele's Las Vegas Residency-fiasco zorgt ervoor dat Daydreamers (de naam van haar stans) zich zorgen maakt over de Easy on Me-zangeres. Nadat haar emotionele Instagram Live uitlegde waarom ze de shows had geannuleerd, konden sommigen niet anders dan denken dat er meer aan de hand is dan COVID-19-gerelateerde problemen. Een bron heeft onlangs onthuld dat Adele de shows daadwerkelijk heeft uitgesteld vanwege een "tirade" van het decorontwerp.

Met de recente foto's van het verlaten Vegas-podium vrezen anderen dat de zanger niet meer zal optreden. Het is moeilijk om optimistisch te blijven, vooral met bronnen die zeggen dat er "problemen in het paradijs" zijn met Rich Paul, de vriend van de Hello hitmaker. Ze beweren dat dit de echte reden is achter de last-minute annuleringen. Maar dat kan niet verder van de waarheid zijn.

Fans geloven niet dat Adele Vegas-shows heeft geannuleerd vanwege 'Boyfriend Problems'

Een bron vertelde de New York Daily News dat Adele de repetities zou onderbreken om met Paul aan de telefoon te praten. Ze werd ook gezien in tranen uit te barsten. Ze zeiden dat ze "constant aan de telefoon was met Rich, luid schreeuwend en snikkend. Ze heeft amper gerepeteerd omdat ze constant midden in een emotionele vuurgevecht zit." Mediakanalen brachten de genoemde emotionele telefoontjes onmiddellijk in verband met de verontruste toestand van de zangeres op haar Instagram Live. "Mijn show is nog niet klaar", zei ze op de Live terwijl ze haar tranen afveegde. "We hebben absoluut alles geprobeerd om het op tijd in elkaar te zetten en ervoor te zorgen dat het goed genoeg voor je is. Maar we zijn absoluut vernietigd door vertragingen in de levering en COVID."

"Er zijn problemen in het paradijs", voegde de insider eraan toe. "Daarom kan ze niet optreden. Piers Morgan, bekend van het bekritiseren van beroemde vrouwen, woog ook mee en bestempelde Adele als een 'prima donna'. Fans waren natuurlijk woedend. Ze vinden het zelfs 'seksistisch' dat Adele's professionele beslissing werd gereduceerd tot vermeende relatieproblemen. 'Toen een man annuleert een show vanwege veiligheidsredenen, maar wanneer [Adele] de show annuleert, is dat omdat haar vriend uitging?", twitterde iemand. Het selectieve feminisme!!"

Sommige fans betuigden ook hun medeleven met de "rotsachtige" relatiegeruchten. "[Nu] waarom bekritiseren mensen [Adele] voor het annuleren van haar concert vanwege haar vriend?" twitterde een fan. "Als [Adele] mentaal niet voorbereid is om te presteren, dan hoeft ze dat ook niet te doen. Niet iedereen is sterk en [Adele] wil geen halfslachtige prestatie leveren. Laat haar met rust."

Adele heeft de Rich Paul Breakup-geruchten dichtgeslagen

Adele lacht waarschijnlijk om de geruchten dat ze haar shows heeft afgezegd vanwege problemen met Paul. Ze plaatste onlangs een foto van zichzelf op Instagram, glimlachend, met het bijschrift: "Hiya, dus ik ben erg blij om te zeggen dat ik volgende week bij de Britten sta!! Graham voor een praatje op de bank terwijl ik ook in de stad ben! Ik heb er zin in! Oh, en Rich stuurt zijn liefde ♥️."

Kort nadat ze haar shows had afgelast, was Adele naar verluidt bij Paul ingetrokken in zijn herenhuis van $ 10 miljoen in Beverly Hills. "Er is de afgelopen dagen veel komen en gaan aan het huis", zegt een buurvrouw. "Ik heb gehoord dat Adele daar sinds vrijdag [21 januari] verblijft. Er is daar beveiliging die ik nog nooit eerder heb gezien. Ze hebben zich verstopt." Ze voegden eraan toe dat de zangeres niet zo lang bij Paul verbleef, waardoor ze dachten dat ze bij hem was ingetrokken. op een privélandgoed", zeiden ze.

Adele kan Caesars Palace $ 150 miljoen kosten als ze niet terugkeert

Dagdromers maken zich geen zorgen dat Adele niet terugkeert om haar show voort te zetten. Zoals de hitmaker van Someone Like You zei, zou ze de datums opnieuw plannen. Maar de zakelijke kant van de productie is angstig sinds de zangeres haar beslissingen heeft genomen. Per Daily Mail zei ITV-correspondent Ross King dat "Caesars Palace wanhopig wil dat de optredens doorgaan, want als ze dat niet doen, verliezen ze zo'n 150 miljoen dollar." Hij voegde eraan toe dat de Vegas-crew niet al te positief is over de situatie.

"Ik moet zeggen dat ze hier niet echt vertrouwen hebben dat die Vegas-dates door zullen gaan", meldde King. "Laten we hopen dat ze dat uiteindelijk doen." Toen hem werd gevraagd naar berichten over Adele's relatie die de show verstoorde, reduceerde de showbizz-correspondent het terecht tot geruchten. "Geen bevestiging daarvan; wat ik echter kan bevestigen, is dat bronnen in Vegas me hebben verteld dat er een heleboel dingen zijn die niet goed zijn gegaan", zei hij. Hij voegde eraan toe dat ze nog steeds hopen om de show voort te zetten, maar het is "nu allemaal aan Adele's kant."

Aanbevolen: