Fans woedend als Danny DeVito de door Twitter geverifieerde status verliest vanwege het kiezen voor stakende arbeiders

Inhoudsopgave:

Fans woedend als Danny DeVito de door Twitter geverifieerde status verliest vanwege het kiezen voor stakende arbeiders
Fans woedend als Danny DeVito de door Twitter geverifieerde status verliest vanwege het kiezen voor stakende arbeiders
Anonim

Danny DeVito was zijn cheque op Twitter kwijtgeraakt nadat hij een bericht had geplaatst ter ondersteuning van stakende arbeiders van Nabisco.

Terwijl het blauwe vinkje van de acteur, regisseur en producer is hersteld, was de It's Always Sunny in Philadelphia-ster niet geverifieerd op de sociale media na een tweet die iemand controversieel vond.

"Ondersteun Nabisco-werknemers die staken voor humane werkuren, eerlijk loon, uitbesteding van banen. GEEN CONTRACTEN, GEEN SNACKS", schreef DeVito op 18 augustus, erop wijzend dat Nabisco achter de productie van geliefde snacks zoals Oreo-koekjes zit.

Het arbeidsconflict begon vorige week in Portland, Oregon en volgt op jaren waarin Mondelez de pensioenen van werknemers verlaagde en het vakbondspersoneel halveerde door bakkerijen in New Jersey en Atlanta te sluiten.

Danny DeVito verloor (en herwon) zijn blauwe vinkje op Twitter

Volgens Twitter-account More Perfect Union heeft Twitter de acteur op 19 augustus van zijn geverifieerde status ontdaan, zoals DeVito zelf bevestigde.

Het is niet duidelijk of DeVito het verlies van zijn blauwe vinkje te maken had met de tweet over de staking, maar zijn fans waren er niet blij mee.

"HOE ONVERIFICEER JE DANNY DEVITO", schreef een fan in hoofdletters.

"Danny DeVito wanneer Twitter belt om hem zijn verificatie terug te geven", twitterde een ander, inclusief een vloekende video van een aflevering van It's Always Sunny in Philadelphia.

"Twitter beschrijving man gedwongen om Danny DeVito te schrijven niet geverifieerd voor het willen van humane werkuren en eerlijk loon, "schreef een andere persoon.

"danny devito verloor zijn blauwe cheque na deze tweet lol," was een andere opmerking.

Het incident vestigde de aandacht op de staking

Sommige beroemdheden waren geïnteresseerd om dit bizarre incident tot op de bodem uit te zoeken.

"Is het waar dat Danny Devito zijn blauwe cheque verloor voor het ondersteunen van eerlijke beloning, uitbesteding van banen en humane werkuren? Gewoon nieuwsgierig", vroeg muzikant Questlove op Twitter, zonder een antwoord te ontvangen van het officiële Twitter-account dat hij had getagd.

Devito's niet-verificatie was een gelegenheid om na te denken over het soort inhoud dat op Twitter werd gepost.

"Twitter heeft Danny DeVito niet geverifieerd voor het steunen van stakers, maar ze vinden het goed dat Marjorie Taylor Greene vaccinatiepaspoorten gelijkstelt aan de Holocaust en Lauren Boebert die de Taliban prees. Danny was een legende voordat ze werden geboren en hij zal een legende zijn lang nadat ze weg zijn, " merkte een gebruiker op.

Sommigen maakten zich echter niet al te veel zorgen over het incident dat de sterrenkracht van DeVito aantast.

"Hilarisch hoe Twitter de blauwe cheque van Danny Devito zo wegnam, waardoor we vergeten wie hij is of zoiets," was een opmerking.

Nu het blauwe vinkje van de acteur is hersteld, zijn sommige gebruikers blij dat het probleem de aandacht heeft gevestigd op de staking en de arbeiders die protesteren voor een eerlijker loon.

"Ik ben blij dat al deze nieuwsverhalen over Danny DeVito die zijn vinkje verliest, meer aandacht schenken aan de Nabisco-staking, goed gedaan Jack", luidt een opmerking.

Aanbevolen: