Lamar Odom-fans maken zich zorgen als hij de talkshow-optreden overslaat

Lamar Odom-fans maken zich zorgen als hij de talkshow-optreden overslaat
Lamar Odom-fans maken zich zorgen als hij de talkshow-optreden overslaat
Anonim

Lamar Odom heeft fans ongerust gemaakt nadat hij woensdagavond niet kwam opdagen voor een talkshow.

De 41-jarige voormalige NBA-ster zou verschijnen in de Facebook Live-serie Addiction Talk met gastheer Joy Sutton totdat hij op het laatste moment afzegde, zei ze.

"Zojuist hebben we informatie ontvangen van zijn team, het bureau dat met hem samenwerkt, dat ons heeft laten weten dat hij vanavond niet bij ons kan zijn vanwege gezondheidsproblemen", zei Sutton tijdens haar uitzending.

"Er is ons verteld dat hij te maken heeft met uitdroging en uitputting, en ik kan je vertellen dat hij hier vanavond wel wilde zijn," vervolgde ze.

De atleet postte later over de annulering op zijn Instagram-pagina.

"Vanwege gezondheidsredenen kan Lamar Odom vanavond niet deelnemen aan Addiction Talk", stond er op de afbeelding. "Zodra het opnieuw is gepland, delen we de bijgewerkte informatie."

In het bijschrift schreef zijn account zijn 'uitputting en uitdroging' toe aan 'trainen' en optreden in 'basketbalkampen'.

"We vragen u om hem naar het licht te brengen en hem daar vast te houden terwijl hij rust en geneest", concludeerde het bijschrift.

Odom raakte berucht in een coma in oktober 2015 nadat hij bewusteloos werd ontdekt in een bordeel in Las Vegas.

Na met spoed naar het ziekenhuis te zijn gebracht, kreeg hij meerdere beroertes, hartaanvallen en nierfalen als gevolg van zijn extreme drugs- en alcoholmisbruik.

Zijn ex-vrouw Khloé Kardashian stond aan zijn zijde en verzorgde hem tijdens zijn herstel.

Nadat Lamar zijn interview niet bijwoonde, gingen veel fans naar sociale media om hun bezorgdheid te uiten.

Lamar Odom Khloe Kardashian Trouwkus
Lamar Odom Khloe Kardashian Trouwkus

"Dit gaat niet goed aflopen. Trauma uit de kindertijd is gewoon te veel en emotionele pijn is voor velen moeilijk om mee om te gaan", schreef iemand online.

"Hij heeft zijn demonen en heeft zijn fouten gemaakt, maar ik duim voor Lamar. Dit is echt zorgwekkend", voegde een ander eraan toe.

"Uitdroging en uitputting zijn twee woorden die verband houden met drugsmisbruik", merkte een derde op.

khloe kardashian en lamar odom
khloe kardashian en lamar odom

Vorig jaar opende Odom zijn vroegere drugsverslaving en huwelijk met Khloé Kardashian, en zei dat hij er spijt van had ooit zijn voormalige vrouw te hebben bedrogen.

"Dat achtervolgt me elke dag", zei Odom tijdens een interview op BuzzFeed News' Facebook Watch-show Profile.

"Je trouwt met iemand na 30 dagen, ze verlaten je hart nooit."

In zijn boek, Darkness to Light, schreef Odom dat een van de meest 'betreurenswaardige' momenten van zijn leven was toen hij dreigde Kardashian te vermoorden toen hij high was van cocaïne en extase met zijn vrienden.

“Khloé kwam naar beneden en klopte op de deur. Ik opende het plotseling en greep haar krachtig bij de schouders, wat haar bang maakte. ‘Wat de f ben je aan het doen?’ Ik schreeuwde, gek, ‘schreef hij in het boek.

Ik zei: 'Probeer je me in verlegenheid te brengen in het bijzijn van mijn vrienden? Ik zal je verdomme vermoorden! Je weet niet waartoe ik in staat ben.'”

Aanbevolen: