Will Smith beperkt commentaar op Chris Rock Excuses-bericht

Inhoudsopgave:

Will Smith beperkt commentaar op Chris Rock Excuses-bericht
Will Smith beperkt commentaar op Chris Rock Excuses-bericht
Anonim

Will Smith heeft via zijn sociale media zijn excuses aangeboden na de klap die hij de komiek Chris Rock gaf tijdens de Oscars van dit jaar.

De aanval vond plaats onder de ogen van de vele gasten die aanwezig waren bij de 94e Academy Awards op 27 maart en kijkers thuis, terwijl de ceremonie over de hele wereld werd uitgezonden.

Will Smith geeft toe dat het een werk in uitvoering is in verontschuldiging aan Chris Rock

Op 29 maart ging Smith naar Instagram om een openbare verontschuldiging te delen, waarbij hij zich uiteindelijk rechtstreeks tot Rock richtte, maar ervoor koos om reacties op de post te beperken.

"Geweld in al zijn vormen is giftig en destructief. Mijn gedrag bij de Academy Awards van gisteravond was onaanvaardbaar en onvergeeflijk. Grappen op mijn kosten horen bij het werk, maar een grap over Jada's medische toestand was te veel voor mij om te verdragen en ik reageerde emotioneel", schreef Smith in zijn verontschuldiging.

Ik wil je publiekelijk mijn excuses aanbieden, Chris. Ik was buiten de lijn en ik had het mis. Ik schaam me en mijn acties waren niet indicatief voor de man die ik wil zijn. Er is geen plaats voor geweld in een wereld van liefde en vriendelijkheid.

"Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan de Academie, de producenten van de show, alle aanwezigen en iedereen die kijkt over de hele wereld. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de Williams-familie en mijn King Richard-familie. Ik betreur het ten zeerste dat mijn gedrag heeft gekleurd op wat voor ons allemaal een prachtige reis was geweest."

Pinkett ging vandaag (29 maart) ook naar Instagram en deelde: "Er is een seizoen voor genezing en ik ben hier voor."

Waarom snapte Will Smith bij de Oscars 2022?

Als je een paar dagen niet op internet bent geweest, laten we het dan voor je samenvatten: prijspresentator Rock maakte een grapje over de vrouw van Smith, Jada Pinkett, en zei dat ze zal schitteren in GI Jane 2, schijnbaar een verwijzing naar haar geschoren hoofd.

Pinkett, die alopecia heeft en er vrij open over heeft gesproken, leek de grap niet te waarderen, waardoor Rock een zeer welbespraakte oogrol kreeg. Maar Smith ging verder en ging het podium op om een overrompelende Rock te slaan.

"Will Smith heeft me gewoon een klap gegeven", zei een verbijsterde Rock terwijl Smith vanaf zijn eerste rij naar hem schreeuwde en hem aanspoorde om de naam van zijn vrouw "buiten je verdomde te houden" mond". Rock ging door met zijn stuk en de avond leek weer normaal te worden, terwijl de sociale media dreunden met live commentaar zodra duidelijk was dat nee, dat was niet gescript.

Smith won vervolgens een prijs voor Beste Acteur in een Hoofdrol voor zijn vertolking van Richard Williams, Venus en Serena Williams' vader, in 'King Richard'. In zijn betraande dankwoord bood Smith ook zijn verontschuldigingen aan aan de Academie en zijn mede-genomineerden voor zijn gedrag, maar hij zei Rock niet.

"Kunst imiteert het leven. Ik zie eruit als de gekke vader, net zoals ze zeiden over Richard Williams. Maar liefde zal je gekke dingen laten doen," zei Smith.

Ik wil een ambassadeur zijn van dat soort liefde, zorg en zorg. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de Academie, ik wil mijn excuses aanbieden aan al mijn mede-genomineerden. Dit is een mooi moment en ik ben niet huilen om het winnen van een prijs, het gaat niet om het winnen van een prijs voor mij.

"Het gaat erom een licht te kunnen schijnen op alle mensen [zijn cast en crew] van koning Richard, Venus en Serena, de hele familie Williams."

The Academy heeft die avond een tweet gedeeld waarin staat dat ze geweld niet goedkeuren en heeft een formele beoordeling van het incident gelanceerd. Rock besloot geen aanklacht in te dienen.

Aanbevolen: