Khloé Kardashian-fans denken dat ze weer bij Tristan is na een flirterige IG-commentaar

Khloé Kardashian-fans denken dat ze weer bij Tristan is na een flirterige IG-commentaar
Khloé Kardashian-fans denken dat ze weer bij Tristan is na een flirterige IG-commentaar
Anonim

Khloé Kardashian fans geloven dat ze weer samen is met haar baby-papa Tristan Thompson.

The Keeping Up with the Kardashians alum, 37, deelde een throwback-foto van zichzelf op het strand in een doorschijnende blauwe bodycon-jurk met lange mouwen. In het bijschrift schreef ze: "Droom ervan om hier te zijn."

De Boston Celtics-speler, 30, becommentarieerde verschillende emoji's met hartige ogen onder de snap. Dit ondanks de geruchten dat ze vorige maand na het bedriegen van geruchten.

"Hij is zo'n narcist, dit is zo verontrustend op zoveel niveaus. Clown en clownette zijn weer bij elkaar", schreef een fan online.

"Tristan stopte met commentaar geven dat ze weer bij elkaar waren en nu doe je het weer. Deze vrouw is een echte clown als ze je weer terugneemt", voegde een tweede eraan toe.

Maar andere fans vonden dat het stel nooit uit elkaar is gegaan.

"je realiseert je dat ze nooit echt uit elkaar zijn gegaan… Ik geloof allemaal alles wat je op de reguliere media ziet."

De emoji's van het hart kwamen na berichten dat de baby-papa van de realityster "ervan overtuigd" is dat hij haar terug zal winnen na zijn laatste vreemdgaanschandaal. Een bron heeft aan Heat Magazine verteld dat de sportster een "groots gebaar" plant om de oprichter van Good American terug te winnen. Het voormalige koppel deelt dochter True, 3.

De insider zei: "Ze heeft Tristan eruit gegooid en haar verlovingsring gedumpt, maar hij zegt dat het niet lang zal duren. Hij zegt dat Khloé hem nooit zal verlaten omdat ze te veel geschiedenis hebben."

"De laatste keer dat ze hem dumpte, stuurde hij bloemen en gaf hij veel geld uit aan sieraden, spa-dagen en uitjes voor haar en True. Ze is een sukkel voor grootse gebaren, en het werkte een traktatie."

Tristan Thompson laat hart-emoji's achter onder de Instagram-post van Khloé Kardashian
Tristan Thompson laat hart-emoji's achter onder de Instagram-post van Khloé Kardashian

Model Sydney Chase beweerde dat Tristan eerder dit jaar Khloé met haar had bedrogen, een bewering die de NBA-ster heeft ontkend.

Tijdens een interview op No Jumper beweerde Chase dat ze in januari contact had met Tristan.

Volgens de Daily Mail verdween Thompson vorige maand met drie vrouwen in een slaapkamer tijdens een verjaardagsfeestje van Bel Air.

Naar verluidt kwam hij 30 minuten later "slordig" tevoorschijn.

Bronnen zeggen dat ze nu voorgoed uit elkaar zijn na de capriolen van Thompson's partij.

Thompson werd gezien terwijl hij tequilashots van Deleon neerhaalde terwijl hij Moët-champagne dronk voordat hij naar verluidt de billen van een vrouwelijke gast greep.

Khloe Kardashian staat met Tristan Thompson met een baby True
Khloe Kardashian staat met Tristan Thompson met een baby True

Twee uur later werd de vader van twee gezien op weg naar een slaapkamer in het Bel Air herenhuis waar het feest werd gehouden.

Bronnen beweerden dat hij werd vergezeld door drie vrouwen en een mannelijke vriend.

Thompson kwam naar verluidt 30 minuten later uit de kamer met zijn donkerrode shirt verfrommeld en zag er "een puinhoop" uit.

Aanbevolen: