Walking Dead Star Moses J. Mosely ontvoerd en vermoord volgens familie

Inhoudsopgave:

Walking Dead Star Moses J. Mosely ontvoerd en vermoord volgens familie
Walking Dead Star Moses J. Mosely ontvoerd en vermoord volgens familie
Anonim

Familieleden van The Walking Dead-ster Moses J Moseley geloven dat iemand de acteur heeft ontvoerd en vermoord. De politie vond woensdag het lichaam van de acteur in Georgia met een schotwond, en de politie heeft zijn dood onderzocht als mogelijke zelfmoord. Zijn zus beweert nu dat de acteur nooit zelfmoord zou plegen en zegt dat hij grote dingen voor de toekomst van plan was.

Politie vond Moses J Moseley met een schotwond in zijn auto, maar zijn familie zegt dat het moord was, geen zelfmoord

Moses portretteerde Mike voor zijn baanbrekende rol in The Walking Dead en verscheen ook in HBO's Watchmen en The Hunger Games: Catching Fire. Zijn overlijden veroorzaakte onmiddellijke schok bij fans, en zijn manager kondigde aan dat hij "geliefd was bij iedereen die hem ontmoette."

Woensdag vond de politie de acteur in zijn afgesloten auto met een schotwond in het gezicht en een pistool op zijn schoot. Terwijl het incident werd onderzocht als een mogelijke zelfmoord, de zus van Moses. Teerea Kimro, vertelde TMZ dat ze "met heel haar hart" gelooft dat iemand haar broer heeft ontvoerd en hem enkele dagen later heeft vermoord.

Volgens Teerea had de acteur een opname geboekt voor maandag voordat de politie zijn lichaam had gevonden, maar hij heeft het nooit gehaald. Ze beweert dat dit soort gedrag iets was 'dat hij nooit zou doen'. De zus van de overleden acteur ging verder en zei dat Moses dol was op "waar zijn carrière naartoe ging" en dat "ze grote dingen van plan waren in de nabije toekomst."

Zijn zus beweert dat het haar pistool in de auto was, maar de politie "sluit niets uit"

Teerea geeft wel toe dat ze het wapen bezat dat bij Moses in de auto werd gevonden. Ze zou onderzoekers hebben verteld dat haar broer het leuk vond om naar de schietbaan te gaan en verzekerde de politie dat hij een vergunning had om het wapen te dragen.

Terwijl de zaak wordt onderzocht als mogelijke zelfmoord, heeft de familie bevestigd dat de politie ook onderzoek doet naar mogelijk kwaad opzet.

Henry County Police Captain vertelde TMZ dat de zaak "wordt onderzocht als een mogelijke zelfmoord", maar dat "de rechercheurs alle beschikbare wegen volgen", verklaarde de politiekapitein dat onderzoekers "niets uitsluiten".

Slechts enkele weken voor de dood van de acteur had hij een optimistische boodschap geschreven op weg naar het nieuwe jaar: "Ik weet dat 2022 nog beter zal worden. Ik wens iedereen een gelukkig, veilig en voorspoedig nieuwjaar! Moge dit jaar brengt ons alles wat we verlangen en meer!"

Aanbevolen: