Game Of Thrones-acteur verdedigt einde en verklaart dat hij Jamie Lannister heeft vermoord

Inhoudsopgave:

Game Of Thrones-acteur verdedigt einde en verklaart dat hij Jamie Lannister heeft vermoord
Game Of Thrones-acteur verdedigt einde en verklaart dat hij Jamie Lannister heeft vermoord
Anonim

In het afgelopen jaar is er eindelijk een einde gekomen aan grote epische filmsagen en televisieshows en het is niet gemakkelijk om afscheid te nemen. Star Wars en Marvel's Avengers hebben het afgelopen decennium de filmwereld gedomineerd en beide eindigden 2019 met een oerknal!

Voordat intergalactische oorlogen en vliegende mannen in beeld kwamen, was er het fantasiedrama Game Of Thrones van HBO. Seizoen acht was vooral moeilijk voor fans om te accepteren en de laatste aflevering was zelfs een harde pil om te slikken. Gelukkig waren fans niet de enigen in hun gevoelens over het bizarre einde van de show, gezien de openhartige reactie van acteur Pilou Asbaek.

Pilou Asbaek sympathiseert met oude fans

Verrassend genoeg begreep Asbaek de enorme frustratie die fans voelden na het laatste seizoen van Game Of Thrones… een soort van. De acteur die de vrolijke piraat speelde, Euron Greyjoy, vergeleek de aflevering "The Bells" hilarisch met een slechte breuk, terwijl één persoon nog niet klaar is om de relatie op te geven. In dit geval brak de show uit met miljoenen fans over de hele wereld en waren mensen niet blij.

Aan de andere kant verdedigde Asbaek showrunners D. B. Weiss en David Benioff verhaallijn keuzes voor de laatste aflevering. De acteur verklaarde: "Je kunt een miljard mensen niet tevreden stellen, het is onmogelijk", waaruit blijkt dat hij de slechte pers niet zweette. Asbaek weet dat zelfs een show zo goed als Game Of Thrones niet aan ieders verwachtingen kan voldoen.

Wie heeft wie echt vermoord?

Terwijl Asbaek de controverse van de show achter zich liet, kon hij niet stoppen met praten over de dodelijke vechtscène tussen zijn personage en Jaime Lannister. In plaats van gewoon te worden vermoord door Cersei's broer en minnaar, verzocht de acteur de showrunners hem naar de lucht te laten glimlachen alsof alles goed is, hem te laten koesteren in de glorie van het doden van de Kingslayer.”

Euron wilde gewoon alle eer op zich nemen voor het doden van Jaime Lannister, of in ieder geval iets, aangezien zijn hele vloot tot as was verbrand. Hij wilde gewoon een erfenis achterlaten en helaas deed hij dat niet.

Aanbevolen: