De duistere waarheid over de vermeende relatie van Bill Cosby en Hugh Hefner

Inhoudsopgave:

De duistere waarheid over de vermeende relatie van Bill Cosby en Hugh Hefner
De duistere waarheid over de vermeende relatie van Bill Cosby en Hugh Hefner
Anonim

Hugh Hefner zal altijd herinnerd worden als een pionier, maar de laatste jaren sinds zijn overlijden beginnen er verhalen naar buiten te komen die niet gunstig zijn voor zijn imago.

Playboy Playmates hebben onthuld dat het leven in het landhuis was als het leven in een sekte. Bovendien verscheurden mensen als Holly Madison Hefner aan flarden en noemden ze hun relatie 'beledigend en grof'.

Bill Cosby heeft ook een belasterd imago. Terugkijkend zijn fans nu een uitzondering op zowat alles wat hij deed, en dat omvat een bepaald interview met Sofia Vergara.

Desalniettemin lijkt het erop dat Cosby en Hefner goede vrienden waren achter de schermen, zozeer zelfs dat een vertegenwoordiger van Playboy Cosby noemde, Hefners 'beste man'. We bekijken alles wat we weten over hun duistere relatie.

A&E's 'Secrets Of Playboy'-plannen om enkele van de donkerste geheimen van Hugh Hefner bloot te leggen

Het is een tiendelige serie die zich richt op enkele van de minder bekende feiten die achter de schermen plaatsvonden. Zo te zien zal de show de donkere kant van wijlen Hugh Hefner uitbuiten. In de docu-serie zijn enkele van zijn voormalige Playmates, die echt niet de beste verhalen hebben over de Playboy-eigenaar.

Naast de New York Post deelde Sondra Theodore een beetje van haar ervaring en hoe verontrustend het allemaal achter de schermen was.

“Hij was een roofdier. Ik keek naar hem, ik keek naar zijn spel. En ik heb veel meisjes door de poorten van [de Playboy Mansion] zien gaan die er kakelvers uitzagen en er moe en verwilderd uitzagen", vertelde ze aan de Post.

De serie is van plan om een aantal extreem donkere momenten te onthullen, vooral de manier waarop Hefner de Playmates behandelde en hoe hij het huis leidde als een sekte.

Bovendien zullen enkele van zijn minder bekende vriendschappen ook worden onthuld, waaronder een samen met een nu in ongenade gevallen komiek. Het blijkt dat de twee misschien een stuk dichterbij waren dan de meesten beseffen.

Een Playboy Playmate die naar Bill Cosby wordt verwezen als Hugh Hefners "Best Guy"

Er gebeurde veel meer achter de schermen van het landhuis, vooral met Bill Cosby. Eind 2014 spande Judy Huth een rechtszaak aan tegen Cosby, voor zijn behandeling van haar in de Playboy Mansion. Dit zou niet de enige claim zijn, aangezien P. J. Masten ook soortgelijke claims zou bespreken, die opnieuw plaatsvonden bij het landhuis. Masten zou verder onthullen dat deze beschuldigingen ook met verschillende andere vrouwen zijn gebeurd.

Er werd gezegd dat haar superieur haar had gezegd niets over de beproeving te zeggen, aangezien Cosby een hechte relatie had met Hefner en dat "hij zijn man was."

"Ze zei tegen me: 'Je weet dat dat de beste vriend van Hef is, toch?'", herinnert Masten zich. "Ik zei: 'Ja.' Ze zei: 'Nou, niemand zal je geloven. Ik stel voor dat je je mond houdt.'”

Hefner zou een verklaring afleggen over Cosby's aantijgingen, waarbij hij destijds naast CNN een politiek correcte verklaring koos.

"Bill Cosby is al vele jaren een goede vriend en de gedachte alleen al aan deze beschuldigingen is echt bedroevend. Ik zou dit soort gedrag nooit tolereren, ongeacht wie erbij betrokken was."

De twee hadden duidelijk een hechte relatie en in feite zou het zelfs nog verder gaan. Volgens Tom Smothers brak Hefner zelf een gevecht uit waarin Cosby in het Playboy Mansion speelde.

Hugh Hefner kwam tussenbeide om een gevecht te stoppen waarbij Bill Cosby betrokken was in zijn Playboy Mansion

In de jaren '60, toen de Smothers Brothers populaire komische acts waren, konden ze niet opschieten met Bill Cosby en dat gold vooral als het om hun politieke ideologieën ging. Het escaleerde allemaal in de late jaren '70, toen Cosby er genoeg van had en Tom Smothers trof in het Playboy Mansion.

Tom vertelde zijn interpretatie van wat er was gebeurd.

“Hij sloeg me recht op mijn hoofd met zijn vuist – sloeg me neer … en ik was daar een minuut of twee en hij stond over me heen en schreeuwde tegen me: 'Kom op, ik zal je schoppen kont,' dat soort dingen. Ik heb hem sindsdien nooit meer gezien.”

Cosby's team zou ook een verklaring afgeven, waarin wordt vermeld dat Tom tijdens het feest meerdere keren werd gewaarschuwd voor zijn gedrag.

Gelukkig liep de vechtpartij niet uit de hand, aangezien Hefner degene was die binnenkwam en de escalatie ervan weerhield.

Hefner sprak nooit over de vechtpartij, maar in werkelijkheid hield hij veel dingen over zijn relatie met Bill Cosby extreem stil. De nieuwe A&E-documentaire opent misschien de deur naar een andere kant van de overleden man achter Playboy.

Aanbevolen: