De duistere waarheid over Rick Harrison's baan op 'Pawn Stars

Inhoudsopgave:

De duistere waarheid over Rick Harrison's baan op 'Pawn Stars
De duistere waarheid over Rick Harrison's baan op 'Pawn Stars
Anonim

Sinds Pawn Stars in 2009 op televisie debuteerde, is de serie op zijn zachtst gezegd enorm populair. Natuurlijk zijn er verschillende redenen waarom Pawn Stars zo succesvol is. Kijkers houden er bijvoorbeeld van om alle ronduit rare dingen te zien die op Pawn Stars zijn verschenen. Bovendien is het voor de kijkers erg leuk om goed te letten op de onderhandelingen die tijdens elke aflevering plaatsvinden en zich voor te stellen hoeveel beter ze daarmee kunnen omgaan.

Zoals elke Pawn Stars-fan al weet, speelt Rick Harrison ook een grote rol in het succes van de show. Rick lijkt tenslotte altijd plezier te hebben op zijn werk en dat soort energie kan buitengewoon aanstekelijk zijn. Dat gezegd hebbende, hoe sympathiek Pawn Stars de baan van Rick Harrison ook doet lijken, de waarheid is dat er een heel duistere waarheid is die zijn familiebedrijf overeind houdt.

De realiteit van pandjeshuizen

Tijdens afleveringen van Pawn Stars leggen de verkopers die binnenkomen vaak uit wat ze van plan zijn te doen met het geld dat ze hopen te krijgen en waarom ze hun items willen verkopen. Tegenwoordig beweren verkopers bijna altijd dat ze een grote aankoop gaan doen, genieten van het nachtleven van Las Vegas of geliefden helpen sparen voor iets speciaals.

Zoals oude fans van Pawn Stars zich misschien herinneren, hadden sommige verkopers die tijdens de eerste afleveringen van de show verschenen, heel verschillende verklaringen voor waarom ze daar waren. Tijdens een aflevering van seizoen 2 wilde een advocaat bijvoorbeeld een Grammy verkopen en hij legde uit dat een klant die zijn diensten niet kon betalen hem de trofee tegen betaling gaf. Hoewel er geen manier is om het zeker te weten, lijkt het veilig om aan te nemen dat de persoon die die advocaat met een Grammy betaalde, de trofee waardeerde en deze alleen uit wanhoop weggaf. Immers, zelfs enkele grote sterren nemen de Grammy's serieus genoeg om er beledigd door te raken.

Tijdens sommige van de andere vroege afleveringen van Pawn Stars, hintten sommige verkopers op nogal ongelukkige redenen waarom ze hun producten verkochten. Sommige verkopers noemden bijvoorbeeld de recessie die de bankrekeningen van veel mensen eind jaren 2000 en begin 2010 had gedecimeerd.

Gezien het feit dat de meeste mensen niet afstemmen op Pawn Stars om depressief te zijn, is het logisch dat de verkopers die in de show verschijnen niet langer iets droevigs aan de oppervlakte brengen. Als je er echter echt over nadenkt, is het behoorlijk triest dat sommige verkopers beweren dat ze hun artikelen verkopen om te betalen voor zaken als de scholing van hun kinderen. Immers, als die verkoper de waarheid spreekt, is het jammer dat ze het zich niet kunnen veroorloven om hun kinderen naar school te laten gaan zonder hun bezittingen te liquideren. Erger nog, als een van die mensen liegt over het feit dat ze hun kinderen naar school willen sturen, is dat behoorlijk verontrustend.

Helaas zijn er veel bedrijven die zijn ontworpen om winst te maken op mensen die om de een of andere reden wanhopig geld nodig hebben. Hoe graag de mensen achter Pawn Stars ook willen dat de kijkers het vergeten, de duistere waarheid van pandjeshuizen in het echte leven is dat geld verdienen aan wanhopige mensen een grote rol speelt in hun bedrijfsmodel.

Rick onthult te veel

In de loop der jaren zijn er vaak momenten geweest waarop fans geschokt waren toen ze iets duisters hoorden over hun favoriete 'reality'-sterren. In de meeste van die gevallen waren het de pers of fans die de waarheid over die sterren hoorden en aan de wereld onthulden. Als het echter om Rick Harrison gaat, is hij degene die iets schokkends over zijn bedrijf heeft onthuld.

Tijdens een NPR-interview in 2011 onthulde Rick Harrison dat zijn bedrijf willens en wetens echte pooiers helpt om uit de gevangenis te blijven, zodat ze hun verontrustende misdaden kunnen blijven plegen. "Als je wordt gearresteerd voor pandgeven, nemen ze je geld - omdat het geld illegaal is verkregen - maar ze nemen je sieraden niet af en een pooier weet dat als hij sieraden koopt in een pandjeshuis, als [hij] het terugbrengt naar een pandjeshuis en er een lening voor krijgen, [zullen ze] altijd de helft krijgen van wat je ervoor hebt betaald - in tegenstelling tot het kopen in een juwelierszaak, wanneer [ze] niet weten wat [ze] ga krijgen. Dus als ze gearresteerd worden, zal er altijd iemand hun sieraden naar mij brengen. Ik zal ze de helft lenen van wat ze ervoor betaald hebben - en dat is hun borgsom."

Aangezien zoveel fans van Pawn Stars alles willen weten over de serie, is het verbazingwekkend dat Harrisons opmerkingen over pooiers onder de radar vlogen. Immers, aangezien bekend is dat Rick Harrison een vermogend man is, zou hij het zich moeten kunnen veroorloven om zaken van dergelijke serieuze criminelen af te wijzen.

Aanbevolen: