Een kijkje in Joe Rogan's Hollywood Friend Circle

Inhoudsopgave:

Een kijkje in Joe Rogan's Hollywood Friend Circle
Een kijkje in Joe Rogan's Hollywood Friend Circle
Anonim

Eerder deze maand vroegen honderden wetenschappers en medische professionals Spotify om de verspreiding van COVID-19 op zijn platform aan te pakken, naar aanleiding van opmerkingen over The Joe Rogan Experience.

Joe Rogan ging maandag naar Instagram om de reactie publiekelijk aan te pakken in een bericht waarin enkele van de controverses werden besproken. “Ik snap het niet altijd goed. Ik zal mijn best doen om te proberen deze meer controversiële standpunten in evenwicht te brengen met de perspectieven van andere mensen, zodat we misschien een beter standpunt kunnen vinden."

Terwijl Neil Young en Joni Mitchell enkele van de artiesten zijn die uit protest hun muziek van Spotify hebben verwijderd, hebben andere beroemdheden hun steun betuigd aan de controversiële podcaster.

8 Dwayne Johnson toonde steun voor Joe Rogan

Dwayne 'The Rock' Johnson is onlangs uitgekomen ter ondersteuning van de podcaster en komiek "Geweldige dingen hier broer. Perfect gearticuleerd. Ik kijk ernaar uit om op een dag te komen en te breken uit de tequila met jou, "antwoordde hij op de Instagram-commentaar. De opmerking heeft mensen verrast en voor controverse gezorgd, aangezien de Red Notice-acteur geen eerdere relatie met de omroep leek te hebben.

7 Kelly Slater verdedigde Joe Rogan

11-voudig surfkampioen Kelly Slater verdedigde Rogan ook op sociale media en liet een reactie achter op Instagram van de podcaster.

“Ik vind het geweldig om te zien dat je aanbiedt om Neil Young en/of Joni Mitchell mee te nemen met wie ze maar willen aan hun zijde om te weerleggen waar ze zo pd over zijn”, schreef Kelly. “Als ze voor de waarheid zijn, zou het een gemakkelijk gesprek moeten zijn. Ik kijk uit naar hun antwoorden.”

De 49-jarige verdedigde Rogan zelfs in zijn commentaarsectie: "Het blokkeren van de vrijheid van meningsuiting is een zeer beangstigend precedent. Ze zeggen dat de waarheid geen uitdaging vreest. En de wetenschap verandert voortdurend en wordt bijgewerkt, "was slechts een van de antwoorden van de man die hij onder Rogan's bericht achterliet.

6 Kevin James en Joe Rogan gaan ver terug

Comedy-acteur, Kevin James, die bekend staat om het spelen van Paul Blart: Mall Cop en de hoofdrol in The King of Queens, antwoordde op Joe's post: "Joe - we gaan ver terug en al die jaren heb ik je gekend om niets anders dan objectief te zijn en de waarheid te zoeken. Dank je. Ik hou van je, broeder."

Rogan heeft eerder zijn liefde geuit voor Kevin James en zijn film Here Comes The Boom, een film over MMA-gevechten.

5 Jillian Michaels bewondert Joe Rogan

Persoonlijke trainer en televisiepersoonlijkheid Jillian Michaels heeft in de loop der jaren behoorlijk wat controverses gehad. Ze heeft Joe Rogan's rug tijdens zijn laatste schandaal gehad. "Goed gezegd. Het is belangrijk dat mensen zelfredzaamheid hebben. Luister naar alle perspectieven en kies voor zichzelf. Blijf sterk." – zei Jillian Michaels na de verontschuldiging van Joe Rogan.

Ze twitterde later "Ik bewonder deze twee mannen omdat ze de moed hebben om een gesprek te voeren en een maatschappelijk debat aan te gaan over controversiële onderwerpen waar ze het niet per se over eens zijn", met betrekking tot Rogen en Dr. Sanjay Gupta.

Michaels, die vechtsporten gebruikte om kracht op te bouwen, sprak in haar beginjaren eerder over Rogan als inspiratiebron voor podcasts. "Kijk bijvoorbeeld naar Joe Rogan. Miljoenen luisteren maand in, maand uit naar die show. Wil je over de hele wereld gehoord worden? Zeg het op 'The Joe Rogan Experience'."

4 Dominic Monaghan waardeert de verontschuldiging van Joe Rogan

Lost en Lord Of The Rings-acteur Dominic Monaghan waardeerde Joe Rogan's verontschuldiging en vond dat we allemaal een blad uit zijn boek moesten nemen.

"Goed voor jou Joe, voor het inspireren van anderen om altijd te verbeteren en om ons eraan te herinneren nederigheid te hebben in alle aspecten van ons leven. Niemand van ons is perfect en we kunnen allemaal blijven groeien. Een pluim voor mijn man." merkte hij op. Hij verscheen in 2015 op Rogan's podcast nadat hij hem rechtstreeks op Twitter had verteld dat hij te gast wilde zijn in de show.

3 Andrew Dice Clay en Joe Rogan zijn vrienden

Andrew Dice Clay is een andere bekende vriend van Joe Rogan die begrijpt hoe het is om midden in een schandaal te zitten.

"ZO GOED GEZEGD. EN IK BEN ZO TROTS OP HOE JE HET ALLEMAAL HEBT GEHANDELD. BLIJF STERK MIJN VRIEND!!!" hij commentaar op de verontschuldiging post. De komiek verscheen in 2018 in "The Joe Rogan Experience"

2 Elon Musk en Joe Rogan hebben een band opgebouwd

Joe Rogan en Elon Musk zijn al een tijdje vrienden. Op Rogans podcast rookten Musk en de gastheer de beroemde marihuana, en het headliner-duo was te zien op Stubb's BBQ naast komiek Dave Chappelle.

"Als je mensen genoeg bang maakt, zullen ze de verwijdering van vrijheid eisen. Dit is de weg naar tirannie." Elon Musk merkte op met betrekking tot de Spotify-controverse. Hij deelde ook een meme waarin hij zei: "Als je de man die ik niet mag niet censureert, zal ik je niet laten luisteren naar 'Keep on rocking in the free world'", verwijzend naar Neil Young die zijn muziek verwijdert van Spotify.

1 Jewel ondersteunt Joe Rogan

Singer-songwriter Jewel verscheen vorig jaar in de podcast van Joe Rogan en vertelde schokkende verhalen over het gezinsleven op een ranch in Alaska. Als reactie op zijn laatste controverse zei ze: "Je doet geweldig werk. Ga zo door."

Rogan noemde haar bij het promoten van haar verschijning in de show een van de interessantste mensen die hij had gesproken in zijn jaren van podcasting.

Aanbevolen: