De waarheid over het persoonlijke leven en vermogen van Sam Elliott

Inhoudsopgave:

De waarheid over het persoonlijke leven en vermogen van Sam Elliott
De waarheid over het persoonlijke leven en vermogen van Sam Elliott
Anonim

Sam Elliott's lange carrière in de filmindustrie heeft fans verslaafd gemaakt aan zijn diepe stem en kenmerkende snor. Zijn onberispelijke vaardigheden als acteur hebben Elliott in de loop der jaren in verschillende personages veranderd, met opmerkelijke films als The Mask, The Quick, Road House en meest recentelijk, A Star Is Born onder zijn riem. Hij maakte zijn televisiedebuut in 1968 en staat al tientallen jaren voor de camera en verzamelde onderweg een overvloed aan lofbetuigingen.

Zijn carrière is goed gedocumenteerd en zijn acteerwerk wordt zeer geprezen, maar Elliotts persoonlijke leven is tot nu toe geheim gebleven. De privé, ingehouden acteur heeft een formidabele reputatie voor zichzelf opgebouwd, terwijl hij er ondertussen in slaagde de meeste van zijn persoonlijke gegevens voor fans verboden terrein te houden.

10 Sam Elliott was vroeger een fratjongen

Sam Elliott is nu misschien een volwassen, doorgewinterde acteur, maar in zijn jonge jaren was hij toevallig een studente! Het is moeilijk voor te stellen dat hij betrokken zou zijn bij alle activiteiten en feesten die typisch geassocieerd worden met het leven in een broederschap, maar tijdens zijn schooljaren maakte dit deel uit van zijn ontdekkingsproces. Tijdens zijn tijd aan de Universiteit van Oregon beloofde Elliott bij Sigma Alpha Epsilon Fraternity.

9 Wat er met de acteerdromen van Sam Elliott gebeurde

Elliott was voorbestemd om acteur te worden, en hij onthulde dit aan zijn ouders op de prille leeftijd van slechts 9 jaar oud. Eerst dachten ze dat dit een fase was, maar tot ongenoegen van zijn vader bleef Elliott gefixeerd op het worden van acteur. Elliott's vader keurde deze keuze af en ontmoedigde hem voortdurend om met zijn carrière in deze richting te gaan, maar ondanks het feit dat hij niet de steun van zijn vader had, leidde Elliott's vasthoudendheid en pure passie voor het volgen van zijn acteerdromen hem ertoe om enorm succes te zien in Hollywood.

8 Hoe Sam Elliott de liefde van zijn leven ontmoette

De acteerwereld bleek ook een integrale rol te spelen in Elliotts liefdesleven. Tijdens zijn tijd op de set van de horrorfilm The Legacy in 1978, ontmoette Elliott een ongelooflijk getalenteerde actrice die meteen zijn aandacht trok. Katharine Ross en Sam Elliott begonnen onmiddellijk te daten, en hun romance bloeide op tot volledige liefde en toewijding voor elkaar. Ze trouwden in 1984.

7 Sam Elliott is een heel trotse papa

Op 17 september 1984 verwelkomden Katharine en Sam een prachtig meisje op de wereld. De liefde die ze voor elkaar hadden, maakte van hen een gezin terwijl ze trots hun nieuwe rol als ouders op zich namen. Hun dochter heette Cleo Rose Elliott en werd al snel het middelpunt van hun aanbidding. Elliott was smoorverliefd op zijn kleine meisje en heeft vandaag een zeer hechte band met haar.

6 Wie is de dochter van Sam Elliott?

Net als haar zeer getalenteerde ouders heeft Cleo een passie voor kunst. Ze heeft het goed gedaan als muzikant en heeft de volledige steun van haar beide ouders. Ze woont momenteel in Malibu en heeft een zeer diepe band met haar roots en familie. De familie Elliott waardeert hun tijd samen en legt de nadruk op zoveel mogelijk momenten samen doorbrengen.

5 Sam Elliott's gevoelens over sociale media

In tegenstelling tot veel andere acteurs die sterk afhankelijk zijn van sociale media, mijdt Sam Elliott de wereld van de sociale media volledig. Hij is momenteel niet actief op sociale media en vertrouwt op het onderhouden van een band met zijn fanbase op de ouderwetse manier - via zijn werk. Hij houdt er niet van om zijn persoonlijke leven online uit te zenden, en heeft uitgesproken hoeveel hij een hekel heeft aan de manier waarop mensen zich op sociale media losmaken van de realiteit. “Overal waar je kijkt, kijken mensen naar hun handen. In restaurants is het alsof je in een lappendeken van jack-o'-lanterns zit, omdat ieders gezicht wordt verlicht door hun telefoon. Niemand gaat met elkaar om , zei hij.

4 Fans zijn geobsedeerd door de snor van Sam Elliott

De wereld is misschien geobsedeerd door Elliotts kenmerkende snor, maar Sam Elliott begrijpt niet helemaal waar het allemaal om draait. Hij is zich ervan bewust dat fans een fascinatie hebben ontwikkeld voor de gezichtsbeharing op zijn bovenlip, maar hij begrijpt echt niet hoe die fysieke eigenschap zoveel buzz kan opwekken. Fans denken daar anders over en zijn zo gefixeerd op zijn snor dat Elliott in 2015 werd geëerd met een introductie in de International Moustache Hall of Fame. Hij bagatelliseert vaak juist datgene waarvoor iedereen hem bewondert.

3 Sam Elliott's huidige netto waarde

Na tientallen jaren in de schijnwerpers te hebben gestaan en echte toewijding aan zijn vak, heeft Sam Elliott ongelooflijk succes geboekt en een enorme voetafdruk achtergelaten in Hollywood. Zijn huidige vermogen staat op maar liefst $ 20 miljoen, en hij lijkt vastbesloten om zijn fans te blijven entertainen, tot ver in zijn hogere jaren. De 77-jarige blijft nu net zo gepassioneerd over acteren als hij een jonge jongen was.

2 De morele code van Sam Elliott

Sam Elliott is erin geslaagd zijn naam weg te houden van de schijnbaar eindeloze controverse die typisch grote Hollywood-sterren omringt. Zijn solide morele code speelt daarbij een belangrijke rol. Tijdens een interview in 1980 onthulde Elliott dat de spreekwoordelijke casting couch heel echt was en dat hij in de loop der jaren door zowel mannen als vrouwen was voorgesteld. Bewijzen dat zijn moraal intact is en dat hij niet werd beïnvloed door kansen en de belofte van roem en fortuin, zegt hij; "Ik heb ze allemaal afgewezen. Het heeft me waarschijnlijk pijn gedaan, maar ik ben degene die met dat schuldgevoel moet leven. Mijn geweten is zuiver, ook al zet mijn carrière de wereld nog steeds niet in vuur en vlam."

1 Het eenvoudige, bescheiden leven van Sam Elliott

Elliott is erin geslaagd zijn leven vol liefde en gelach te houden en heeft zich losgemaakt van de zeer kunstmatige Hollywood-levensstijl. Hij en Katharine hebben ervoor gekozen om een meer bevredigende, op het gezin gebaseerde levensstijl te leiden. Hij zegt; “We geloven niet alle shit in de vodden. En wij werken hard. Katharine en ik hebben veel gemeen. We hebben een 30-jarige dochter [Cleo] waar we erg verliefd op zijn en nog steeds ongelooflijk dichtbij. Het leven is goed. We wonen in Malibu en hebben paarden en honden en katten en kippen. We scheppen sht, man. Dat houdt je nederig."

Aanbevolen: