10 mannen waaraan Jennifer Aniston is gekoppeld, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

10 mannen waaraan Jennifer Aniston is gekoppeld, gerangschikt op nettowaarde
10 mannen waaraan Jennifer Aniston is gekoppeld, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Actrice Jennifer Aniston zit al sinds de jaren 90 aan de top van haar spel en door de jaren heen is de Hollywood-ster erin geslaagd een nettowaarde van $ 300 miljoen te vergaren. Helaas, hoeveel geluk de actrice ook lijkt te hebben met haar carrière, het lijkt zeker alsof ze het niet heeft als het gaat om relaties.

De lijst van vandaag rangschikt alle mannen waaraan Jennifer Aniston is gekoppeld op basis van hun vermogen, en zonder al te veel te bederven - laten we zeggen dat plek nummer één exact hetzelfde vermogen heeft, Jen is. Blijf scrollen om erachter te komen welke plekken Justin Theroux, John Mayer, Brad Pitt en Co. hebben ingenomen!

10 Charlie Schlatter - Netto waarde $1,5 miljoen

De start van de lijst op plek nummer 10 is acteur Charlie Schlatter. In 1990 ging Jennifer Aniston uit met haar medester van Ferris Bueller, en de twee werden vaak samen gezien. Op dat moment was Jennifer 21 jaar oud en haar romance met Charlie was, volgens GQ, kort en verzengend. Tegenwoordig schat Celebrity Net Worth dat Charlie Schlatter een nettowaarde heeft van ongeveer $ 1,5 miljoen.

9 Tate Donovan - Netto waarde $ 5 miljoen

De volgende op de lijst is acteur Tate Donovan die, volgens Celebrity Net Worth, een geschat vermogen heeft van ongeveer $ 5 miljoen. Jennifer en Tate ontmoetten elkaar in 1995 nadat ze aan elkaar waren voorgesteld door wederzijdse vrienden en ze dateerden tot 1998. Toen ze elkaar ontmoetten, had Tate geen idee wie Jennifer was, hoewel de hit-sitcom Friends al een jaar in de lucht was. De acteur was zeker een van Jens eerste serieuze vriendjes, helaas ging het niet goed tussen hen.

8 Paul Sculfor - Netto waarde $9 miljoen

Spot nummer acht op de lijst van mannen waaraan Jennifer Aniston is gekoppeld, gerangschikt op hun vermogen, is het Britse model Paul Sculfor. In 2007 was Jennifer Aniston gelinkt aan het model, maar volgens Jennifers vrienden kon hun relatie niet lang duren vanwege Pauls veeleisende modelleringsverplichtingen.

Na een paar maanden daten besloten de twee ermee te stoppen en er werden nooit foto's van de twee gemaakt. Volgens Celebrity Net Worth heeft Paul naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 9 miljoen.

7 Justin Theroux - Netto waarde $20 miljoen

In 2011 begon Jennifer Aniston te daten met acteur Justin Theroux en in 2015 besloten de twee Hollywoodsterren zelfs om in het huwelijksbootje te stappen. Echter, na vijf jaar samen te zijn geweest, besloot het paar in 2018 uit elkaar te gaan en maakten ze hun scheiding aan het publiek bekend in een gezamenlijke verklaring. Volgens Celebrity Net Worth wordt Justin Theroux geschat op een vermogen van ongeveer $ 20 miljoen, wat hem op plek nummer zeven plaatst op deze lijst van rijkste mannen waaraan Jennifer Aniston is gekoppeld.

6 Gerard Butler - Netto waarde $30 miljoen

Spot nummer zes op deze lijst gaat naar nog een andere Hollywood-ster - deze keer hebben we het over de Schotse acteur Gerard Butler. Gerard en Jennifer ontmoetten elkaar op de set van de film The Bounty Hunter en de geruchten over de twee dating verspreidden zich snel in 2009. Natuurlijk hebben beide sterren ontkend een relatie te hebben, maar fans waren niet zo overtuigd. Volgens Celebrity Net Worth wordt de Schotse ster geschat op een vermogen van ongeveer $ 30 miljoen.

5 Adam Duritz - Netto waarde $40 miljoen

Het openen van de top vijf van rijkste mannen waarmee Jennifer Aniston is gelinkt, is muzikant Adam Duritz. Volgens Celebrity Net Worth heeft Adam een geschat vermogen van ongeveer $ 40 miljoen. Jennifer en Adam werden in 1995 aan elkaar gelinkt, net voordat Jennifer met acteur Tate Donovan begon te daten.

Hoewel de relatie tussen Jennifer en Adam vrij kort was, werden de twee destijds vaak samen gespot en het leek altijd alsof ze het fantastisch met elkaar hadden.

4 Vince Vaughn - Netto waarde $50 miljoen

Spot nummer vier op de lijst gaat naar acteur Vince Vaughn met wie Jennifer Aniston in 2005 begon te daten na haar moeilijke splitsing van Brad Pitt. Jennifer en Vince ontmoetten elkaar op de set voor de film The Break Up en hoewel ze een tijdje behoorlijk serieus lijken te zijn - er waren zelfs huwelijksgeruchten - besloten de twee pas een jaar later om ermee te stoppen. Volgens Celebrity Net Worth heeft Vince Vaughn naar schatting een vermogen van ongeveer $ 50 miljoen.

3 John Mayer netto waarde: $70 miljoen

Het openen van de top drie rijkste mannen waarmee Jennifer Aniston is gelinkt, is muzikant John Mayer. John en Jennifer begonnen te daten in 2008 en hoewel ze een aantal knipperlichten hadden, besloten ze er in 2009 officieel een einde aan te maken. Tijdens hun tijd samen werden ze vaak buiten gespot en de twee woonden zelfs een paar van prijsuitreikingen samen. Volgens Celebrity Net Worth heeft John Mayer naar schatting een vermogen van ongeveer $ 70 miljoen.

2 Jon Stewart - Nettowaarde $120 miljoen

De nummer twee op deze lijst is voormalig The Daily Show-presentator Jon Stewart. Tijdens een interview in 2010 op de show, onthulden Jennifer en Jon eigenlijk dat hij haar in de jaren 90 had gevraagd en dat de twee zelfs op een date gingen. Hoewel ze nooit echt een romantische relatie hebben gehad, verdient Jon nog steeds zeker een plek op de lijst met mannen waarmee Jen is gekoppeld. Volgens Celebrity Net Worth wordt hij geschat op ongeveer $ 120 miljoen.

1 Brad Pitt - Netto waarde $ 300 miljoen

En tot slot, tot niemands verbazing, is Hollywood-ster Brad Pitt de lijst met plek nummer één. Brad en Jennifer waren de beroemdheden in het begin van de jaren 2000, maar na zeven jaar samen te zijn geweest, beëindigden de twee de zaken vrij openbaar en ging Brad verder met zijn Mr. & Mrs. Smith co-ster Angelina Jolie. Volgens Celebrity Net Worth wordt Brad Pitt geschat op een vermogen van ongeveer $ 300 miljoen, wat hem zeker bovenaan deze lijst plaatst!

Aanbevolen: