Dit is hoe 'RHOA'-ster Cynthia Bailey's relatie is met Mike Hill

Inhoudsopgave:

Dit is hoe 'RHOA'-ster Cynthia Bailey's relatie is met Mike Hill
Dit is hoe 'RHOA'-ster Cynthia Bailey's relatie is met Mike Hill
Anonim

Atlanta sportverslaggever Mike Hill en model en The Real Housewives of Atlanta-ster Cynthia Bailey blijven de aandacht van hun fans trekken terwijl ze door hun eerste huwelijksjaren reizen. Ze organiseerden een zeer uitbundige huwelijksreceptie toen ze op 10 oktober 2020 in het huwelijksbootje stapten, en net zo onmiddellijk als hun fans naar sociale media gingen om hen te feliciteren, kwamen ook hun haters naar de oppervlakte om hen te veroordelen omdat ze zoveel geld in hun feest te midden van een wereldwijde pandemie.

De twee zijn erg verliefd, maar dat komt niet zonder hun behoorlijke deel van de uitdagingen - die de camera's en het kijkerspubliek vermaken om meer over te leren. Dit is hoe de relatie tussen Mike Hill en Cynthia Bailey er echt uitziet…

10 Cynthia Bailey blijft zalig verliefd

Toen dit paar hun eerste huwelijksverjaardag naderde, was het duidelijk dat ze de magie konden behouden. Zowel Mike Hill als Cynthia Bailey staan erom bekend elkaar lief te hebben op sociale media, omdat ze bij elke gelegenheid aanbidding voor elkaar uitstralen. Terwijl ze een jaar getrouwd was, schreef Cynthia: "Binnenkort op onze 1-jarige huwelijksverjaardag. Waar is de tijd gebleven? Ik heb lang gebeden voor dit soort liefde, lach, vriendschap en vrede. Ik ben echt getrouwd met mijn beste vriend."

9 Mike Hill dacht na over zijn vermogen om volledig lief te hebben

Mike Hill is even openhartig over zijn aanbidding voor zijn vrouw en is nog een stap verder gegaan door zijn groeiproces in detail te beschrijven. Hij geeft toe dat de reden dat hij een groot man voor Cynthia kan zijn, is dat hij aan zichzelf heeft gewerkt, de fouten uit het verleden heeft hersteld en alle aspecten van zijn eigen persoonlijkheid volledig heeft kunnen omarmen. Hij ging naar Instagram om te zeggen: Ik kan alleen verliefd op haar zijn, want ik werd eindelijk verliefd op mezelf. Niemand kan je op deze manier MAKEN. Denk er over na. Als je iemand anders nodig hebt om dat te voorzien, ben je dan echt HEEL?”.

8 Hoe Cynthia Bailey en Mike Hill investeren in hun relatie

Een ding dat Mike en Cynthia altijd doen, is hun huwelijk op hun eigen radar houden. Ze zijn allebei druk met hun eigen verantwoordelijkheden en het is gemakkelijk om elkaar uit het oog te verliezen, dus zorgen ze ervoor dat ze op een zinvolle manier met elkaar in contact komen. De twee hebben de tijd bevroren door samen op vakantie te gaan en ervoor te zorgen dat ze toegewijd zijn aan het investeren in hun liefde.

De manier waarop ze over hun relatie praten en de eindeloze liefde die ze online voor elkaar delen, draagt in grote mate bij aan het behouden van een gelukkige, positieve relatiestatus. Cynthia heeft gezegd: "Deze gloed is niet alleen een markeerstift, schat. Ik gloei ook van binnenuit. En deze glimlach, Mike Hill heeft veel te maken met deze gloed en deze glimlach."

7 Hoe Mike Hill de gedachten van Cynthia Bailey over het huwelijk veranderde

Nadat ze haar scheiding van Peter Thomas had verwerkt, zwoer Cynthia nooit meer te trouwen. Ze was verzuurd door de ervaringen en toegewijd om vanaf dat moment haar eigen zelfgevoel te behouden. Ze was absoluut niet van plan om ooit nog door het gangpad te lopen, maar alles veranderde toen ze betrokken raakte bij Mike. Cynthia heeft verklaard: "Met Mike, de vraag die ik mezelf stel is niet of ik opnieuw zou trouwen, het werd gewoon 'Zou ik met Mike trouwen? Ja, ik zal zeker met Mike trouwen, want Mike is - hij voelt gewoon goed voor mij."

6 Cynthia Bailey en Mike Hill's balans tussen werk en privé

Mike en Cynthia zijn beide zeer succesvolle professionals in hun respectievelijke carrières, en ze lijken altijd iets onderweg te hebben. Hun drukke schema's zijn niet altijd bevorderlijk om van elkaars gezelschap te kunnen genieten, en dit blijft een probleem voor het paar. Ze geven allebei toe gefrustreerd te zijn over hun balans tussen werk en privé, maar ze doen allebei bewust hun best om tijd voor elkaar vrij te maken.

5 Hun argumenten leiden tot verzoening

Mike Hill heeft de media heel eerlijk en transparant benaderd door toe te geven dat hij en Cynthia Bailey zeker hun momenten hebben gehad. Hij geeft toe dat ze ruzie met elkaar hebben en dat zelfs hun eerste huwelijksverjaardag werd bezoedeld door een paar geschillen. Hij zegt dat vechten in slechte tijden normaal en gezond is, en hij is blij dat ze allebei genoeg om ruzie geven en vervolgens naar verzoening gaan.

4 De geruchten over vreemdgaan in het huwelijk van Cynthia Bailey met Mike Hill

Mike Hill heeft toegegeven vals te spelen in eerdere relaties, en het lijkt erop dat zijn gedragspatroon en reputatie hem overal hebben gevolgd. Hij is het onderwerp geweest van een aanval door een vrouw die beweert een intieme relatie met hem te hebben gehad, en dit heeft zijn imago en zijn huwelijk door elkaar geschud. In 2021 kwam een vrouw naar voren die verklaarde dat Mike haar naaktfoto's had gestuurd, en sindsdien heeft ze sociale media opgeblazen in een poging geld te verdienen met deze situatie, wat suggereert dat ze meer zou kunnen vrijgeven als ze daarvoor betaald wordt.

3 Heeft Mike Hill Cynthia Bailey bedrogen?

Mike Hill ontkent heftig de aantijgingen van deze vrouw, en hij ging naar sociale media om te zeggen dat deze persoon "me niet blootgeeft want [sic] DAT BEN IK niet. Ik ken deze persoon niet of waarom ze dit te doen, maar er is contact opgenomen met mijn advocaat."

Ondanks het feit dat hij inderdaad vals heeft gespeeld in eerdere relaties, zweert hij Cynthia nooit op deze manier kwaad te doen en lijkt hij klaar om de bluf van deze vrouw met vertrouwen te noemen. Hij heeft gezworen juridische stappen te ondernemen tegen deze vrouw die geruchten verspreidt.

2 Cynthia Bailey staat haar man bij

Iedereen die te maken krijgt met beschuldigingen van bedrog zal zich ongetwijfeld onrustig en geïrriteerd voelen, maar Cynthia en Mike lijken de geruchten te verwerken zonder al te veel schade te ondervinden van hun relatie. Ze staat haar man bij en blijft bij elke gelegenheid liefde voor hem uiten. Ze hebben deze stressvolle situatie doorstaan en lijken het prima met elkaar te doen. Op dit moment blijven ze een solide koppel en een verenigde kracht, ondanks de nee-zeggers.

1 Was Mike Hill de reden waarom Cynthia Bailey 'Real Housewives' verliet?

Toen Cynthia Bailey aankondigde dat ze de Real Housewives-franchise zou verlaten nadat ze een decennium met de show had geïnvesteerd, waren fans verpletterd. Cynthia flirtte met het idee om op een meer informele basis terug te keren naar de show, als een "vriend" op het programma, maar ze besloot uiteindelijk de banden te verbreken en verder te gaan. Veel fans waren van mening dat Mike iets te maken had met haar beslissing om de show te verlaten, maar sindsdien heeft ze duidelijk gemaakt dat dit alleen haar beslissing was.

Cynthia knipte terug op de beschuldigingen en zei: Luister, laat me de straten corrigeren. Mike heeft me altijd super gesteund, zeker. Aan het eind van de dag wil hij dat ik doe wat er gaat om het beste voor mij te zijn en wat gelukkig voor mij is.”

Aanbevolen: