Cynthia Bailey en Andy Cohen steunen NeNe Leakes nadat ze haar man aan kanker heeft verloren

Cynthia Bailey en Andy Cohen steunen NeNe Leakes nadat ze haar man aan kanker heeft verloren
Cynthia Bailey en Andy Cohen steunen NeNe Leakes nadat ze haar man aan kanker heeft verloren
Anonim

Fans waren er kapot van toen ze hoorden over het verlies van de echtgenoot van NeNe Leake, Gregg Leakes. De zakenman had meerdere aanvallen van kanker gehad voordat het op tragische wijze zijn leven kostte.

Een verklaring afgeven aan USA Today, schreef de publicist van Leakes: "Vandaag heeft de familie Leakes diepe pijn met een gebroken hart. Na een lange strijd tegen kanker is Gregg Leakes vredig overleden in zijn huis, omringd door alle van zijn kinderen, dierbaren en vrouw Nene Leakes."

De verklaring eindigde met: "We vragen u te bidden voor vrede en kracht voor hun familie en hen toe te staan om in stilte te rouwen in deze zeer moeilijke tijd."

NeNe en Gregg Leakes hadden een knipperlichtrelatie en trouwden voor het eerst in 1997. Het paar vroeg veertien jaar later een echtscheiding aan voordat ze weer bij elkaar kwamen en in 2013 hertrouwden. Samen hebben ze er een gedeeld zoon samen.

Voor het overlijden van Gregg Leakes deelde zijn vrouw mee dat de familie hem overplaatste voor zijn volgende fase. De ster van Real Housewives of Atlanta had een openhartig moment met een paar fans die wanhopig op zoek waren naar haar aandacht. Ze zei: "Je weet niet waar we nu mee te maken hebben. We liepen deze lounge binnen omdat we in deze lounge moesten lopen omdat dit onze zaak is."

Leakes vervolgde: "Dus als mensen naderen en zeggen: 'Je bent onbeleefd omdat je geen gelukkige verjaardag wilt zeggen', is mijn man thuis aan het sterven. Ik wil geen gelukkige verjaardag zeggen."

Sinds het nieuws van het overlijden van Gregg Leake hebben veel collega's en fans sociale media gebruikt om hun medeleven en medeleven te betuigen in deze tragische tijd. Leakes' Real Housewives costar deelde een foto van haar en het stel. Ze schreef: "Met een gebroken hart. Dit is een van mijn favoriete foto's van ons. Het roept zulke goede herinneringen op. Het was de verjaardag van @itsmikehill en we nodigden een paar van onze vrienden uit voor een last-minute bijeenkomst bij Lake Bailey."

Andere beroemdheden zoals Viola Davis, Andy Cohen en Sherri Shepard deelden vriendelijke berichten over de overleden echtgenoot van de acteur. Talkshowhost Cohen twitterde: "Ik ben diepbedroefd over het overlijden van Gregg Leakes, een geweldige man. Ik noemde hem voor de grap "Pastor Leakes", maar in werkelijkheid was hij een sterke stem van redelijkheid en dwong hij veel respect af bij het hele RHOA-team. stuur liefde en kracht naar @neneleakes en de hele familie Leakes."

Een fan stemde in, rouwend om de overleden persoonlijkheidsfiguur. Ze schreven: "De liefde van Nene en Gregg was zo'n integraal onderdeel van RHOA. Geen enkel ander koppel in de geschiedenis van huisvrouwen is zo iconisch als dit duo. Echt triest om te horen over het overlijden van Gregg Leakes."

Het is duidelijk dat Gregg Leakes een solide erfenis heeft achtergelaten, waar velen om hebben gerouwd. Hij wordt overleefd door zijn vrouw en zoon.

Aanbevolen: