Wat Tyler Hilton heeft gedaan sinds 'One Tree Hill

Inhoudsopgave:

Wat Tyler Hilton heeft gedaan sinds 'One Tree Hill
Wat Tyler Hilton heeft gedaan sinds 'One Tree Hill
Anonim

Tyler Hilton, herinner je je hem nog? Hij speelde het overdreven irritante maar hilarische personage van Chris Keller in de CW-serie, One Tree Hill. Hij maakte ook verschillende optredens op MTV's Total Request Live terug in de dag en ging op tournee met Bethany Joy Lenz als een tie-in met One Tree Hill. Oh, en hij was de liefdesbelang van Taylor Swift in haar videoclip voor het nummer 'Teardrops On My Guitar'.

Wat doet Hilton tegenwoordig, vragen fans zich misschien af? Hij is absoluut uit de schijnwerpers gestapt sinds zijn dagen op The CW tienerdrama, maar hij werkt zeker nog steeds in de entertainmentwereld. Hij heeft zichzelf door de jaren heen zeker bezig gehouden en wat voor sommigen misschien een schok zal zijn, is dat hij nu een volwaardige Canadese inwoner is. Ja, de muzikant woont nu in Canada met zijn vrouw, Megan Park, en zijn dochter, Winnie. Laten we eens kijken wat hij nog meer heeft uitgespookt.

6 Tyler Hilton is getrouwd

Hilton trouwde in 2015 met zijn vrouw Park, nadat ze bijna hun hele volwassen leven samen waren geweest. Het paar ontmoette elkaar op de set van de film Charlie Bartlett in 2006. Hilton vertelde ET Canada over hun huwelijk dat, "er iets heel onbeduidends aan is omdat we al zo lang samen zijn en voor altijd samen zouden zijn, of we nu getrouwd waren of niet Het huwelijksgebeuren was gewoon een totale bonus.' Park voegde eraan toe dat "we niet eens zeker wisten of we ooit wilden trouwen, omdat we dachten 'Wat betekent dat nog meer?' We zijn al zo lang samen en voelden ons stabiel en sterk, dus ik vroeg me af wat voor verschil het zou maken, maar het voelde zo speciaal en heeft zoveel betekend. We zijn sterker en nog hechter."

5 Tyler Hilton heeft een dochter

Hilton kondigde de geboorte van zijn dochter Winnie aan op Instagram in februari 2020, samen met veel van zijn voormalige cast-mates die de afgelopen jaren ouders zijn geworden. In zijn post verklaarde hij dat "het voelt alsof we haar ons hele leven al kennen, en haar vader zijn is het meest natuurlijke wat ik ooit heb gedaan. Zeggen dat ik geobsedeerd ben, doet het niet helemaal recht. Meg was ongelooflijk, zowel zij als Winnie doen het geweldig, en zomaar… we zijn een familie!"

Hilton verscheen onlangs op de Drama Queens-podcast, waar hij sprak over vader zijn en veel van het zware werk doen als het gaat om ouderschap, aangezien zijn vrouw, Park, veel mensen heeft die willen dat ze scripts schrijft sinds de release van haar film The Fallout, die lovende kritieken kreeg van zowel fans als critici. Hij zei dat zijn muziek voorlopig op een laag pitje staat, maar hij zal af en toe iets schrijven als het hem natuurlijk aangaat. Voorlopig houdt hij er gewoon van om zijn vrouw te ondersteunen en Winnie's vader te zijn.

4 Tyler Hilton verhuisde naar Canada

Aan het begin van de pandemie stapten Hilton en zijn vrouw, Park, in een camper met hun pasgeboren dochter en vertrokken Los Angeles, en reden helemaal naar Canada, waar zijn vrouw vandaan komt. Ze bleven uiteindelijk. Hoewel de acteur/muzikant nog steeds een deel van zijn tijd in Los Angeles doorbrengt, is hij nu zeker een Canadees. Zowel hij als zijn vrouw verdeelden hun tijd tussen Canada en Los Angeles voor hun werk.

3 Tyler Hilton maakt nog steeds muziek

Hilton heeft in de loop der jaren muziek uitgebracht, waaronder de albums Forget the Storm in 2012, Indian Summer in 2014 en City on Fire in 2019. Hij toerde ook vrijwel non-stop gedurende meerdere jaren en ging op de weg met collega One Tree Hill alum Kate Voegele meerdere malen. Hoewel de twee nooit samen in de show verschenen of tegelijkertijd in de serie waren, vonden ze het leuk om samen te werken terwijl ze onderweg waren en namen ze zelfs enkele nummers samen op. De twee moesten onvermijdelijk stoppen met samen touren vanwege de pandemie. Hilton heeft ook een paar tracks gedaan voor een aantal tv-films waarin hij speelde, A Christmas Wish en The Christmas Contract, evenals voor de tv-film Love Takes Flight. Hij wordt ook gecrediteerd als performer / producer in de pilot-aflevering van de kortstondige dramaserie The Passage voor een nummer genaamd "Take It To The Limit."

2 Tyler Hilton treedt nog steeds af en toe op

Hilton heeft in de loop der jaren in veel projecten gespeeld sinds zijn dagen op One Tree Hill. Hij verscheen in de tv-films Christmas on the Bayou, The Christmas Contract en A Christmas Wish, die alle drie met in de hoofdrol Hilarie Burton en andere voormalige One Tree Hill-castleden speelden. Hilton is in de loop der jaren ook in een paar televisieshows verschenen, waaronder een aflevering van Castle in 2014, een aflevering van Gentlemen Lobsters in 2016, een paar afleveringen van Pitch in 2016 en een aflevering van Elemental: Hydrogen Vs. Hindenburg anno 2018. Hij was ook een serie regelmatig op de sci-fi thriller Bestaande, die werd uitgezonden op CBS.

1 Tyler Hilton heeft realityshows gemaakt

In 2017 verscheen Hilton in een aflevering van Celebs React, getiteld "Weirder Things", waarin Snooki een geheim onthult, Greg Sulkin instort en Jeannie Mai een slaapkamertruc leert. In 2018 verscheen Hilton als restauranteigenaar in een aflevering van Hell's Kitchen. Het was een aflevering waarin de deelnemers twintig dollar kregen om ingrediënten te kopen voor pastagerechten van restaurantkwaliteit.

Aanbevolen: