Wat is er gebeurd met 'Boy Meets World Star' Zal Friedle's nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Boy Meets World Star' Zal Friedle's nettowaarde?
Wat is er gebeurd met 'Boy Meets World Star' Zal Friedle's nettowaarde?
Anonim

In de jaren '90 was 'Boy Meets World' de go-to-show voor de jeugd. Tot op de dag van vandaag vragen fans zich af wat de cast van plan is. Sommigen namen onverwachte routes, zoals Maitland Ward, die nu deel uitmaakt van de OnlyFans-gemeenschap. Anderen zouden verrassende onthullingen doen, zoals Rider Strong die zei dat zijn leven achter de schermen op het moment van de show ellendig was, ondanks al zijn roem en populariteit.

Gezien het succes van de show, kon de cast onderweg behoorlijk wat vermogen verdienen, en dat geldt ook voor Will Friedle, bekend bij hardcore 'Boy Meets World'-fans als Eric Matthews.

We zullen zijn tijd in de show bekijken, samen met de andere projecten waaraan hij sindsdien heeft gewerkt. Daarnaast kijken we hoeveel de acteur vandaag waard is.

Will Friedle's grote carrièreonderbreking vond plaats toen Eric Matthews op 'Boy Meets World'

Als we aan de naam Will Friedle denken, denken fans meteen aan zijn werk aan 'Boy Meets World' gedurende zeven seizoenen, als onderdeel van de iconische TGIF-line-up.

Hij begon met het optreden als tiener in 1993, en het zou duren tot de rest van de jaren '90, eindigend in 2000. Zoals de acteur samen met Celebrity Nine onthulde, heeft hij nog steeds goede herinneringen van de show, en volgens sitcomster was het net zo leuk om achter de schermen te fotograferen.

"Hoewel het in de jaren '90 een groot deel van het leven van mensen uitmaakte, was het voor de fans nog steeds maar een half uur per week. Voor ons was het zeven jaar lang 24/7. Dit was een show die was in een bepaalde fase in ons leven die zo belangrijk voor ons allemaal was. Ik was 16 toen het begon. Ben [Savage, die Cory speelde] was 11 toen ik hem ontmoette. Danielle [Fishel, die Topanga speelde] was 11 toen Ik heb haar ontmoet, we waren echt een familie. Het was een absoluut formidabel onderdeel van het opgroeien, en we deden het samen en we deden het voor een camera."

Fans zullen blij zijn te horen dat de cast nog steeds contact houdt dankzij een groepschat. Will onthulde dat hij regelmatig praat met de belangrijkste sterren van de show, waaronder Ben Savage, Danielle Fishel en Rider Strong.

Hoewel zijn bijdragen aan de show niet vergeten zullen worden, heeft de acteur in de jaren die volgden nog veel meer gedaan.

Will Friedle heeft het extreem druk gehad sinds de sitcom van de jaren 90 in zowel tv- als filmprojecten

' Boy Meets World' was een grote rol, maar de acteur zou meer werk gaan doen en bovendien zou hij een behoorlijke plons maken in zijn persoonlijke leven, door op een gegeven moment met Jennifer Love Hewitt te daten.

Wat zijn carrière betreft, zou Will aan verschillende projecten werken voor zowel tv als film. Tegenwoordig is hij volgens IMDb vooral bezig met voice-overwerk, op Marvel- en DC-shows zoals 'DC Super Hero Girls' en de voice-over van de videogame voor 'Marvel Dimension of Heroes'.

Hoewel Friedle er trots op is deel uit te maken van dergelijke projecten, onthulde hij samen met Cosplay en Coffee dat hij zich niet op zijn gemak zou voelen bij het team als zichzelf: "Ik maak deel uit van de Marvel-wereld met Star- Lord op Guardians of the Galaxy in de animatieserie. Maar je moet echt in vorm zijn om in die films te spelen. Je wilt me niet in spandex zien, dat kan ik je beloven. Dus ja, dat ben ik niet. ik zou zeker te goed zijn. Tenzij het misschien de grappige man was die de vriend van de superheld was."

Hij werkte in 2021 ook weer als stemacteur aan 'American Dad!'. Het lijkt erop dat de beroemdheid groot succes heeft geboekt toen hij halverwege de veertig was in voice-overwerk. Gezien zijn consistentie en constante projecten, is het geen wonder dat zijn vermogen stabiel is gebleven.

Will Friedle's huidige vermogen is $ 500, 000

Op dit moment blijft het vermogen van Will Friedle op $ 500.000, wat nogal wat verandering is. Gezien zijn constante aanwezigheid op fanconventies, samen met interviews, voice-overwerk en andere tv- en filmacteerprojecten, zou dit aantal de komende jaren alleen maar moeten stijgen.

Fans hebben de afgelopen jaren ook aangedrongen op een spin-off van Eric Matthews, gezien hoe geweldig zijn cameo was op ' Girl Meets World ' de reboot. Dat zou zonder twijfel iets geweldigs zijn voor fans van de populaire sitcom uit de jaren 90.

Aanbevolen: