Wat is er met Anthony Tyler Quinn gebeurd na 'Boy Meets World'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Anthony Tyler Quinn gebeurd na 'Boy Meets World'?
Wat is er met Anthony Tyler Quinn gebeurd na 'Boy Meets World'?
Anonim

Helaas voor de meeste acteurs kan het extreem moeilijk zijn om je stempel op het publiek te drukken. Als een acteur echter de geschiedenis in wil gaan, kan het een effectieve kortere weg zijn om een rol te spelen in een tv-programma of film die is gemaakt voor een jong publiek. De meeste mensen hebben tenslotte sterke gevoelens van nostalgie naar het entertainment dat ze als kinderen hebben gezien, en daarom herinneren zoveel mensen zich hun favoriete Disney Channel-shows met plezier.

Boy Meets World Cast
Boy Meets World Cast

Als je op zoek bent naar een perfect voorbeeld van een acteur die een sterke impact heeft gehad op een hele generatie kinderen omdat ze schitterden in een gezinsvriendelijke serie, dan is Anthony Tyler Quinn jouw man. Per slot van rekening maakte Quinn halverwege de jaren '90 deel uit van Boy Meets World, en fans van de serie kijken meer dan twee decennia later nog steeds met veel plezier terug op zijn personage. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op wat Anthony Tyler Quinn heeft uitgespookt sinds hij Boy Meets World achter zich heeft gelaten.

Een vreemde uitgang

Als de meeste mensen aan Boy Meets World denken, zullen de jonge sterren van de show ongetwijfeld als eerste in je opkomen. Desondanks is een van de redenen waarom Boy Meets World wordt beschouwd als een van de beste familie-sitcoms uit de jaren 90, dat het verschillende volwassen personages bevatte waar kijkers van hielden. Iedereen houdt bijvoorbeeld van Mr. Feeny, Amy Matthews, Alan Matthews en Mr. Turner.

Boy Meets World Mr Turners Accident
Boy Meets World Mr Turners Accident

Voor het eerst geïntroduceerd als een leraar met een scherpe humor en het vermogen om contact te maken met zijn studenten, werd meneer Turner uiteindelijk de belangrijkste vaderfiguur in het leven van Shawn Hunter. Toen kreeg Turner een ernstig motorongeluk en in plaats van terug te keren naar de show na zijn herstel, zou het personage nooit meer een Boy Meets World-optreden maken.

Vervolg acteren

In de jaren sinds Boy Meets World tot een einde kwam, hadden veel fans van de show het moeilijk om de acteurs van de serie in een andere rol te zien. Als gevolg hiervan zijn veel toegewijden van de show zich er niet van bewust dat veel Boy Meets World-sterren er tegenwoordig heel anders uitzien en zijn ze doorgegaan naar veel andere rollen.

Anthony Tyler Quinn Nu
Anthony Tyler Quinn Nu

In het geval van Anthony Tyler Quinn is hij verschenen in een lange lijst met shows en films sinds hij Boy Meets World achter zich liet. Quinn speelde bijvoorbeeld rollen in een lange lijst van opmerkelijke tv-shows, waaronder Melrose Place, JAG, Party of Five, 3rd Rock from the Sun, Caroline in the City, Dexter, en Pretty Little Liars.

Terugkerend naar zijn rol en van zijn fans houden

Nadat Anthony Tyler Quinn Boy Meets World in 1997 verliet, bleef hij bezig met werken en het opvoeden van zijn twee kinderen met zijn vrouw Margaret. Als gevolg hiervan zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Quinn al heel lang geen interactie heeft met Boy Meets World-fans. Maar toen sociale media de wereld stormenderhand veroverden, had Quinn een uitlaatklep om met zijn fans te communiceren.

Toen Anthony Tyler Quinn in 2013 lid werd van Twitter, kreeg hij van de ene op de andere dag veel nieuwe volgers nadat Buzzfeed het nieuws verkondigde dat hij een account had. Toen de volgers binnenkwamen, twitterde Quinn dat hij "behoorlijk overweldigd was door alle volgers en alle geweldige reacties". Wat nog belangrijker is, Quinn gaf fans wat afsluiting toen hij zinspeelde op de reden waarom Mr. Turner uit het niets verdween. “Soms brengen ze veranderingen aan en weten ze niet hoe ze die moeten uitleggen.:(“

Anthony Tyler Quinn Girl Meets World
Anthony Tyler Quinn Girl Meets World

Vele jaren nadat Boy Meets World eindigde, kreeg de serie een spin-off genaamd Girl Meets World. Gelukkig voor fans van Mr. Turner die ontevreden waren over de manier waarop het personage zijn Boy Meets World-afslag maakte, zou hij opduiken in drie afleveringen van Girl Meets World. Tijdens die afleveringen was het geweldig om Anthony Tyler Quinn weer Mr. Turner te zien spelen en erachter te komen dat het personage nog lang en gelukkig is.

Aanbevolen: