Cardi B wint rechtszaak tegen YouTuber Tasha K

Inhoudsopgave:

Cardi B wint rechtszaak tegen YouTuber Tasha K
Cardi B wint rechtszaak tegen YouTuber Tasha K
Anonim

Rapper Cardi B heeft een verbod gewonnen waardoor een YouTuber wordt gedwongen om lasterlijke video's over haar te verwijderen en nooit opnieuw te posten.

Het komt slechts enkele maanden nadat de "Bodak Yellow"-rapper een rechtszaak van £ 2 miljoen won tegen Latasha Kebe, online beter bekend als Tasha K. De YouTuber moet nu meer dan 20 video's verwijderen.

YouTuber gedwongen om video's over Cardi B te verwijderen

Een gerechtelijk document heeft gedicteerd dat Kebe in de komende vijf dagen 21 video's op de website voor het delen van video's en alle andere inhoud met betrekking tot de ster op sociale media moet verwijderen. Ze host de roddelsite UnWineWithTashaK met een miljoen abonnees op YouTube

Het document zegt ook dat Cardi B, wiens echte naam Belcalis Marlenis Almánzar is, werd onderworpen aan een "kwaadaardige campagne" van valse beschuldigingen.

Tijdens het proces zeiden advocaten van de 'WAP'-zangeres dat Kebe 'een campagne had gevoerd om de reputatie van [Cardi B] onder haar fans en het consumerende publiek te beschadigen en te vernietigen'.

In de oorspronkelijke zaak verklaarden de advocaten van Cardi B dat Kebe begin 2018 begon met het maken van "vernederende en intimiderende verklaringen" en dit bleef doen, waarbij hij op een gegeven moment ten onrechte beweerde dat de ster als prostituee had gewerkt.

Cardi B's advocaten zeiden dat de opmerkingen en video's op Kebe's kanaal de zanger "in verlegenheid, vernedering, mentale angst en emotionele nood" veroorzaakten.

Een rechter heeft Kebe nu verboden om online uitspraken te doen over de seksuele gezondheid en het persoonlijke leven van Cardi B. Het verbod was door beide partijen overeengekomen en was een product van wat de bekroonde rapper beschreef als een "voortdurende voortdurende bedreiging" voor haar.

Kebe gedwongen T Pay Cardi B schadevergoeding

Na een proces in januari koos een jury in de staat Georgia de kant van Cardi B, waarbij Kebe aansprakelijk werd gesteld voor laster, vals licht en het opzettelijk toebrengen van emotioneel leed.

Kebe kreeg vervolgens de opdracht om de 29-jarige ster iets meer dan $ 4 miljoen aan schadevergoeding en juridische kosten te betalen. Kebe gaat in beroep tegen dit oorspronkelijke vonnis. Tasha beweerde onvermurwbaar in een video dat Cardi nooit een cent van de verschuldigde $ 4 miljoen zou zien. Als het hof van beroep de beslissing vernietigt, wordt het verbod ook ingetrokken, zodat de video's niet hoeven te worden verwijderd.

"Laat me je vertellen hoe dit een zegen was", zei Tasha in de video. “Want niemand anders kan mij aanklagen, en zelfs als ze dat doen, heb ik geen geld. We hebben boedeladvocaten, we hebben alle muthaf dingen. Ik heb geen s in mijn naam b.”

Cardi haalde deze week ook de krantenkoppen voor het verwijderen van haar sociale media-accounts na ruzie met fans over het gebrek aan nieuwe muziek en openbare optredens.

Aanbevolen: