RuPaul's Drag Race'-castleden prijzen Jasmine Kennedie voor haar coming-out

Inhoudsopgave:

RuPaul's Drag Race'-castleden prijzen Jasmine Kennedie voor haar coming-out
RuPaul's Drag Race'-castleden prijzen Jasmine Kennedie voor haar coming-out
Anonim

Vanaf deze publicatie rockt RuPaul's Drag Race-deelnemer Jasmine Kennedie seizoen veertien van de show. Aangezien het seizoen momenteel wordt uitgezonden, is het niet bekend of de New Yorker zal winnen. Wel maakte ze op 18 februari in een Instagram-bericht duidelijk dat ze een 'transvrouw' is.

Sinds haar post hebben duizenden mensen haar geprezen om haar moed en eerlijkheid in wie ze is. Behalve fans, reageerden veel alumni van de hitshow op haar post, waaronder seizoen twaalf deelnemer Jan Sport, en seizoen dertien deelnemer Kandy Muse. Meerdere deelnemers van het huidige seizoen spraken ook hun steun uit, waaronder Daya Betty, die zei: "Ik hou zo veel van je. Ik ben zo trots op je."

Kennedie heeft niets anders gezegd over haar coming-out. Sindsdien heeft ze meer dan 55.000 likes op Instagram gekregen, met reacties van zowel fans als mensen in de entertainmentindustrie.

Kennedie stopte haar hart en ziel in haar Instagram-postbijschrift

De ster had slechts één foto geplaatst en besprak wat er de afgelopen jaren door haar hoofd ging. "De laatste 7 jaar van mijn leven heb ik al mijn focus op mijn carrière gelegd", schreef ze. "Ik heb nooit de kans gegrepen om een stap terug te doen en mezelf af te vragen wat Kyle wil worden of wat Kyle wil doen. Het was altijd wat Jasmine nodig heeft om te slagen."

Ze besprak haar carrière als een sleur en het besef dat ze het gebruikte om een leegte in haar leven te vullen. "Ik dacht dat slepen genoeg voor me was, ik kon de make-up op elk moment verwijderen en niemand zou me herkennen als slepen."

Vervolgend met haar bijschrift, gaf ze toe dat inspiratie van continentale praal haar het vertrouwen gaf dat ze nodig had om zichzelf te zijn. "Het was het gevoel dat ik dat voor mezelf wilde. Een mooie en zelfverzekerde transvrouw zijn."

Fans kunnen Kennedie nog steeds in de show zien

Aangezien seizoen veertien nog aan de gang is, is het niet bekend wanneer de seizoensfinale wordt uitgezonden. Wat echter bekend is, is dat Kennedie een rockster in de show is geweest en de top tien heeft gekraakt. Ze heeft maar één keer bij de onderste twee gestaan en zorgde ervoor dat ze zichzelf daarna verzilverde. Op dit moment moet ze nog een uitdaging winnen.

Tijdens haar Instagram-bericht bedankte ze ook deelnemer aan seizoen veertien, Kerri Colby, en hoe zij deel uitmaakt van de reden waarom Kennedie uit de kast kwam. "Bedankt @kerricolby dat ik me op mijn gemak voelde om over mijn identiteit te praten. Als jij er niet was geweest, was ik waarschijnlijk nooit naar buiten gekomen." Colby is zelf ook transgender.

Nieuwe afleveringen van RuPaul's Drag Race worden uitgezonden op vrijdag om 20:00 uur. ET/PT op VH1. De première van het seizoen was meer dan 700.000 keer bekeken en werd de meest bekeken première van de show sinds seizoen tien. Dit seizoen is een grote verscheidenheid aan gastjuryleden verschenen, waaronder Jennifer Lopez en Lizzo. Veel eerdere deelnemers zijn dit seizoen als gastjuryleden verschenen, en de winnaar van seizoen dertien, Symone, zal in een komende aflevering als jurylid verschijnen.

Aanbevolen: